Môže sa muž, ktorý ma nepredstavil, zmeniť?
Mám 35 rokov spoznala som muža 44 ročný ,úspešne pracovné postavenie ,vysoký príjem , slobodný a bezdetný.
Obaja sme z iného mesta vzdialený od seba hodinu cesty.
On chodí ku mne na víkend alebo ja prídem na víkend k nemu. Víkendy sú plné sexu, večier v drahých reštauráciach. Keď sme spolu je milý ,pozorný ,starostlivý. Javí sa dokonale.
Ale čo ma zaskočilo. Naposledy keď som víkendovala u neho ma zobral medzi svojich priateľov. A nikomu má absolútne nepredstavil. Ani len ako kamarátku nie to ešte partnerku. Iba som tam sedela a nikto nevedel ani len moje meno. Jeho priatelia keď videli ,že on sa nemá k predstavovaniu sa mi tiež nepredstavili. Nakoniec som vytiahla mobil a vkuse do neho čumela, bolo mi trápne. Iba raz sa ma pred nimi dotkol za plece čím naznačil že som jeho .... A pritom kontroloval spoza mňa komu píšem .Keď sme sa večer vrátili k nemu nijak som to nevytahovala bol opäť mily galantný a mali sme úžasný sex. A teraz som čo akože kamoška s výhodami? Ja by som chcela mať už rodinu a veľmi som sa potešila ,keď som spoznala jeho . Viem ,že nikdy nemal dlhodobý vzťah ,vždy vraj iba kamarátky ..... Môže sa taký muž zmeniť? Prečo je taký ? Keď v súkromí sa ku mne správa pekne?
Má to zmysel byt s ním. Vraj nič nechce uponáhľať ,že sa chce spoznávať kým si prekopeme životy kvôli sebe. Môžem tomu veriť. Dlho som bola sama.
Vazny vztah to asi nebude.
No a preco si sa nebavila s jeho kamosmi,ale cumela do mobilu?Tak by ste sa skor aj zoznamili.Ty tiez nie si moc spolocenska,ci?
on je teda dobrý chuj.....stačilo povedať ." Toto je XY,zoznámte sa"
Má peniaze, je slobodný, bezdetný. Single život je jeho životný štýl.
Ty si len spoločníčka na spríjemnenie víkendov. Buď to budeš akceptovať alebo si nájdeš iného. Možno mladšieho, možno menej prachatého, možno rozvedeného s troma deckami (každé s inou), ale možno ťa bude mať skutočne rád.
A prečo si nič nepovedala? Tak buď sa predstavím sama, alebo poviem svojmu priateľovi: "Nepredstavíš ma svojim priateľom?" A čakám, kým to urobí. A ty mu nič nepovieš dokonca ani potom, keď ste už boli sami...?
Hmmmm 44 rocny mal do teraz len kamaratky, áno. A ten úžasný sex maval pred tebou sam so sebou ci ako? Si už dosť stara, dospej a život bude krajší.
No, na to, že máš 35 sa čudujem, že tomu nerozumieš. Áno, môže sa taký chlap zmeniť, KEĎ ON CHCE. Keby chcel, už by si to mala ako na tanieri, takže ty vyvolenou nebudeš.
Ďalšia vec - nevytahovala si jeho absolútne neslušné a drzé správanie? A čo máš 5? Určite by som sa sama nepredstavovala, ako tu mnohé píšu, keby to neurobil, opýtam sa ho, či ma mieni aj predstaviť (inak načo ťa vôbec medzi nich bral? Nechápem) a keď nie, jednoducho by som sa zdvihla a odišla. Vlastne počkaj, to by som urobila hneď, ako by chcel so mnou iba spávať, nakoľko chceš rodinu a vzťah ako píšeš. Tieto hodnoty sa totiž navzájom vylučujú 😉
@vevapeto no predsa tam tam ta dá 😂😂😂
spytaj sa bi narovinu-ze kedy planujeme deti?🙂
je to manipulátor, chce aby si sa cítila neisto a potom zada isto. Aby sa tvoje pocity striedali a takto sa na tebe zabáva. Je to psychopat. Od takéhoto co najdalej, lebo ten vie co robí. Pripadne ak si veris, oplat mu to rovnakou mincou.Ale podla mna si neskusena a nevieš v týchto vodách chodit. Mala si sa s ludmi tam zoznamit sama a poriadne okato, aby sa chalanko uvedomil a baviť sa s ludmi. Ale to by si musela byť potvora a nie puťka na mobile.
Autorka
Kamoška s výhodami. Nič viac nečakaj.

Tebe to nieje podozrivé? 44 ročný, úžasný, bohatý, bezdetný Adonis…už len na teba čakal 🤦🏼♀️ On nečaká na žiadnu, užíva si a keď ťa bude mať plné zuby hádaj čo príde?