icon

Môže sa muž skutočne zmeniť vo vzťahu?

ibaja29
9. sep 2024

Ked je chlap sam a stale vyhladava nove zenske kontakty a veci s tym spojene a potom chce vztah a slubi ze sa to zmeni, ked bude vo vztahu..verili by ste mu? Snazi sa mi dokazat, ze to tak bude, no ja myslim ze clovek sa len tak nezmeni. Aj ked je zalubeny. Na druhej strane by som chcela dat sancu, no neviem doverovat

monikkatt
10. sep 2024

@ibaja29 poznas ho, vies preco mu neveris.. takto sa nesprava chlap co chce len jednu zenu. Ak by pozrel na ine potajme ok ale ked vyslovene cumi, slovne hodnoti a slinta nad tvojimi kolegynami?? To fakt chces toto? On je taky typ, pride mu to normalne a nezmeni sa. Je to otras a ja by som teda nechcela pocuvat jeho ody na ine zeny a utierat mu slinky 🤷‍♀️😀 ser na neho

ibaja29
autor
10. sep 2024

@vilma7 no ja to mam rovnako..aj ked ma inych 100 plusov toto mi vadi az tak ze mu nedokazem verit a nechcem tym padom ani vztah

ibaja29
autor
10. sep 2024

@anketkarka presne si to vystihla ale ze uplne. Nevie mi dat ten pocit stability a ja by som stale rozmyslala ze kde co robi. Napriklad ked som do vecera v praci a on ma volno a nic nerobi tak sa mozno nudi a vypisuje inym..

ibaja29
autor
10. sep 2024

@monikkatt vnimam to bohuzial rovnako a premyslam nad tym stale. Pride mi to nevyzrete a ja uz potrebujem nieco ine do vztahu

sense
10. sep 2024

Každý sa dokáže zmeniť ak tá osoba to sama chce. Ak je to ale podmienené tým že kým ste len kamaráti s výhodami tak môže vyhľadávať iné ženské, a prestane až keď bude vzťah tak ti asi nie je práve chcenie...
A keďže mu neveria teraz, nebudeš mu ani potom lebo stále bude v tebe ťa nedôvera "čo ak"...

grof_monte_christo
10. sep 2024

Do intímneho vzťahu si nájdi človeka s rovnakým nastavením ako máš ty. Keď som ešte bola na zoznamkach, som si vždy písala len s jedným mužom. Ja si to neviem predstaviť rozbiehať niečo na viac strán, aj keď som si to ako slobodná bez záväzkov mohla dovoliť.

K otázke co ma byt skôr, sex alebo vzťah. Pre mňa najskôr vzťah a až potom sex. Spravila som aj zopár omylov, že som sa nechala mužom dotlačiť do opačného poradia, ale neskončilo sa to dobre a ublížilo mi to.

Tohto muža nepoznám, poznáš ho ty a polož si otázku, či intimitu vo vzťahu, nielen samotný sex, vnímate rovnako. Inak budete mat problémy.

grof_monte_christo
10. sep 2024

A podla mňa si spravila chybu, keď si na zaciatku pristúpila na kamarátstvo s výhodami. Tento muž možno predpokladá, že si rovnako nastavená ako on a netuzis po vylúčnom vztahu, v ktorom maju len oči jeden pre druhého.

hugger
10. sep 2024

"ci musim mat najprv hned vztah aby som mala sex"

Ano musíš. Spýtaj sa túto otázku rodičov, uvidíš čo ti povedia. Z toho čo si napísala mi ten chalan vychádza výrazne vyzretejší než ty. Koľko máte rokov?

Asi my som mal prestať rozdávať rady mládeži, som zjavne z inej doby.

grof_monte_christo
10. sep 2024

@hugger Ja tomuto tiež nerozumiem. Žena pristúpi na kamarátstvo s výhodami a potom chce, aby sa muž vo vzťahu začal správať inak.

pralinka25
10. sep 2024

@grof_monte_christo @hugger ja tiez nerozumiem. Vsak vztahy byvali o tom spoznat sa na kazdej urovni, zistit co a ako. A potom sa bud teda vzali alebo si urobili deti
Proste myslim si ze to kamaratstvo s vyhodami ma kdesi ten podton neexkluzivity.

anketkarka
10. sep 2024

@grof_monte_christo on zmenil názor, lebo ju spoznal. Chce viac ako kamarátstvo. Lenže jej vadia aj pohľady a všetky iné ženy. Lebo mu neverí. Nevie jej dodať ten pocit jedinečnosti. Takže ju rozhádze každý jeho pohľad na inú ženu. Kým boli kamaráti, tak ho tým nemohla dusiť a čakala, že on zmení správanie, preto že chce vzťah. On možno vnútorné nastavenie zmenil, ale tou žiarlivosťou by ho aj tak neskôr odplašila. A žiarliť bude, lebo on správanie nezmení. Je to jeho podstatou. Mám takého kamaráta. On tiež sníva ako sa usadí so svojou láskou a napriek tomu, že sa vie neskutočne zalúbiť do ženy a určite by ju nikdy nepodviedol, tak vystupuje ako macho. Pokukava po iných ženách aj keď je zadaný a neskutočne zaľúbený. Tým ženám to vždy po čase začne vadiť, ako sa správa.

anketkarka
10. sep 2024

@hugger rodičia určite nepoznajú termín kamarátstvo s výhodami.

rozculena
10. sep 2024

@ibaja29 no tie,na ktorých vyhľadáva ženy

martosko
10. sep 2024

Mne príde že už soplu vsťah majú, randia spolu, spávajú spolu, jediné čo im treba vyriešiť je jej žiarlivosť. Tá je tam myslím pre to že ho spoznala ako kamaráda z výhodami, keby to robil iný chlap s ktorým by začala najskôr randiť tak si to ani nevšimne. A každý chlap sa pozrie za peknou ženou ako aj za pekným auto a to neznamená že by ju chcel mať doma.

grof_monte_christo
10. sep 2024

@anketkarka A možno práve preto chce s nou vzťah, lebo mu príde ako pohodová žena, ktorá netrpí žiarlivosťou. Aspoň sa to dá predpokladať u ženy, ktorá na sex nepotřebuje vztah.

ibaja29
autor
10. sep 2024

@hugger mame obaja 30 a ci je vyzretejsi neviem. On chce viac byt vo vztahu nez ja, no u mna je to o tej dovere a inych veciach zaroven

ibaja29
autor
10. sep 2024

@anketkarka mozno keby som vedela ze je to len o okukovani a nie je za tym nic viac tak by som to brala inak..no vystihla si to presne

ibaja29
autor
10. sep 2024

@martosko sme akoby vo vztahu uz dlhsie sme to tak brali no ja som sa zrazu cukla kvoli tomu ze mu neviem doverovat. To je cele. No neviem ci to dokazem zmenit. Ako som pisala pohlad samotny mi nevadi ale ja to vnimam tak ze to nie je len o pohlade..a to mi vadi

pralinka25
10. sep 2024

@ibaja29 a povedala si mu to? tak za mna okukovat kohokolvek na drzaka a debila je mimo. to je fakt. keby to robil nejak diskretne. kazdy sa rad pozrie na nieco pekne ale su hranice slusnosti zas.
mozno to uz ma ako zauzivany zlozvyk pokial dlho vztah nemal. tazko povedat.

ibaja29
autor
10. sep 2024

@pralinka25 raz som mu naznacila a ani nevedel preco sa pozeral a ze mozno danu osobu poznal..ja myslim ze to uz ma ako zvyk. Ano je normalne sa pozriet ale predo mnou by si to fakt mohol odpustit cumiet na ine zenske

pralinka25
10. sep 2024

@ibaja29 tiez myslim ze si to ani neuvedomuje lebo to robi nejaku dobu a ma to ako zlozvyk. ale tak bol single ok. teraz by si mu to mala povedat a nech na zlozvyku skusi popracovat ak chce vztah. je to asi ako okusovanie nechtov. este sa asi nenastavil na ten mod byt zadany a chovat sa podla toho. podla mna to nemusi nutne znamenat jeho prelietavost. ak ti vyhovuje ja by som to riskla. ved sa nemusite brat ani stahovat k sebe a ak to neprestane alebo budes aj neskor citit neistotu tak sa rozidete. sa na neho uplne nenamotavaj.

ibaja29
autor
10. sep 2024

@pralinka25 to mas pravdu niekedy je risk aj zisk..nenamotat sa pokusam no niekedy to nejde uplne. No asi by som mala aj sama na sebe popracovat aby som neriesila ine baby a nevidela v nich hrozbu pre jeden pohlad 😏

barborachors
10. sep 2024

@ibaja29 nie, zavislaka nezmenis, cloveka baziaceho po pozornosti nezmenis, narcistu nezmenis - akurát to bude lepsie tajit a pretvarovať sa a kurevnika uz vobec nezmenis, žiadneho chlapa nezmenis.

ibaja29
autor
19. mar 2025

dala som sancu no nezmenil sa..iba to lepsie skryval. Mali ste pravdu baby

majo111222
Odpoveď bola odstránená
ibaja29
autor
19. mar 2025

@anketkarka nebolo to len o pohladoch. Po polroku som zistila ze ma tajny ucet kde lajkuje vypisuje komentuje ine zeny..zo zaciatku sa snazil velmi a teraz uz len mininalne. Zvolila som uplne odstrihnutie lebo ma samozrejme zacal presviedcat ze nic take nerobi aj ked som to tam.videla..

ibaja29
autor
19. mar 2025

@majo111222 rozisla som sa s nim hned ako som na to prisla. Navyse som mala teraz tazsie obdobie vela bolo toho na mna a on zatial kym som doma plakala vypisoval inym ake su krasne 🙈

123profil321
19. mar 2025

Ja len premýšľam, či vôbec je chlap, ktorý takýto nie je 🤔 a takýto sa asi nikdy nezmenia, len sa vydržia pretvarovať, a keď už nevládzu, otočia to, že to ty si tá zlá...

ibaja29
autor
19. mar 2025

@123profil321 aj ja rozmyslam a ani neverim. Kamoska ma tiez takeho na oko super chlap aj otec a na sieti lajkuje denne polonahe baby. Ona to vie ale prehliada. Ja zas taka nie som mne to vadi. A ked tl robi navyse od zaciatku vztahu neni o com. Viem ze aj kedysi sa ludia podvadzali ale toto co robia teraz online je fakt chore. No asi som to vlastne aj cakala ze sa nezmeni tak ma to ani neprekvapilo

ibaja29
autor
19. mar 2025

@123profil321 ja len nechapem preco idu so vztahu takyto. Ja som mu ani nerobila full servis ako ine zeny zvyknu chlapovi ze by to bolo tym. Chcela som od zaciatku aby sme boli rovnocenni partneri a aby som videla snahu aj z jeho strany. Ta sice bola ale postupne to opadlo a uz som tusila nieco. Cely cas sluboval a vravel ako sa bude snazit ziskat si postupne moju doveru a ze sama vidim ze uz vela veci zmenil a zs mozem pozriet aj cely jeho telefon. Az kym ho posledne tyzdne nezacal viac nosit vsade pri sebe a nikdy nenechal predo mnou len tak ako predtym. Vedela som ze to nie je len tak. Uz nechcel ani tolko casu travit spolu. Bol dlhsie pn tak som myslela najprv ze je to tym a je aj z toho taky. No a on kym som ja bola v praci tak doma vypisovak kadekomu. Parada vsak..