icon

Môže si chlap nájsť ženu i napriek tomu, že nie je možné mať s ním sex?

ondrej222
10. okt 2023

Ahojte ,mam taku otazku?,myslite si ze si moze najst chlap zenu ,priatelku aj ked neni mozne snim mat sex. Dovod je vyvojova vada.Dakujem za realne odpovede bez posmeskov.

Strana
z2
bronkax
10. okt 2023

@janinah v takomto prípade by to bolo dokonalé lebo pán č.1 sex mať nemôže. Slečna bude mať naplnené svoje prirodzené potreby. A pán č.2 bude tiež spokojný lebo viac ako občasný sex nechce. Spokojné 3 strany čo viac si priať. A dokonalo to sedí na dnešnú dobu.

janinah
10. okt 2023

@bronkax dodám len jedno slovo k tvojej poslednej vete...na dnešnú chorú dobu.

bronkax
10. okt 2023

@janinah bohužiaľ máš pravdu. Veď práve.

soldi
10. okt 2023

@kiwi3 pre mna je velkou inspiraciou pomerne znamy parik kde zena je uzasna nadherna kocka a on je kvadruplektik.
A myslim si, ze laska postihnuteho cloveka moze byt ovela hlbsia a skutocnejsia. Lebo vie, co je v zivote dolezite a sex to naozaj nie je 😀

deninka233
10. okt 2023

ja len dúfam, že sa toto nepýta môj ondrej 🤦🏻‍♀️🙄🤣🤔

ondrej222
autor
10. okt 2023

@bloger veru taky zivot nieje jednoduchy ,ked sa bojim o tom s niekym rozpravat 😔

ondrej222
autor
10. okt 2023

@deninka233 pytal som bez posmeskou ,tak taky koment nemusis ani pridavat

maria1989
10. okt 2023

@deninka233 asi tazko tvoj, ked si pred porodom.

ptvw
10. okt 2023

@ondrej222 určite nájdeš neboj sa, ja sex nepotrebujem v žiadnej forme, nebaví ma to, je to niečo pre mňa absolútne nepotrebné a precenovane a určite nie som sama takže nezúfaj 🙂 a nie nemám 60 ale 35

ondrej222
autor
10. okt 2023

@ptvw ja 32 😌

walentina7
Odpoveď bola odstránená
deninka233
10. okt 2023

@ondrej222
@maria1989
kľudne aj môj, keďže kvôli chorobe nemôže a dieťa sme si spravili nie prirodzene. Ale my sme sa dali dokopy, keď ešte mohol, takže neviem úprimne odpovedať, či by som sa s ním dala dokopy, keby to už vtedy nešlo… aj keď možno aj áno. Ale fakticky, dlhodobo z toho tej zdravej polovičke šibe ☹

missviolet
11. okt 2023

@bronkax ja mam 30r, vyzeram normalne, zdravie ok a som teda tvoj prvy clovek, co nema sexualny zivot, ked sa tak ohanas, ze si takeho nestretla. som asexualna, partner, co nechce či nemôže mat sex, by bol pre mna ideálny. btw a mam dalsiu kamaratku, tiez 30r, co to ma rovnako

bronkax
11. okt 2023

@missviolet fíha 🙈🙉🙊

sheila121
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
13. okt 2023

@bronkax poznam zenu, ma cca.45 zije v manzelstve (20r) ma 1 dieta (18), sex mala s manzelom presne 5x za cely ich spolocny zivot (aj to len kvoli spolodeniu dietata)...stale ziju spolu...jej manzel sa s tym stotoznil..vraj jej sex nechyba

missviolet
15. okt 2023

@sheila121 popravde, vobec

Strana
z2