Má druhý pokus vo vzťahu zmysel?
Ahojte, vrátili ste sa niekto po rozchode k ex a malo to nakoniec dobrý koniec? 🙂
S bývalým sme boli od seba niekoľko mesiacov. Mali sme medzi sebou veľa problémov, hádok a obaja sme boli presvedčení, že je koniec. Lenže poslednú dobu sme zase v kontakte a mám pocit, že sme obaja trochu dospeli a pozeráme sa na veľa vecí inak.
Na jednej strane sa bojím, že človek sa veľmi nezmení a časom by sme skončili tam, kde predtým. Na druhej strane stále cítim, že to medzi nami úplne nezhaslo.
Máte niekto skúsenosť, že druhý pokus vyšiel? Alebo sa len opakovali tie isté problémy?
My sme sa k sebe vratili po asi roku. Tiez sme si hovorili, ako sme obaja dospeli a poucili sa. Prve mesiace boli krasne, uplne ako na zaciatku. Lenze casom sa vratili presne tie iste problemy, len sme ich zo zaciatku nechceli vidiet.
Nechcem ta strasit, u niekoho to mozno vyjde. Ale ja som si po druhom rozchode povedala, ze niekedy je nostalgia silnejsia nez realita 😕
Jedna známa sa dala dokopy s ex po troch rokoch, sú spolu už majú aj deti a sú šťastní, druhá asi po roku sa vrátila k ex, tiež sú svoji ale šťastné to nie je, nadávky, podozrenie z nevery, takže je to na tebe či do toho pôjdeš. Záleží od vás.
Áno, vrátili sme sa k sebe po troch rokoch pauzy.
My sme ten prípad, kde to nekleplo ani na druhý pokus… problemy sme neriešili tie iste, ale v prístupe k ním sme sa ani jeden moc zmeniť nevedeli a potrebovali sme pri sebe iného človeka

My sme sa s priateľom tiež raz rozišli. Na asi 4 mesiace sme boli od seba. Potom sme sa zas dali dokopy a odvtedy je náš vzťah úplne o inom. Už sme spolu 3 a pol roka od rozchodu a ideme sa brať, takže ak si myslíš, že to stojí za to, tak skús. Ja som strašne šťastná, že som to skúsila zas. 😇😇