icon

Môže vzťah prežiť, ak sú stále spolu?

11. feb 2024

Moze existovat fungujuci vztah, kde su dvaja stale spolu,doma,dokonca aj v praci pracuju spolu?Nemaju "ponorkovu nemoc" dokonca ked su nahodou od seba tak si chybaju?Poznate niekoho takeho?Nie kamarati ale manzelsky par?

gumkac19
11. feb 2024

Ja som s manželom každý jeden deň spolu, všetko robíme spolu, manželia sme 4.5r predtým sme spolu 2r bývali a poznáme sa strašné dlho
Keď jeden z nás ide mimo domu chybame si, ponorku nemáme

cimage
11. feb 2024

Ja som s muzom takmer 24/7 uz 11rokov a ked sme od seba par hodin, tak sa tesim. Samozrejme sa tesim aj ked sa na par hodin stretnem s niekym inym.

mantilka
11. feb 2024

Áno, môžu...ale závisí to od povahy dotyčných.

denithestrange1993
11. feb 2024

Ok byt spolu doma,ok byt spolu v praci,ale hadam aspon nejake konicky su rozdielne. Podla mna kazdy clovek potrebuje trochu toho "me time". Venovat sa len svojim zalubam,povinnostiam,alebo ist niekde s inymi ludmi.

konikmodry111
11. feb 2024

Môže ale veľa závisí aj od dvojice. My sme s manželom 24/7 spolu, dokonca aj koníčky mame rovnaké 😄 a je nám takto fajn 😉

betulinka1
11. feb 2024

Poznam takych a su spolu jedny 15 rokov a jedny 30 rokov. Zatial sa nezabili a ani sa nerozvádzajú. Mne stačili, ked boli karantenny s muzom a mala som dost 🤣🤣🤣🤣. Cize to je o povahe. Ma to aj vyhody aj nevýhody ale to asi vsade. Takze nech si kazdy clovek urobi tak ako mu vyhovuje.

cafelatte
11. feb 2024

Ja 24/7, keď vybehne niekam na pár hodín už mi chýba, sme spolu 16 rokov a čím dlhšie tým viac rehotu.

mabenn
11. feb 2024

ano...ja s muzom 7rokov takmer nonstop spolu...az kym nas dieta nerozdelilo

sticker
obleckodogymu
11. feb 2024

Tiež sme s mojím spolu vlastne stále. Odkedy máme syna tak ozaj úplne úplne stále 😅aj počas karantén sme boli len my dvaja zavretí v 2i byte a pohoda 😊nelezieme si na nervy, chybame si keď sme od seba ale zároveň sme si radi držali aj svoj život (napr ja som chodila pravidelne na víkendy s kamoškami preč a on mal vtedy zas pánsku jazdu s chalanmi) 😊teraz máme malé bábätko, takže tieto samostatne plány išli trochu bokom, no určite nie navždy😊

fairyy
11. feb 2024

ano my tak fungujeme 😊 ale nikdy v ziadnom inom vztahu, ktory som mala predtym by som to nedala a ani som si to vtedy nevedela predtavit 😅

mandzula
11. feb 2024

Ano, my sme taki. Obaja pracujeme z domu, v jednej izbe, ciastocne sa nam prekryva praca a fungujeme tak od 2020 - bez ponorky a aj s tym chybanim, ked muz ide na sluzobku.

marianarem
11. feb 2024

My sme kolegovia z prace, takze sme tiez vela spolu. Kedysi som si myslela, ze by mi to vadilo, ale s mojim muzom mi to fakt nevadi. Lockdowny s nim boli tiez uplne v pohode a pocas materskej bolo super, ze som cez neho bola stale v kontakte aj s pracou, nevypadla som z toho uplne.

kiki68
12. feb 2024

My sme taky par, na nas sa smeju, ze vsade chodime ako dvaja policajti. Ponorku sme nikdy nemali, ani tie dva roky na materskej ( Ja doma a on na home office )

vilma7
12. feb 2024

Áno poznám.

domkakvet
12. feb 2024

Ano moze fungovat, ale lepsie je, ked nie su stale spolu.

nops
12. feb 2024

Ano, u nás. Ja som spokojná. Raz za rok sa riadne pohadame a zas sa ľúbime ako kone. Sme aj rovnaké znamenie,narodky jeden deň rozdiel

mergimar
12. feb 2024

Áno. Sme spolu 24 h denne/7 dní v týždni. Pracujeme spolu. V práci sedí vedľa mňa. Obedujem spolu. A po práci až do rána sme spolu. A aj koníčky máme spoločné. A to sme už 27 rokov spolu. Z toho 20 rokov manželia.