Môže úspešné chudnutie ohroziť manželstvo?
Je to pravda? Našiel som si krásnu ženu pred dvadsiatimi rokmi a je to stále kus Ja som ,ale veľmi pribral a teraz na oslave mojej 50tky som vlastne zistil ,že som bol nechutný 130 kilovy chlap videl som fotky spolu ,manželka kocka a ja tučko no zle mi bolo z toho ,manželka mi vždy vravela že sa jej páčim aký som ,ale keď som jej povedal že začnem so sebou niečo robiť potešila sa ,tak som začal a začiatky boli ťažké ,nechcelo sa mi ,ale daval som to ,keď som začal trochu chudnúť a boli aj nejaké výsledky ,začalo ma to baviť až tak že som tak chodil 365 dní v roku a to fakt a trva to už skoro tri roky a ja som zo seba urobil že vraj chlapa s veľmi dobrou postavou a vyzeral som veľmi dobre ,všimlo si to okolie ,všimla si to moja manželka a všimli si to aj ženy pri nejakých akciách hlavne v lete ,no a tu je ten problém ,dostal som návrhy od žien a poviem pravdu ,že niečo by som vyskúšal ,otázka skôr pre ženy môže sa stať ,že si pokazim zivot? Mám dve zdravé pekne deti s lubiacu peknú manzelkou
@dvoncb hej spytaj sa zeny ona ti najlepsie odpovie 😉
A tu je dokaz toho, ze chlap moze mat krasnu zenu, deti, rodinu a aj tak bude rozmyslat o milenke. A potom chudery podvedene este hladaju chybu v sebe.
A vždy si bol skryty kkt, ci to len ego teraz vyletelo??
Deti su asi uz staršie, idealne dospelé, zena pekná 50tnicka s jednotkami aj charakterom, škoda jej!
Urob jej láskavosť, rozved sa s nou. Aspoň bude mat pekný spokojný život bez bezcharakternejo kretena.
@dvoncb ani nezačínaj, 50 tka na krku a ty milenky chceš? Radšej šetri na dôchodok. Môže sa stať, že za 5, 6 rokov nebude ani žena, ani milenka a ani eurá. 🤨
@rejka7 ked dobre pocitam, aj ked ani on nevie ako to vlastne bolo, to som vyssie uviedla, tak na svojej patdesiatke bol ako prasiatko a tri roky makal na sebe, takze je 53 rocny seladon, na ktoreho sa vrhaju okoloiduce... Pan by sa ani ako rozpravkar neuzivil. Alebo ma pocit, ze sme tu vsetky pripecene ako on, ktory zakladne pocta neovlada.
Kolko narastie svalov, tolko mozgovych Buniek umre? Kedysi to bol alkohol 🤷🏻♀️ je viac pravdepodobne, ze si sa nad tym uz v minulosti zamyslal … ale kedze o prasiatko ma zaujem maximalne mäsiar, tak to v tebe len “spalo” Ak vyzeras k svetu a mas € tak sa na teba nalepi hocico, …a tvoja pekna zena ta stale lubila aj ako prasiatko… no a to fakt musela lubit len tvoju osobnost … a 20 rokov sa mylila… zamysli sa realne … mas za sebou 2/3 zivota … stoji Ti to zato pokaslat poslednu 1/3? Rozvod, delenie majetku, ignoracia od deti. Nikto ta nesudi … len Ti asi cvicenie a proteiny udreli na mozog.
Tebe "na staré kolená"preskočilo, či čo? Či tá posilka to takto buchla na mozog?(A iné miesta na tele)
Daj si studenú sprchu,tri facky a vyhod z hlavy tieto kraviny,ktoré vymýšľaš 🙈🙈50 ročný cap a má chuť na mladé mäsko...a ešte zavalaši taku blbosť,že či si pokazí život...ja normálne žasnem
A teraz si zober, ze ta tvoja zena je kocka cely vas vztah. Kolko ta musela dostat navrhov! A k tomu mala pri sebe to tucne prasa.😉
Je nechutné, že takto jeden človek vôbec rozmýšľa. Načo ste potom manželia? Aby si do manželstva doniesol niekoho iného? A čo potom tie chúdence deti? Keď si chcel flirtovať v 50ke s babami, načo si sa ženil? Nosíš v sebe nedozretého malého chlapca. Ja neverím, že 50 ročný chlap dokáže takto rozmýšľať. Tvoja manželka si ťa vôbec nezaslúži.
To aj v Extremnych premenach s Molnarom funguje, že tučibomba sa zmeni na fešaka, a potom už len maily prebera, že kde aká ponuka? 🤔
@dvoncb aha takže to je tvoja vďaka manželke ktorá s tebou ostala celý ten čas kedy si ani pre seba nebol pekný a príťažlivý stále bola s tebou a nehľadala si iného vymakaneho pritom ako píšeš bola kocka bola vždy s tebou a pri tebe.... A ty si sa teraz spamätal.... Urobil so sebou niečo a chces podrazit tu ženu ktorá sa na teba nikdy nevykaslala?a vieš čo ty nemáš charakter zrejme žiaden
Ak je toto realna tema a nie vymyslena, tak si teda kus chuja, ked nadtym dokazes uvazovat🤦♀️ Uz len tymi myslienkami co mas si svoju manzelku nevazis, inak by ti to ani nenapadlo. Pri tom cviceni ti mozno narastli svaly a schudol si, ale zrejme ti odumrel mozog🤦♀️
@dvoncb a tebe by sa páčilo, keby takto zmyslala tvoja žena?
Nová Danille Steel ? 😂 👏 Keď tvoríš príbeh, zapoj pri tom aj mozgové závity, čitatelia Ti budú vďační 😉
Ak by si rad nieco skusil a si zenaty odporucam zapojit do tejto debaty a mozno aj aktivity manzelku🙂 Inak ti to manzelstvo ohrozi. Ale prosim ta nevybal na nu rovno, ze pocuj co keby sme dali 3, ale postupne. Respektive za tie roky by si mal aj sam vediet, comu je tvoja partnerka otvorena. Aky ma nazor na polyamory, trojku alebo otvoreny vztah.
Len toľko ty si svoju ženu nezaslúžis. Stála pri tebe v dobrom aj zlom aj v tvojej obezite a akonáhle máš trochu viacej svalov a menej tuku. Tak začínaš rozmýšľať tou menšou hlavou. Ešte šťastie že si aj ľudia čo dokážu budovať svaly a strácať tuk ak bez úbytku rozumu
Tak vyskúšaj a potom plač. Žena pri Tebe stojí aj keď si bol tučko a odrazu si to ideš dodrbať pre kompliment od ženy, akoby si vagínu videl iba ako 15ročný v playboy časopise. Mimochodom, dodrbalo by Ti život, keby si zistil, že Tvoja kočka manželka skúsila aj iné kabanosy, lebo jej davali komplimenty?Tam máš odpoveď.
Dúfam v hlúpeho trolla😊
Nie si a nebol si prasa kvôli svojej váhe a výzoru, ale kvôli svojmu charakteru, že o tom vôbec uvažuješ.🤮
No ak je to pravda, tak dúfam, že sa to dostane k manželke. Zaslúži si lepšieho ako si ty
To je podľa mňa troll. Priemerné inteligentný človek ktorý dostane nápad podvádzat manželku a ohroziť fungujúce manželstvo len preto že má príležitosť zasunúť by mal mať aspoň dosť rozumu nespýtať sa na názor tohto jednania na fóre pre ženy ktoré si niektoré neveru a rozvod zažili na vlastnej koži . Každý si vie domyslieť ako ženy na takúto otázku budú reagovať . No začínajú prázdniny a deti sa nudia .
VY MY SLE NÉ.
To je podľa mňa troll. Priemerné inteligentný človek ktorý dostane nápad podvádzat manželku a ohroziť fungujúce manželstvo len preto že má príležitosť zasunúť by mal mať aspoň dosť rozumu nespýtať sa na názor tohto jednania na fóre pre ženy ktoré si niektoré neveru a rozvod zažili na vlastnej koži . Každý si vie domyslieť ako ženy na takúto otázku budú reagovať . No začínajú prázdniny a deti sa nudia .
@jogy1984 neviem ci troll, ale kompletny nebude. Nasla som staru temu, to bolo v jeho prasiatkovych casoch, kde sa chvalil, ze ma sex kazdy den. Takze jeho zena mu bola dobra v case, ked si pre pupok nedovidel na kamarata (lebo ina by o neho ani bicykel neoprela), ale ked je z neho "stramak nevidany" uz potrebuje cudzie baby obhanat.
Já se nedivím. U nás už to proběhlo. Taky jeden pán. Partnerka se o něj starala a jak zhubnul tak ji odkopnul protože teď jak je fit a dokáže sexovat chce dítě....
https://www.extra.cz/lukas-z-extremnich-promen-...
Tu mi napadá to jedno povestné príslovie, porekadlo? Overené rokmi a životom. "Charakter ženy spoznáš, keď muž nemá nič, charakter muža spoznáš, keď má všetko". Za všetko si v tomto môžeme dosadiť postavu.
@dvoncb Nieeeee...co by sa mohlo asi tak pokaslat? Poser si zivot,strat rodinu,priberies naspat a zene povies,ze zas si to Ty stary dobry tlsty ako predtym a padne Ti urcite k noham. Prestan s anabolikami,lebo Ti paradne za......jebaba
List sa bez vetra nepohne. Pre nič za nič by sa chlap ktorý má milujúcu krásnu zdravú rodinu v ktorej to funguje takéto nepýtal. Výhovorky si nechaj pre tie ktoré ťa obťažujú 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 chúďa manželka. Povedz jej tú vetu. Že ty by si niečo chcel skúsiť, čo ti nato odpovie a daj nám tu potom vedieť 😉
Ak by si ľúbil svoju ženu toto by ti ani nenapadlo, ale že si samoľúby *uj možno by bolo lepšie, aby sa to dozvedela ako zmýšľaš

@vanilkovazmrzka no myslím si že to tu budem iba čítať ako som to robil doteraz je to zábava o všelijakých rozvedenych a zlé vzťahy v rodinách ,hádky ,boje o peniaze súdy ,ja som sa iba pýtal na názor a nesudte ma ,lebo ja som ešte nič nezačal
@dvoncb Už len to, že uvažuješ, chudák tvoja žena. Vydržala s tučkom, neponižovala ťa, ľúbila takého aký si, nevzhľadný a za toto by si sa jej zavďačil, že potrénuješ aj údik niekde inde. Si ty teda riadny ....