Môže sa nový kontakt prerásť do vzťahu?
S manželom sme spolu 20 rokov, máme 2 deti - 15r a 5r. Časom sa láska vytratila z nášho vzťahu, dá sa povedať že len žijeme spolu kvôli deťom a zo zvyku. Nemáme spoločne koníčky, ani rozhovory. Aj objatia a intímnosti sa pomaly vytratili. Spoznala som muža ktorý ma zaujal. Pár krát sme si prehodili pár zdvorilostnych viet. Jeho syn chodí s mojím do škôlky, navrhol mi aby sme sa stretli aj mimo škôlky, vlastne naše deti a my rodičia tiež. Rozmýšľam že s tým súhlasím. Priťahuje ma, často myslím naňho a teším sa na každý nový deň kedy ho zas uvidím. Myslím si že aj on je na tom podobne. Viem že by som nemala pokukavat po cudzích chlapoch. No možno nevedomky hľadám to čo mi v manželstve chyba. Čo si o tomto myslíte, dá sa stretávať sa s chlapom a mať len kamarátstvo alebo môže sa to prerásť do niečoho iného? Som celá pometena.
Inak to že tvoj muž nedroguje, tak to je top argument prečo ste ešte spolu aj keď vám to neklape. 🤔👍
"zaujal ma"
"pritahuje ma"
"casto myslim nanho"
"tesim sa na kazdy novy den kedy ho zas uvidim"
"hladam to co mi v manzelstve chyba"
a potom ze kamaratstvo???
Kamaratstvo by bolo, keby ste sa stretavali aj s jeho zenou a tvojim muzom, vo stvorici ako dve rodiny.
@evaachesa zabudla si este ze nehra automaty, lebo to asi bezny slovensky muz robi a tento bude vynimka nejaka....tieto argumenty mi dvihli dekel fakt.
@muchotrafka298 hej hej toto ma vždy pobaví. 🤭
Kokos mne je na grcanie zo žien ktoré si držia pri sebe chlapov, len preto že je dobrý otec, nepije, nefajčí a nedroguje 🤦🤦🤦 bravó fakt ...
Áno, kamarátstvo medzi ženou a mužom existuje, ale môže fungovať len vtedy, keď majú urovnané vzťahy v ktorých žijú a nehľadajú žiadny "únik". Toto ale nie je tvoj prípad...
@komplikovana Áno tak nejak ako píšeš. Mám doma stereotyp a možno hľadám inde v okolí pozornosť od iných.
@feb13 Môj muž sa nechce stretávať s nikým. Mám kamarátky a volala som ho aby sme sa stretli vo štvorici aj s deťmi no nemá záujem.
Možno sa niektoré smejete tomu no kamarátky mi hovoria že mám dobrého chlapa. Čo som písala vyššie nepije nefajčí nedroguje nehrá automaty, chodí do práce zarába nebije nás že taký chlap je dobrý na život. Aj keď žijeme už len ako spolubývajúci.
Ja sa ti nesmejem, len pises stale, ze mas dobreho chlapa, ako keby kazdy druhy Slovak bol fetak, gambler alebo dealer. To nie je nic vynimocne, mat chlapa, ktory je slusny, zalezi mu na rodine, zaraba a vie rodinu zabezpecit. Poloz si otazku ze ci dalsich niekolko desiatok rokov chces byt nestastna a zit s muzom ako spolubyvajuci. Tebe to je jedno? Lebo je dobry chlap? Co chces od zivota? Teraz si stretla niekoho, kto sa Ti paci, mozno to citi rovnako a mozno nie. A co povies doma? Ze idem s kamaratom?
Tak potom nerob blbosti, oľutuješ to...
Odpadnem, chlap chce aby sa deti pohrali a ty ho ako bonus chceš pretiahnuť. Narobis si hanbu v skolke.
Milá autorka, chceš názor ("čo si o tom myslíte"...), no nech sa páči...Z toho, čo píšeš, pôsobíš ako riadna naivka alebo tvojimi slovami "pometená", aj keď by to malo byť skôr pomätená, ale to je v tejto diskusii jedno...Priamo na tvoju otázku: áno, dá sa stretávať s chlapom a môže to byť len kamarátstvo (aj keď niektorí na to neveria) a áno, môže byť z toho aj niečo viac. V tomto tvojom prípade však problém je, že si sa namotala na cudzieho chlapa, ktorý ako si myslíš, o teba prejavil záujem, lebo s tvojím dobrým chlapom doma ste sa odcudzili... No...takže po poriadku. V prvom rade si treba vždy najskôr urobiť poriadok doma a keď je ten tvoj chlap taký dobrý, parohy si určite nezaslúži. To by si vážne svojmu dobrému chlapovi - navyše otcovi svojich detí urobila? Na vzťahu treba makať a zvlášť po rokoch- to je normálny prirodzený vývoj, že na začiatku vzťahu je všetko skvelé a neskôr sa partneri odcudzujú- zvlášť keď preto nič nerobia. Iskru vo vzťahu treba udržiavať a samozrejme záujem musí byť z oboch strán. Ak ten tvoj nejaví absolútne žiaden záujem, bolo by minimálne fajn a najmä férové voči nemu vyložiť karty na stôl a jasne mu povedať, že takto žiť ďalej nechceš- možno ani nevie, že ti niečo vadí alebo že ti to až tak vadí. A potom podľa reakcie uvidíš, či to má ešte šancu alebo nie. Ak teda ty mu chceš dať ešte šancu. Dobre si zváž svoje možnosti. Možno sa dáš dokopy s oteckom zo škôlky a možno nie. Ak sa aj dáte dokopy, ešte môžeš aj banovať za svojím súčasným chlapom. Možno nie a budete navždy šťastní... alebo bude zase za pár rokov nuda ako teraz s tým tvojím. Tráva sa vždy zdá zelenšia inde. A možno si otecko zo škôlky chce len nezáväzne vrznúť a ty kvôli nemu riskuješ svoje manželstvo a možno je to flirtovanie z jeho strany len v tvojej hlave- lebo sa doma so svojím chlapom nudíš a hľadáš v jeho možno bežnej konverzácii viac ako reálne je. To, že ma záujem len o to,aby sa jeho dieťa s niekým poobede pohralo, si vôbec zvážila? Lebo ako ti tu dievčatá písali, bežne sa takto rodičia detí zo škôlky dohadujú...a rovnako súhlasím s tým, že mať doma pracujúceho nealkoholika, nefeťáka a negamblera je snáď bežný štandard a nie niečo extra ako si myslíš ty a tvoje kamošky. Takže stručne- doma zrejme nemáš nič extra,lebo niektoré k tomu, čo máš doma ty, máme aj tie výlety, aktívne spoločne strávený čas, intímnosti atď. aj po rokoch manželstva a aby celá táto aféra zo škôlky nebola len v tvojej hlave... Držím palce v správnom rozhodovaní...
Akože ty sa nechceš stretávať s ním len preto aby sa vaše deti pohrali ...a to je ten hlavný problém ... Ty sa a ním chces stretávať lebo ťa priťahuje chces byť v jeho prítomnosti...a to je problém... Sama si ideš robot problémy ktorým sa dokážeš vyhnúť..... A čo na to jeho žena?... Mimochodom...ako by sa ti páčilo keby sa tvoj muž pre zmenu chcel stretávať s druhou "rodinou" len preto že by ho priťahovala dotyčná dáma?ako by to bolo???nepozeraj len na seba ale aj na druhých.......
Z tvojich príspevkov cítiť, že ideš do toho... že si skutočne pomotaná a chceš vedieť, kde sa až dá zájsť... veľmi ďaleko sa dá zájsť v takýchto vzťahoch...na začiatku ružové, potom prídu aj iné farby a nakoniec to môže byť aj čierny scenár tvojho života... áno niekedy to na druhý krát môže s mužom vyjsť lepšie, ale aj nemusí...
Ženy, to vám stačí, že chlap nepije, nedroguje a nehrá automaty? Kokos, toto ja ked počujem.... 😬Však to je normálne, nie?
Autorka - burlivo sa obhajujes, asi prispevky zatali do ziveho..
skus aspon sama sebe priznat, o co ti ide..
Pises, ze na neho myslis, ze ta pritahuje, ze si si zistila, ze mu to s priatelkou neklape.. Toto nie je normalny zaujem o priatelstvo, to nevyzera, ze ti zalezi, aby sa deti pohrali. Toto je zaujem zeny, ktoru zaujal muz.
Nefunguje ti vztah, zapacil sa ti iny muz. Zatial ok.
Ale "uprac" si doma a az tak zacinaj nieco nove. Ukonci vztah, ak si presvedcena, ze nefunguje a nicovate nic sa s tym neda urobit.
Mne sa inak páči ako na to že neťahaj otca od inej rodiny reaguješ že má len priateľku s ktorou mu to vraj neklape. Čiže on je jednorodič, syna má zvereného a žije s priateľkou ktorú už spoznal ako slobodný otecko? Alebo je to tak, že má partnerku, matku svojho dieťaťa, s ktorou tvorí rodinu hoci nie sú zosobášení? Toto ma fakt zaujíma ako si to myslela. Zdá sa mi totiž že si tak namotaná že si veci v hlave obhajuješ tak aby si bola OK.
Je úplne v poriadku kamarátiť sa s opačným pohlavím, keď ťa ten človek nepriťahuje. V tvojom prípade ty nehľadáš kamaráta, ty na neho pozeráš ako na muža, o ktorého máš minimálne teoretický záujem.
miesto toho, aby si naprávala čo doma nefunguje , tak hľadáš inde. Ja sa potom ani nečudujem, že to so vzťahmi vyzerá tak, ako to vyzerá. Ani u neho to nevyzerá dobre? Tak rpečo potom spolu sú? Buď riešim, čo nefunguje alebo ideme od seba. Ale nie, tváriť sa, že je všetko OK a popori tom si budem hľadať náhradu.
mimochodom autorka, čo si ty spravila, aby ste nežili ako spolubývajúci?
Aha, niekde si počula, že mu to neklape s priateľkou, tak sa chces s ním akože skamarátiť.....prosím ťa, nerob hanbu tvojmu dieťaťu, tvojmu mužovi a samozrejme aj sama sebe. Možno je to kur**nik a chce ťa len do postele alebo skúša, či si jedna z tých ľahko dostupných spodín. Kriste pane kde tento svet speje?????? Také ženy ako ty by mali byť odstrelené niekde do džungle. Hnus!!!
@weronika171717 a muži sú takí istí. Doma im to akože nefunguje, pretože stereotyp a miesto toho, aby riešili čo doma, hľadajú inde.

Jeden otecko z našej škôlky si minule v šatni dohadoval stretko s inou mamičkou, vymenili si čísla aby sa mohli deti spolu zahrať. Druhý deň oslovil môjho muža a scenár sa zopakoval. Výmena čísel, úsmev, žart. Myslím že s mojim manželom neflirtoval. 🤭 Dúfam., nebola som pri tom. 🤔😳😂