icon

Môže vzťah po rozvode opäť fungovať?

13. máj 2025

Je možné skúsiť všetko znova? Sme po rozvode vyše 5 rokov a nevyšli nám vzťahy. Vychádzame spolu dobre. Obaja sme sa myslím poučili a na staré kolená už by sme chceli pokoj a vedeli by sme si možno vážiť jeden druhého.

Strana
z2
dj1616
13. máj 2025

Hmmm neviem aké boli rozchodové dôvody. mne sa to síce neoplatilo vstúpiť dva krát do tej istej rieky...ale áno poznám aj pár ktorým to vyšlo. Boli spolu ako 18-ročný cca asi dva roky...potom sa rozišli..každý mal iný vzťah ...a ked im tieto vzťahy nevyšli tak cca v 30-tke si zas začali písať a teraz sú manželia a majú dieťa.

doriiis
13. máj 2025

Áno,poznám.Mna a môjho muža.Boli sme od seba 3 roky

autor
13. máj 2025
@doriiis

Áno,poznám.Mna a môjho muža.Boli sme od seba 3 roky

@doriiis boli ste prvá láska a po rozchode ste zistili, že sa stále ľúbite? Ako zvládate hádky po tomto návrate? Toho sa bojím, že keby niečo škrípalo, tak si to budeme vyhadzovať na oči.

doriiis
13. máj 2025

Autorka.Teraz idem do práce,ale sľubujem,že keď budem mať čas tak ti napisem

tinka_1807
13. máj 2025

V tomto prípade si treba vždy dať pozor na spomienkový optimizmus - my ľudia zle veci vytesnime a dobre tam zostávajú. To môže v taký prípadoch byť veľká príčina - že dnes sa ti ten človek už opäť nezdá taký zlý. Ale to zle často vytesnis.
No zároveň určite môže byt, že po čase tiež zistite, že áno, bola to blbosť, pre ktorú sme sa rozviedli. Hlavne ak si ľudia uvedomia, že sami v mnohom pochybili. Veľa na tom hra to, či ste sa ako vlastne osobnosti posunuli ďalej a uvedomili si niektoré veci.

Poznám pár, ktorý sa vrátil k sebe spôsobom, že spolu nebývali. Ale brali sa ako pár, pravidelne sa stretávali, mali spolu deti, chodili na spoločné výlety, boli si verný a aj vrvaeli, že sú manželský pár. Ale jednoducho nechceli spolu bývať, lebo tam vznikalo veľa hádok a kazdy potreboval mať svoj proestor. Tak aj to asi môže byť pre niekoho cesta :D

zuzka565
13. máj 2025

Aj my s mužom sme sa rozviedli keď mal malý rok. Rok sme boli od seba a potom sme to skúsili druhý krát. Už máme aj druhého 4rocneho. Zatiaľ je všetko ok

katica06
13. máj 2025

Áno poznám, ale iba jeden a potom desiatky ktorým to nevyšlo. Rozvádzali sa keď boli deti na druhom stupni ZŠ a dali sa dokopy sa dali niekedy preddôchodkovom veku približne medzi svadbou syna a narodením prvého vnuka. Ale ani vlastným deťom to hneď na nos nevešali.

kendra73
13. máj 2025

Ja s manzelom....boli sme ako sopliaci najlepsi kamarati,potom sme sa nevideli.Neskor sme zacali spolu chodit,no rozisla som sa s nim pre jeho mamu.Znova sme sa dali dokopy,vzali sa a sme dodnes spolu 🙂 a jeho mama sa snazi 😅

kiki68
13. máj 2025

Poznam takych viac a vacsinou sa k sebe vratili z dovodu napr choroby a pod. Nejake tazke situacie ich spojili

autor
13. máj 2025
@katica06

Áno poznám, ale iba jeden a potom desiatky ktorým to nevyšlo. Rozvádzali sa keď boli deti na druhom stupni ZŠ a dali sa dokopy sa dali niekedy preddôchodkovom veku približne medzi svadbou syna a narodením prvého vnuka. Ale ani vlastným deťom to hneď na nos nevešali.

@katica06 a prečo to tým ostatným nevyšlo?

autor
13. máj 2025
@zuzka565

Aj my s mužom sme sa rozviedli keď mal malý rok. Rok sme boli od seba a potom sme to skúsili druhý krát. Už máme aj druhého 4rocneho. Zatiaľ je všetko ok

@zuzka565 a nebolo nič ťažké po návrate k sebe? Ako dlho ste zasa spolu?

torysheer
13. máj 2025

Moja babka s dedom. Štyri deti, rozviedli sa, po mne ako najstaršej vnučke dedo posielal babke kvety. Zobrali sa znovu, na tajnasa pred deťmi, a boli spolu do smrti. Ja s mojím partnerom sme boli vyše pol roka (7.rok)oficiálne od seba, a teraz je to lepšie ako kedykoľvek predtým (11.rok)

katica06
13. máj 2025

Môj strýko s tetou sa brali dva krát, on mal bokovky stále popri manželke oženil sa aj tretí krát aj tú podvádzal. Kamoškyn muž sľúbil,že nebude piť aj na liečenie šiel a predsa pije do dnes. Niekde bol problém chlap mamičkár inde zas uprednostňovanie každého (kolegov, kamošov,otca brata) pred manželkou a deťmi. Vo viacerých vzťahoch boli problémom peniaze, presnejšie rozhadzovanie jedného z partnerov . Baba s ktorou som sedela v lavici sa asi 10-15 krát rozišli s priateľom, v 35ku zostala v tom , chlap sa mesiac po pôrode zbalil že to nedáva že potrebujete voľnosť a odišiel do zahraničia, chlapec mal 7.a.otca ešte nevidel.. A mohla by som by pokračovať

domkakvet
13. máj 2025

Urcite to je mozne aby vam to vyslo, ale s tym, ze urobite obaja ciaru za tym co bolo, minulost uz nesmie ani jeden z vas vytahovat.

cafelatte
13. máj 2025

Poznám jeden rozvedeny pár.. vyšlo im to na 2 pokus. Mali 1 dieta

mirusinka1979
13. máj 2025

Nie nie je. Je to narušene a vzdy pri hadke sa spomenu krivdy. Nie je dobre sa ani vratit k byvalemu. Vobec.

zanka777
13. máj 2025

Ako dlho ste boli spolu?máte deti?

marianarem
13. máj 2025

Kamoska s muzom boli uz po svadbe nejaky cas od seba, potom sa k sebe vratili a uz to dopadlo super. Jeden rodinny kamarat mal zase rozvedenych rodicov niekedy od jeho puberty a vratili sa k sebe, ked mali okolo 80 🙂 Ale poznam aj takych, ktorym navrat nevysiel.

doriiis
13. máj 2025

Autorka.Moj muž nebol moja prvá láska,ale zato je tá pravá a ozajstná.My sme sa odvtedy,čo sme sa dali znova dokopy v roku 2021 ešte nepohadali.Uplne vážne.
Nezabudli sme na to,čo bolo pred rozchodom ani na tie roky od seba a musím povedať,že sme sa obaja skutočne naozaj zmenili a ,,vstúpili si do svedomia." Tie chyby,čo sme robili v minulosti už nerobime a ľúbime sa viac ako hocikedy pred tým.Nevyhadzujeme jeden druhému na oči nič.Viem,že niekoho počas tých 3 rokov mal na sex a ja tiež a je mi to jedno.Je to minulosť

hefo
13. máj 2025

Záleží na tom, čo bol dôvod rozvodu, a či sa medzičasom niečo zmenilo, čo by mohlo zabrániť tomu, aby sa ten dôvod opakoval...

vilma7
14. máj 2025

Známa, dva krát vydatá a dva krát rozvedená...s tým istým chlapom.

zuzka565
14. máj 2025

Pre rodiny to bolo ťažšie ako pre nás. 7 rokov od rozchodu. A dokopy tento rok bude 15 rokov co sme spolu.

efka77
14. máj 2025
@zuzka565

Pre rodiny to bolo ťažšie ako pre nás. 7 rokov od rozchodu. A dokopy tento rok bude 15 rokov co sme spolu.

@zuzka565 a co vas viedlo k tomu dat sa zasa dokopy? Netrval uz dovod rozchodu? Zmenilo sa nieco ?

autor
14. máj 2025
@zuzka565

@doriiis dobre ste to zvládli. Máš pocit, že sa musíte obaja snažiť, alebo to ide samo? Kto koho zbalil nanovo?
@zuzka565 ako ste to dali dokopy? Prečo ste sa rozišli?

zanka777
14. máj 2025

Môžem vedieť koľko máte rokov a čo máte deti?lebo to je v tomto celom dosť podstatné

evansova
15. máj 2025

Myslim si, ze sa to da. Mame priatelov, priblizne vo veku 50 rokov sa nas priatel zamotal so sekretarkou, velke plany ako prerobia jej rodicovsky dom, kde budu byvat s jej mamou. Neslonto celkom hladko, ucty s viazanostou, s niektorymi mohli manipulovat len s manzelkou a ked mlada dama zistila ze jej milenec je tvrda hus na sklbanie, bolo po vztahu. Priateľ si prenajal garsónku, ale ked sa mu narodili vnuci, dvojcata, zacal za nimi chodievať. Casim sem tam prespal, postupne tam ostal, ale stale rozvedeny. S byvalou (a s nasou cestovatelskou partiou) zacali chodit na dovolenky. Takze vsetko v poriadku, okrem manzelstva. Chystali sa vziat, ale obaja tvrdohlaví, nemal kto vybaviť sobas. Tak sme na urad zasli my s manzelom, zistili terminy, vyzdvihli tlacivo ziadosti a poslala som im to doporucene. O tri dni nas poziadali aby sme im sli za svedkov. Svadba bola von stvorici, my a oni. Zili spolu kym nas priateľ, zial, neodisiel navzdy.
Okrem nich pozna dva pary, rozvedene, byvaju kazdy zvlas, na rodinné udalosti chodia spolu, bezne divadla, koncerty.
Takze da sa, zalezi len na nich dvoch.

zuzka565
15. máj 2025
@anonym_autor

@doriiis dobre ste to zvládli. Máš pocit, že sa musíte obaja snažiť, alebo to ide samo? Kto koho zbalil nanovo?
@zuzka565 ako ste to dali dokopy? Prečo ste sa rozišli?

@efka77 moja podmienka bola, že musíme chodiť do manželskej poradne. Dôvod rozchodu bil ten, že veľa ľudí sa nám mirsslo do vzťahu ale hlavný bol partner, že viac času trávil v robote(podniká) a keď mal voľno co by mohol byť s nami tak bol s kamarátmi.

pipistrel13
15. máj 2025

moja teta tak zije,rozviedli sa,15rokov sa nestykali,dokonca neplatil ani na deti,len sem tam sa ozval,a nakoniec sa k sebe vratili,je to uz 10rokov a zda sa,ze su spokojni

efka77
15. máj 2025
@zuzka565

@efka77 moja podmienka bola, že musíme chodiť do manželskej poradne. Dôvod rozchodu bil ten, že veľa ľudí sa nám mirsslo do vzťahu ale hlavný bol partner, že viac času trávil v robote(podniká) a keď mal voľno co by mohol byť s nami tak bol s kamarátmi.

@zuzka565 no to je ešte ten "lepsi" problem. Tak sa drzte ,nech to vydrzi ✊

zuzka565
15. máj 2025
@efka77

@zuzka565 no to je ešte ten "lepsi" problem. Tak sa drzte ,nech to vydrzi ✊

@efka77 ďakujem

Strana
z2