icon

Môže sa do mňa zaľúbiť aj on?

2. mar 2024

Ahojte,
Poprosim uprimny nazor bez nejakych ohladov. Som rozvedena, mam 8 rocneho syna, 35 rokov. Minule leto som sa zacala stretat s jednym muzom, ma 45 rokov, je slobodny. Islo nam obom najma o intimne stretavanie, obaja sme dlho sami. Spolocne milovanie funguje perfektne, bez najmensieho problemu. Obaja sme zabezpeceni, vlastne nehnutelnosti, vyborna praca, nehladam sponzora… denne si piseme, podporujeme sa, stretavame sa ale len 2-3 krat do tyzdna, ked je syn u otca a nespi doma. Mala som meniny, boli Vianoce, dostala som krasne darceky, nosi mi kvety, je velmi mily. Chce este vlastnu rodinu. V utorok sme sa milovali, bolo to plne nehy a ja som sa mu priznala, ze ak to bude takto pokracovat, ze sa zamilujem. Spytal sa, ci to teda chcem ukoncit, ze jemu to takto vyhovuje…. Zabolelo to. Ako by ste pokracovali? Skoncili? Je nadej, ze aj on moze nieco zacat citit?

grof_monte_christo
7. mar 2024

@chodec15 Asi si v mladosti zažil vela odmietnutí od žien, ktoré sa ti páčili a nemali o teba záujem, inak si tvoje uvažovanie nedokážem vysvetliť. Nikdy som neuvažovala sposobom, či je pre mňa niekto perspektívny z hľadiska, ktoré ty spomínaš. A za výberom nevhodnych partnerov sú často nesprávne vzorce z pôvodnej rodiny, za toto nikto nemôže. Takže nechápem tvoje uvažovanie, že ženy sú v mladosti vypočítave a potom na to doplatia.

demodun
7. mar 2024

@chodec15 si sa z toho pekne vyvliekol. Hore píšeš o 5 stranovom filtra na mužov. Čo takéto niečo obsahuje, to ma zaujímalo. 🤔

pralinka25
7. mar 2024

@demodun tiez som zvedava 😀

chodec15
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
7. mar 2024

@chodec15 nebola som single od svojich 14. Muza mam 20 rokov. Ja nemozem povedat ze mi nieco nevyslo len skratka sme neboli kompatibillne povahy s exami. Do 18 som to brala skor ako zabavku spoznavanie a kratenie si casu a potom som mala prakticky uz len 2 vazne vztahy z toho 1 tych 20 rokov doteraz zatial stale plne funkcny.

grof_monte_christo
7. mar 2024

@chodec15 Ja by som išla veľmi do svojho súkromia, ale súvisí to s tým, čo som už naznačila, výber nesprávnych partnerov kvôli prevzatym nefunkčným vzorcom z rodiny, čiastočne aj povahové rysy, potrebujem veľa osobného priestoru 😁. A v dohľade by boli muži už len cez zoznamku, lebo pracujem z domu a nechodím už tak do spoločnosti, mám tam profil, ale beriem to športovo.
V mladosti som bola zdravá, pekná, pracovala som od 20 v zahraničí, peňazí bolo toľko, že to ani muži nemali 🙂.

demodun
7. mar 2024

@chodec15 tak ja som s manželom 17 rokov. Nemala som veľa vzťahov a tie čo nevyšli, jednoducho sme si nesadli. Jeden bol hypochonder, druhý si chcel užívať a ja nie som typ, čo sa rád delí a stojí v rade 😁 a pod.
Pre muža som sa rozhodla, lebo to hoooodne iskrilo a už bol vyzretý a vedel čo chce.

demodun
7. mar 2024

@chodec15 a čo sa týka financií, vtedy som asi zarábala viac ako manžel. 😉

anketkarka
7. mar 2024

@chodec15 tak žeby som trafila a opustil si matku svojho dieťaťa? Lebo s takýmto nastavením sa nečudujem, že máš vzťahy a nič stabilné. Mať vzťah neznamená byť zrelý na vzťah. Aj chlap z príspevku mal možno vzťahy, ale pre niečo u neho tá stabilita chýba. Nie vždy za to môže človek sám. Možno mu bolo vzťahovo ublížené, možno niečo nespracované z detstva. Rôzne pričiny. Sa tvrdí, že keď ženy lezú mužovi na nervy, tak si to nesie z detstva, že si na neho mama ,,vylievala svoje city" a na neho bolo tým pádom ako na chlapca neúnosne naložené namiesto otca. Dospelý chlap by mal zvladať emočné kolísanie ženy a dospelá žena by sa ho mala snažiť kroriť a nie len plávať pod vplyvom svojich hormónov. Ja som vychádzala čisto z Tvojho komentu tu k príspevku, ten názor na ženy, že mladá pekná nemá záujem a "starú" už nechceš. Len aj tá mladá bude raz ,,menej atraktívna" a Ty budeš tiež raz starý 😉 Každý bude. Tvoj koment znel tak, že so staršou už intímne žiť nevieš, lebo je pre Teba len domáca paní. A ženy čo sa už v mladosti naučia postarať a zabezpečiť sa finančne, tak sa väčšinou dokážu starať aj neskôr a na to chlapa nepotrebujú.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
grof_monte_christo
7. mar 2024

@chodec15 My sme to odpovedali, si na rade 🙂

demodun
7. mar 2024

@chodec15 čakáme 🍿☕

grof_monte_christo
7. mar 2024

@demodun Ja som si naozaj práve spravila kávu 😁

demodun
7. mar 2024

@grof_monte_christo ja som už aj dopila. Tak si ju vychutnaj

grof_monte_christo
7. mar 2024

@demodun Dik 🙂. A idem ešte pracovať, lebo dnes budem pri tom aj nocovať.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
demodun
7. mar 2024

@chodec15 ale chceme počuť od teba, aké nezmyselné požiadavky si dostal, počul?

grof_monte_christo
7. mar 2024

@demodun Dosli mu argumenty 🙂

banana10
7. mar 2024

Nema okrem teba este nejaku dalsiu?

pralinka25
7. mar 2024

@chodec15 a preco nenapises aj ty. Tak vidis ani ty nediskutujes ferovo.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
demodun
7. mar 2024

@pralinka25 a zase sme Bosorky 😁

grof_monte_christo
7. mar 2024

@pralinka25 Práve rieši politiku v inej diskusii.

pralinka25
7. mar 2024

@chodec15 aj ja mam pracu. Ale odpisala som bez invektiv.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
7. mar 2024

@chodec15 no ze ja som nepouzila ziadne tak preco sa diskusii branis

chodec15
Odpoveď bola odstránená
demodun
7. mar 2024

@chodec15 tak zajtra sa tešíme. Aj kávu ti urobím ☕🤣

pralinka25
7. mar 2024

@chodec15 ok tak snad si teda cas najdes.

demodun
7. mar 2024

@pralinka25 nepošleš mu pralinku, možno je na sladké. 🤔