Môže sa z kamarátstva s výhodami stať vzťah?
Názov diskusie skôr na upútanie, ale môžete dať odpoveď aj na túto otázku.
Hlavnou témou je ale to, či sa môže zo sexuálnych stretnutí stať niečo viac, ak sa dvaja takto stretávajú už dlhšiu dobu. Ak mužovi vyhovuje žena po sexuálnej stránke veľmi, zaváži to veľa pri tom, aby ju chcel spoznať aj inak ? ( ak by sa nachádzal vo fáze, žeby bol otvorený hľadať niečo viac). Alebo naopak tým, že majú medzi sebou naplno rozbehnuté to sexuálne sa mu už zunuje, aby ho priťahovalo zaujimat sa o ňu aj inak?
Sú tu skôr ženy to je mi jasné, len či poznáte také prípady alebo ste zažili. Môže sa z kamarátstva z výhodami stať viac alebo muži už s takouto ženou do vzťahu nepočítajú, hoci si s ňou perfektne rozumejú v posteli?
Viac je pravdepodobné ze nie 🙂
Ak máš kamarátstvo s výhodami, a pýtaš sa tieto otázky, tak ti to nestačí.
Nedúfaj, že sa zamiluje.
Áno môže
Pravdepodobnost, ze cez postel sa dostanes k dlhodobemu vztahu je minimalna, takmer nulova.
Ked si chces chlapa ziskat a chces aby ta spoznal, nedaj mu na prvom, tretom, piatom ani desiatom rande.
Ak sa mu ona sexualne zunuje? Potom bude hladat dalej. Urcite si s nou nezacne romanticky vztah.
Pretty woman? Tak 1 z miliona…
Skôr nie
Myslím, že nie. Netvrdim, že sa stať nemôže, ale výhra v Športke je podľa mňa pravdepodobnejšia.
Myslím,že nie, pretože on od nej už neočakáva viac,len sex a časom aj ten sex nebude už tak dôležitý. Ak nájde niekoho,kto mu sadne aj ľudsky,bude mať aj milenku, priateľku, milovanú osobu v jednom/jednej.
@markusrasford toto je zaujímavé inak, že muž odpovie takto a ženy sa zhodnú na opaku 😀
chlap je lovec..ak mu das hned na zaciatku a vzdy ked chce -nema co lovit - si pre neho len zabava a nikoho si nepriputas
Je vysoko pravdepodobne, ze ked mate na zaciatku nastavene pravidla na nezavazny sex, tak muz ta uz nebude vnimat ako zenu na nieco viac. Samozrejme existuju aj vynimky, ale vo vacsine pripadov je to dovny sitautionship, kde zena chce viac a muz si max uziva pozornost az kym mu to nezacne liezt na nervy
Aj chlap potrebuje lásku,nie že nie 😁
@ukgirls to nebolo nikde spomenuté, proste okolnosti vyšli tak že prišlo práve na tieto veci a vôbec nie hned
Určite sú aj vzťahy, ktoré vznikli z "kamarástva s výhodami", hlavne keď išlo o naozajstné kamarátstvo, v ktorom si ľudia rozumeli, skončili v posteli a zistili, že si rozumejú aj tam, taký pár poznám jeden, takže za mňa všeobecne určite môže... ale okolo mňa je proste viac situácií, kde sa tak nestalo, obzvlášť keď sa chlap proste nechce viazať a ten dobrý sex napriek tomu má, teda nemá dôvod nič meniť... sranda je, že tieto vzťahy väčšinou skončili tým, že stretol niekoho s kým rovno skočil do vážneho vzťahu 😅
Ešte doplním lebo na to som zabudla, či toto chlap aj naschval vedome môže oddeľovať . Teda že aj by o tú ženu mal záujem ju spoznať inak, no je v takom životnom obdobi, že tu nie je priestor na vzťah. A teda nepripúšťa si ju ku sebe bližšie mimo toho fyzického, aby sa pripadne nenamotal a nebolo to komplikovane.
Nemyslím teda prípady, kde chlap ženu aj viac spozná ale nevyhovuje mu okrem sexu v ničom. Bavíme sa o prípade/pripadoch, kedy tam bola akoby bariéra nejaký obranný mechanizmus
Tiež si myslím, že môže.
S mojim mužom som sa spoznala pred 12 rokmi (aktuálne mám 35 rokov), nehľadala som absolútne nič vážne ale bol presne môj typ, svalnatý, mužný..mala som záujem len o sex a stráviť spolu večer občas cez víkend aj ako s kamošom s výhodami navyše. Nakoniec sa zalúbil, neskôr aj ja😄 v pláne to asi nikto z nás nemal. Po 7 rokoch sa nám narodili dvojičky a z môjho super kamoša na telefóne je dnes otec našich detí. Sex máme našťastie stále rovnako dobrý🙏😅
Takže áno, dobrým sexom si muža priputaš (asi ale nie každého), plati to ale aj naopak v mojom prípade. Otázne je na ako dlho a či to ostane len fyzicky.
Teoreticky asi áno, ale to neznamená, že si to treba romantizovať a čakať na niečo čo sa možno nikdy nestane, lebo 1 zo 100 vzťahov takto vznikol...v drvivej väčšine prípadov, keď chlap fakt chce, žiadne okolnosti ho nezastavia, životné obdobie nehrá rolu, spraví pre to všetko... ak si v tomto type vzťahu a nevyhovuje ti to, lebo očakávaš od toho viac, je lepšie to ukončiť, dáš mu tak priestor uvedomiť si, že možno by ťa predsa len rád lepšie spoznal a trávil s tebou čas aj inak... a možno aj nie, ale aspoň budeš vedieť na čom si a nebudeš strácať čas... a teda ešte k tej otázke úplne v nadpise, áno stretla som sa s tým, že si žena pripútala muža sexom, nevedel sa jej vzdať, ale to neznamená, že chcel byť s ňou a tak s ňou podvádzal všetky svoje priateľky, až kým ona nevytriezvela a nestopla to...
Ja neviem. Skôr si myslím, že muž ak má záujem o zenu aj ináč, ako na sex, tak jej to dá najavo, pokiaľ nič medzi nestojí 😂 nemyslím teraz na... Ale na inú ženu, manželku, deti atď. A opačne.
Ja si myslím že skôr nie ako áno
Môže.
Lebo muz si rad necha otvorene moznosti od povolnych dam, tak ti povie to co chces pocut.
Zeny ti povedia to, co je realna skusenost.
Moooze, ale nemyslim, ze ak sa niekto napr. pol roka stretava iba kvoli sexu a nic viac, ze z toho nieco viac bude. urcite by som od toho vela necakala, skor by som sa bala, ze ak byt na mieste tej zeny, skoncim ako "nic lepsie sa nenaslo", kedze som bola len na sex a vlastne, naozaj sa nikto lepsi nenasiel, keby mi ostal. inak od zaciatku by to niekam smerovalo... :D
Cize ak niekto nema snahu aby bolo nieco viac = psoznat sa, ine aktivity atd = necakala by som ze ztoho bude laska na cely zivot. Resp ak by, tak iba dovtedy, kym naozaj tu lasku svojho zivota stretne inde
neviem ci sa to da naschval oddelovat, skor mi to pride tak, ze na sex sa uspokoji aj s nikym, kto by bol pre neho na vztah nepripustny = napr pred rodinou, verejnostou atd.. proste menej narokov. zatial co taku, do zivota, si vyberie obozretnejsie :DD ak ma sancu a nezalubi sa po usi hned a uz je potom vsetko jedno :DDD
No lebo o tom nevedia nič a píšu svoje pocity, domienky. Žena chce byť charizmaticka a papezskesia ako papež
za mňa nie
už ten začiatok je taký a to nie som pruderna alebo podobne ,len vztah sa nejak začína inak
muž ak to berie hned na začiatku takto načo by to vlastne menil
@sara07 napríklad ze sa zaľúbi
@ukgirls a čo keď chlap očakáva stále viac a viac a postupne to šponuje?
@markusrasford ano môže sa stať ale to je také vynimka potvrdzuje pravidlo ... ak tam tá zalubenost nie je ani po 3 mesiacoch tak proste nie je , je len sex ..dobre možno pol rok ale viac proste nie

Môže