Môže si chlap nájsť ženu i napriek tomu, že nie je možné mať s ním sex?
Ahojte ,mam taku otazku?,myslite si ze si moze najst chlap zenu ,priatelku aj ked neni mozne snim mat sex. Dovod je vyvojova vada.Dakujem za realne odpovede bez posmeskov.
ja len dúfam, že sa toto nepýta môj ondrej 🤦🏻♀️🙄🤣🤔
@deninka233 pytal som bez posmeskou ,tak taky koment nemusis ani pridavat
@deninka233 asi tazko tvoj, ked si pred porodom.
@ondrej222
@maria1989
kľudne aj môj, keďže kvôli chorobe nemôže a dieťa sme si spravili nie prirodzene. Ale my sme sa dali dokopy, keď ešte mohol, takže neviem úprimne odpovedať, či by som sa s ním dala dokopy, keby to už vtedy nešlo… aj keď možno aj áno. Ale fakticky, dlhodobo z toho tej zdravej polovičke šibe ☹
@bronkax ja mam 30r, vyzeram normalne, zdravie ok a som teda tvoj prvy clovek, co nema sexualny zivot, ked sa tak ohanas, ze si takeho nestretla. som asexualna, partner, co nechce či nemôže mat sex, by bol pre mna ideálny. btw a mam dalsiu kamaratku, tiez 30r, co to ma rovnako
@missviolet fíha 🙈🙉🙊
@bronkax poznam zenu, ma cca.45 zije v manzelstve (20r) ma 1 dieta (18), sex mala s manzelom presne 5x za cely ich spolocny zivot (aj to len kvoli spolodeniu dietata)...stale ziju spolu...jej manzel sa s tym stotoznil..vraj jej sex nechyba
@sheila121 popravde, vobec

@janinah v takomto prípade by to bolo dokonalé lebo pán č.1 sex mať nemôže. Slečna bude mať naplnené svoje prirodzené potreby. A pán č.2 bude tiež spokojný lebo viac ako občasný sex nechce. Spokojné 3 strany čo viac si priať. A dokonalo to sedí na dnešnú dobu.