Môže sa vrátiť k bývalému po dvoch rokoch?
Zdravím, možno je to len výkrik do prázdna, ale snaď tu bude niekto, kto zažil podobnú situáciu.
V roku 2018 som sa dal dokopy s mojou bývalou a boli sme 3 roky, zažila sme veľa dobrého ale aj zlého, rozišli sme sa v zlom, bez rozhovoru, veľmi búrlivý a rýchly rozchod. Prešli 2 roky, počas ktorých si ona našla nového partnera a ten bol ku mne niekoľko krát nepríjemný, raz ma dokonca napadol, hoci dopadol on nakoniec zle. Boli to nepríjemné stretnutia, ale nakoniec pri jednom ma chcela objať a hovorila mi, že na mňa stále myslí. Stretávali sme sa hlavne náhodne.
Dokonca ma otravovali jej sestry cez mailovú komunikáciu a došlo to do štádia, že mi posielali hlasovky na Facebooku aj s ex, aj s jej partnerom. Načo som odpovedal ja hlasovkami pre ňu, či je to podľa nej normálne toto robiť a že by sme sa už mohli chovať ako normálni ľudia, načo odpovedala, že si zavoláme. Volali sme takmer hodinu, prebrali sme všetko, aj náš vzťah, prečo sa to skončilo, prečo sa stali veci a dohodli sme sa, že keď sa niekde uvidíme, normálne si dáme spolu pivo a nebudeme riešiť už blbosti.
Lenže pred víkendom som sa jej ozval, či nejde na koncert, ktorý je blízko nej. Ona že by rada išla, ale že ju asi nepustí jej partner. Pričom začala vypisovať, ako jej zakazuje veci. Nakoniec navrhla, či nepôjdeme von. Ja som súhlasil.
Na druhý deň sme sa stretli v podniku. Začali sme normálne komunikovať, ale nechcel som sa pýtať trápne frázy, ako sa má, ale reálne som sa zaujímal. Nakoniec došlo k úprimnej konverzácii typu, že či som mal niekoho lepšieho v posteli a podobné veci, ja som jej hovoril, že mal som sex s inými ženami ale so žiadnou to nebolo tak prepojené a ona mala rovnaký názor. Samozrejme, nejaký ten alkohol už bol. Nakoniec sme sa presunuli ku mne do auta, kde sa mi priznala, že ju bil, ťahal ju za vlasy po dlažke a držal jej mačetu pri krku a rozplakala sa mi, na čo som ju samozrejme objal.
Nakoniec to celé zbehlo k sexu po pár hodinách, on jej vyvolával ako zmyslov zbavený, jeden hovor za druhým, ale bolo jej to jedno. Mala byť so mnou len 2-3 hodiny a nakoniec sme boli spolu oveľa dlhšie. O ten sex mi nejde, ide o to, že mi hovorila veci ako, či sa jej ozvem na druhý deň, že ona má pocit, ako keby sme sa nikdy nerozišli a ako keby sme stále boli spolu na diaľku a že vie, že s ním to nebude vzťah do konca života, proste veci, pri ktorých som si začal myslieť, že by sa chcela vrátiť ku mne.
Nakoniec na druhý deň mi napísala, že mu chce dať šancu ale že chce byť so mnou v kontakte, na čo som reagoval tým, že mi ublížila a sklamala... Nakoniec to dopadlo tak, že si ma zablokovala na Facebooku a na druhý deň, keď som požiadal o vysvetlenie, tak mi povedala, že nemá záujem so mnou komunikovať...
Môže mi niekto povedať, čo jej ide v hlave, alebo nejaký reálny pohľad? Ja to cítim tak, že furt ma má veľmi rada a stále ku mne cíti niečo aj napriek tomu, že mi píše, že nemá záujem. Ďakujem vopred za serióznu diskusiu.
@marseillefan Keby som si mala vybrat medzi dvomi muzmi, z coho jeden je nasilnicke hovado, ktore ma vlaci po zemi za vlasy a druhy nepouziva slovo "vrznes" (ja to slovo tiez nepouzivam, pride mi slizke a trapne), urcite si bez rozmyslu vyberiem nasilnicke hovado, ktore ma vlaci po zemi za vlasy. Myslim, ze si vyriesil cely problem, je to jasne.
@stanielka17 vieš čo je najväčšia irónia tvojho výlevu? Že by si si nevybrala ani jedného z nich, lebo síce násilnícke hovado nechceš, ale mumáka by si poslala do riti tiež....
@marseillefan Viacero z tých vecí robí jedna konkrétna žena, je to proste taký typ povahy a je takých podobných žien myslím si že celkom dosť čo konajú účelovo, neviem čo ťa na tom prekvapuje 🙂
@mladena len že je celkom šikovná, ak hrá takéto vysoko psychologické hry 🙂
@david_1997 boli to len reči, ved uznaj. Po tom vsetkom co ti za krasotinky narozpravala, ti zaroven dala vediet ze čau, ona chce dat sancu tomu násilníkovi. Ocividne lubi jeho a chce s nim ostat.
@marseillefan dá sa to tak povedať 🙂 no podľa mňa hlavne falošná, no niektoré ženy vedia byť falošné, začala som si to všímať už asi ako 15 ročná keď mi kamarátka prebrala chlapca 🙂
A to som si myslela, že mladých mužov priťahujú vyrovnané sebavedomé ženy a nie adeptky vhodné na psychoterapiu 🤔
@marseillefan nezaujímaš ma, ani tvoj výlev.
@david_1997 mne je jasné, že radšej sa tu budeš vyplakávať, ako keby si sa mal konečne stať chlapom...
@marseillefan ešteže tu mám skutočného chlapa ako príklad
@david_1997 faktom je, že mám o 17 rokov viac skúseností ako máš ty.. a 20-ročný vzťah so ženou, ktorú keby si pri mne videl, tak poviež, že je so mnou určite len kvôli peniazom (btw, nie je, zaľúbila sa do mňa ešte keď som bol chudobný študent)...
a keby si nebol taký butthurt, ale si aj pozorne prečítal, čo ti píšem, tak ver mi, že by ti to do života aj veľmi pomohlo. Ja som musel dostať kopačky, aby som pochopil, že robiť pred dievčatami mumáka je tá najhoršia vec, čo môžem spraviť. Tebe to tu dávam na tácke a urážaš sa.
@marseillefan ja sa neurážam, len dávaš svoje informácie najavo divným spôsobom... napíš mi, čo také múdre si okrem útočenia doteraz napísal?
@david_1997 začni s tým, že sa jej prestaneš pchať do zadku a rozprávať o nej ako o princezničke. Ona žiadna princeznička nie je.. je to hlúpa hus, o ktorú by si ty (ak si vážiš sám seba) nemal ani len zakopnúť, nie to sa jej ešte ponúkať do vzťahu.

@david_1997 kamarát, ak sa bojíš slova "vrzneš", lebo je pre teba príliš neslušné, ,či čo... tak to je presne ten dôvod, prečo chce byť ona s ním a nie s tebou. A to aj napriek tomu, že nosí nôž vo vrecku, bije ju a ťahá po dlážke za vlasy. Si ešte nezrelý, príliš mäkký.. proste taký mumáčik. Mne keď moja ex dávala kopačky, povedala, že dúfa, že si nájdem niekoho, kto ma bude ľúbiť tak ako som ja ľúbil ju.. akože wtf, príliš som ju ľúbil? Áno, presne tak to v živote funguje. Ja som sa vtedy z toho poučil, držím palce, nech to niekedy pochopíš aj ty.