icon

Môže sa nový kontakt prerásť do vzťahu?

15. mar 2024

S manželom sme spolu 20 rokov, máme 2 deti - 15r a 5r. Časom sa láska vytratila z nášho vzťahu, dá sa povedať že len žijeme spolu kvôli deťom a zo zvyku. Nemáme spoločne koníčky, ani rozhovory. Aj objatia a intímnosti sa pomaly vytratili. Spoznala som muža ktorý ma zaujal. Pár krát sme si prehodili pár zdvorilostnych viet. Jeho syn chodí s mojím do škôlky, navrhol mi aby sme sa stretli aj mimo škôlky, vlastne naše deti a my rodičia tiež. Rozmýšľam že s tým súhlasím. Priťahuje ma, často myslím naňho a teším sa na každý nový deň kedy ho zas uvidím. Myslím si že aj on je na tom podobne. Viem že by som nemala pokukavat po cudzích chlapoch. No možno nevedomky hľadám to čo mi v manželstve chyba. Čo si o tomto myslíte, dá sa stretávať sa s chlapom a mať len kamarátstvo alebo môže sa to prerásť do niečoho iného? Som celá pometena.

Strana
z4
magic08
19. mar 2024

@zooeynka keby ju podporime, prisla by sa pochvalit. Skoda no 😀

ibatanecnica
19. mar 2024

@magic08 alebo posťažovať ako ju ten úžasný otecko využil, odkopol a ona si myslela, že sú si súdení.

zooeynka
19. mar 2024

@magic08 kazda nevydata so skolkarom si teraz predstavila svojho muza v skolkovej satni 🙂 Nie je divu ze jej to neschvaluju....ako sa hovori....keby nebolo prilezitosti tak by nevery neboli

magic08
19. mar 2024

@ibatanecnica asi tak

magic08
19. mar 2024

@zooeynka prilezitosti si vytvarame sami. Boh vie ako to ten otecko naozaj ma vo vztahu k nej, mozno len bol mily a ona uz ma predstavu o tom ako ma o nu zaujem a citi to rovnako ako ona, len z toho dovodu, ze je doma nespokojna

mandy202
19. mar 2024

Stretni sa s ním, ale iba za tým účelom, že sa deti pohrajú. Možno zistíš, že máš nasadené ružové okuliare a to, čo máš doma nie je také zlé.

zooeynka
19. mar 2024

@magic08 toto iste som napisala uz asi 3 strany dozadu...

magic08
19. mar 2024

@zooeynka necitala som 🙂 no zhodneme sa v nazore 🙂

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
zooeynka
19. mar 2024

@konicekmodry nie je na nas posudzovat a odsudzovat....

mamatroch
19. mar 2024

@marseillefan ja sa Ta spytam len jedno:
Ake kroky si doteraz podnikla, aby si zachranila terajsi vztah? (Stazovanie sa kamaratkam a na MK ci cakanie na zazrak sa nerata). Predpokladam, ze vas vztah uz nefunguje dlho... Ked sa Ti doma pokazi mixer, pracka... Co robis? Bud to skusis vyriesit sama alebo si zavolas odbornika, ci nie? Tym je pre manzelstvo manzelsky poradca - tam uz ste boli?
...lebo uvedom si jedno, tam, kde si dnes s terazjsim manzelom, budes s eventualnym dalsim o par rokov tiez.

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
magic08
19. mar 2024

@konicekmodry na druhu stranu, ake jednoduche je cloveka odsudit, zaskatulkovat doma od klavesnice, vsak. Ake jednoduche je povedat, rozved sa, no realita je mnohokrat komplikovanejsia, to vieme vsetci. TAkze nesud, lebo budes sudena.
Autorky sa tu nikto nezastava, ale treba si uvedomit, ze kazda minca ma 2 strany. Tam kde su, za to mozu obaja, autorka ma snahu to riesit, ale manzel to ma na haku, je spokojny tak ako to je. Tu byskor pomohlo postrasiť manzela, ze odchadza, ak sa nic nezmeni na jeho postoji k nej. A potom je to uz bud, alebo.
No nevera ,o ktorej autorka uvazuje, nic nevyriesi, len veci skomplikuje, hlavne v jej neprospech

magic08
19. mar 2024

@mamatroch spotrebič dotiahnes k opravarovi, no manzela, ktory problem nema, nie. O to je to komplikovanejsie

zooeynka
19. mar 2024

@konicekmodry vies, ty zas posobis ze tebe nejaka takato ludra odviedla partnera tak si priam hystericka a oznacujes ju pomaly za hyenu....;)

autor
19. mar 2024

Asi si hodím reč ešte s manželom nech sa vyjadrí ako si to predstavuje ďalej. A keď žiadna zmena nebude tak podám o rozvod. Ja už nedokážem takto ďalej žiť bez lásky. To že som stretla toho známeho ma len utvrdilo v tom že čo doma prežívam není to v poriadku. Keby sme sa s manželom ľúbili tak by to so mnou ani nezamavalo.

weronika171717
19. mar 2024

Skočíš......a to nie, že si nad tým premýšľala. Len si chcela samu seba presvedčiť, že urobíš správnu vec, keďže ti to s tvojim mužom neklape a z akože dobrého zdroja máš, že ani oteckovi zo škôlky to neklape s jeho priateľkou, ale teda ženy ťa tu majú spolu so mnou za úbožiačku.....radšej sa venuj svojmu dieťaťu a nekazí život dieťaťu toho dotyčného len preto, že si jedna z tých ľahších žien.

ingush616
20. mar 2024

Áno, rieš aby sa niečo pohlo. Dúfam že sa o tom porozprávate a zmenite to cele k lepšiemu.
Ale nezabudaj, keď nahodou raz znova budeš slobodná nezačínaj si so zadaným !
Predsalen… ani tebe by sa to nepáčilo keby tvojho chlapa nejaká omotala!
😊

Strana
z4