icon

Môže vzťah fungovať kvôli nátlaku spoločnosti?

Dnes o 16:52

Dúfam že tu budú len normálne komentáre.
Je to divná téma, vek rozpisovať nechcem ale tu diskusiu som založil práve kvôli tomu.
Bývam v malej dedine kde lgbt je veľmi odsudzovane a rodičia sú stará škola, neprijali by ma ak by som sa im zdôveril a ani okolie. Pamätám si keď prišlo na tému ohľadom lgbt v rodine a mama povedala že by takého syna nechcela keďže sa teší na vnúčatá a stále hovorila aká je rada že raz bude babkou.
Posledný rok mám z toho depresie, žiadna chuť do života, vyhorenie v práci a dneska som dokonca dostal zjeba od starej mamy lebo vravela že ľudia v mojom veku majú rodiny a ja stále nič že kedy sa chcem ženiť a ďalšie zbytočne uštipačne narážky.
Moja otázka teda znie, či môže fungovať vzťah ak je chlap bisexual a ho vzrušujú viac chlapi ale ostane vo vzťahu s dievčaťom kvôli nátlaku spoločnosti z okolia a rodiny ?
Poznáte prípady alebo príbehy kde proste chlap odišiel od ženy aj keď bol ženatý a šiel žiť s chlapom ?

Strana
z2
anonym_758273
Dnes o 18:59
@anonym_1a188d

@anonym_758273 Ale vykašľali...tieto typické dedinské sliepky len spínajú ruky v prvej lavici v kostole a oháňajú sa heslom "co povedza ľudze"

@anonym_1a188d stereotypy, predsudky....si v podstate ako oni;)

jogy1984
Dnes o 19:05

Odísť. Podľa toho ako ich opisuješ ťa nikdy neprijmú aký si . A ty zas ťažko splniš ich očakávania aj keby si chcel .

xckaretxxx
Dnes o 19:13
@anonym_ec1365

@anonym_3105a5 a to nevieš? Veď to vedia všetci.

@anonym_ec1365 blud

anonym_3efa4b
Dnes o 19:32
@anonym_2e624c

@anonym_3105a5 mne by vlastne tým konečne dávalo zmysel, prečo je Kostka tak dlho so Zdenou.

@anonym_2e624c lebo jej supluje dieťa na ktoré sa vykašľala.Ja som tiež počula pikošku o Kikovi Baranovi a dáva mi zmysel
@anonym_autor koľko máš rokov?Takto klamstvom by som to určite nerobila.Smola je, že žijes na dedine a máš už dopredu nalinajkovany život.Mama by to prijala si jej dieťa teraz, keď to nevie tak sníva o vnucatach to je logické.A nemusíš to hovoriť nikomu a žiť pre prácu, rodinu nenávisť tú pravú.Uz si mal niečo s chlapom, alebo si len myslíš, že si inak orientovaný?

autor
Dnes o 19:42
@anonym_3efa4b

@anonym_2e624c lebo jej supluje dieťa na ktoré sa vykašľala.Ja som tiež počula pikošku o Kikovi Baranovi a dáva mi zmysel
@anonym_autor koľko máš rokov?Takto klamstvom by som to určite nerobila.Smola je, že žijes na dedine a máš už dopredu nalinajkovany život.Mama by to prijala si jej dieťa teraz, keď to nevie tak sníva o vnucatach to je logické.A nemusíš to hovoriť nikomu a žiť pre prácu, rodinu nenávisť tú pravú.Uz si mal niečo s chlapom, alebo si len myslíš, že si inak orientovaný?

@anonym_3efa4b reagujem len na tvoj komentár lebo v ostatných komentárov bolo zbytočne veľa narážok a nebudem na ne reagovať. O svojej orientácii som si istý. Mal som všetko s chlapom, 6r ''vzťah'' ak sa to dá nazvať alebo skôr fwb. S ex frajerkou som mal 2r vzťah a v intímnej časti všetko klapalo.
Mama by to neprijala, tiež som si tým istý.
Ak som mal chlapa tak sme sa museli skrývať a už nás to nebavilo tak preto sme to ukončili.

anonym_368f9a
Dnes o 19:53

Nič dobré stoho nevzíde s takého vzťahu.Ublizis hlavne tej žene a aj deťom ak by ste mali keďže by si šiel do vzťahu stým že vieš že s tou ženou nechceš byť a nemas v pláne snou ostať.Priznaj sa .Nech to vezmu ako chcú .Si taký a hotovo.Nikto stým nič nenarobí.Nebudes sa trápiť o nič viac než teraz

michaela329
Dnes o 20:02

@anonym_autor ooo nie...z môjho okolia, nefunguje to.
Akurát zničia život všetkým zúčastneným - a to poznám jedného 60 ročného, čo sa vyoutoval až v 50tke a mal deti.

anonym_2e624c
Dnes o 20:41
@anonym_3efa4b

@anonym_3efa4b skor on tým kryje homosexualitu a ona nechce ostať sama na starobu. Aby sa mal o ňu kto postarať.
Akú pikošku o Baranovi? Tiež je gay?

anonym_87ae91
Dnes o 20:59

@anonym_autor prestahuj sa z dzedziny do mesta a zacni zit

anonym_588dd0
Dnes o 22:10

@anonym_autor Ja poznam pripad, kedy zena odisla od muz a 3 deti a sla zit so zenou.

grimnir
Dnes o 22:34

@anonym_autor Mal by si sa pripraviť na to odísť z domu a ukončiť kontakt s rodičmi. To či im povieš dôvod je už na tebe, keďže ty poznáš svojich rodičov najlepšie.

Strana
z2