icon

Môže žena nájsť muža so starými hodnotami?

4. mar 2025

Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať na pohľad na vec. Mám 27 rokov a pred vyše ako polrokom som sa rozišla s priateľom, ktorý bol starší a nechcem už muža s takým výrazným vekovým rozdielom. Mala som pri ňom nadštandartný život, dal mi auto, platil nájom, dovolenky, výlety, drahšie oblečenie proste mala som sa ako kráľovná. Jednoducho som mala všetko čo som chcela. Bol moja emocionálna podpora, najlepší kamarát, moje všetko, riešil všetky moje problémy ale bolo medzi nami 30 rokov. V určitom čase mi to vyhovovalo, ale chcem raz rodinu a tak... Ide o to, že som bola odvtedy na pár rande a ja som zhrozená z tých chlapov, ja som presne ten typ jemnej kvetinky v ženskej energii, aj keď mám prácu, vdaka ktorej som sebestačná, študovala som Vš v zahraničí, nestratím sa v živote. Ja by som chcela niekoho, ku komu sa môžem pritúliť a síce v práci som dôležitý šéf čo rieši problémy, doma chcem byť tá nežná, zraniteľná osôbka.. Budem úprimná, ja sa odmietam hádať pre financie a platiť všetko na polovicu, túžim po chlapovi, ktorý bude mať schopnosť sa postarať a bude v tej mužskej energii.. Ja na oplátku, sa budem oňho tiež starať, variť, upratovať a tak 🙂 ... Len mám pocit, že takíto chlapi tu už niesu v tejto generácii, že takí boli presne v generácii môjho ex.. Dám ako príklad, jeden, s ktorým som sa stretla 3x mi povedal otvorene, že nerozumie, prečo mi môj ex kupoval oblečenie, či si neviem sama, že on by to nerobil, pritom situácia bola taká, že som vtedy niečo veľmi chcela ale prišlo mi to zbytočné, lebo som podobnú vec mala doma a on mi to objednal ako prekvapenie a tak.. Myslíte, že sa nájde chlap, ktorý by tieto kritéria splnal?

Strana
z4
letfenixa
4. mar 2025

Nerozumiem, prečo chlapom, s ktorými randíš, rozprávaš o svojom ex a ešte také detaily.

denkabemommy
4. mar 2025

Mám doma takého muža a nie je o 30 rokov starší.. takže hľadaj. Existujú.

pribinak
4. mar 2025

Musíš si vybrať či chceš sugar daddyho alwbo chceš normálneho chlapa a byt emancipovana žena ktorú netreba finančne dotovať

martinkatinka
4. mar 2025

Ja nerozumiem teda preco ste sa rozisli. Idealny chlap, ak je za vodou, aj deti kludne v tom veku stihne... Preco potom?

pribinak
4. mar 2025

@martinkatinka ona má 27, chlap starší o 30 rokov
Chcel mladú milenku a nie urevane decka

V jeho veku si zakladať rodinku je šialený nápad

martinkatinka
4. mar 2025

@pribinak tak mozno nechcela rozchod, on ano... Preto sa pytam, ked jej bolo dobre, co bolo dovodom rozchodu...

domkakvet
4. mar 2025

No tak sa vrat k tvojmu ex ked mas take priority. 27 rocny chalan ti urcite auto kupovat nebude.

denkabemommy
4. mar 2025

@pribinak podľa mňa nejde o finančnú dotáciu zo strany muža, práveže dievča dobre rozmýšľa. Všimni si koľko tu je tém “som na rodičáku a muž oddomna pýta pol nájmu” a podobné neštváre, minule pol ceny bytu, respektíve pol časti, ktorú neporkyjú hypo.. takže je to od nej rozumné. Rovnako keď ťa muž len tak poteší niečím, čo si chcela ale nekúpila si si to, je niečo úplne milés vidíš, že muž má záujem o teba - aj po stránke, že sa zaujíma čo ti urobí radosť. Ja som tak dostala na Vianoce kabelku v dosť vysokej sume, sama by som si ju nikdy nekúpila ale sem tam som si o nej zasnívala - nie pred mužom, pred mojou sestrou 😅. Takže chápem ju, že nechce tupca, ktorý si myslí, že vzťah je 50/50 keď ide o peniaze

dzulli1980
4. mar 2025

Ja len nerozumiem, prečo potrebuješ, aby sa chlap o Teba materiálne staral, keď si sebestačná, študovala si v zahraničí, nestratíš sa v živote ... mne skôr prídeš rozmaznaná, zhýčkaná Barbie ... normálnych mladých mužov takéto ženy nezaujímajú, možno na sex, inak nepoužiteľné ... proste nie sú "lóve", nie je láska.

autor
4. mar 2025

@pribinak on práveže bol za tú rodinu, on o mňa veľmi bojoval, sluboval aj že prepíše po narodení detí na mňa jeden z jeho bytov atd.. ale mňa desila predstava mať otca svojich detí, ktorý má 60...

autor
4. mar 2025

@dzulli1980 pretože ma priťahujú úspešnejší a zabezpčenejší, ja si neviem predstaviť mať niečo s chlapom, ktorý zarába menej ako ja popravde.. mna by nikto nedonútil s ním mať sex

autor
4. mar 2025

@martinkatinka ten vek.. práveže on mi povedal, že mám dvere stále otvorené ak dokážem že to s ním myslím vážne.. ale mne to príde šialené aj cez tie peniaze

autor
4. mar 2025

@domkakvet nie 27 ročný, ale takého okolo 40 by som prijala..

mabenn
4. mar 2025

V prvom rade si treba uvedomit, co to zenska energia je...to neni ze upracem, navarim a necham si kupit veci...uz ten vztah s +30rocnym svedci o nejakej tvojej nezrovnalosti...zenska energia podporuje muza v napredovani, pokial cakas, ze ty budes ta podporovana, tak to nemas vobec otvorene a si v pasivite a nerealnych predstavach...zena zaklada domov a rodinu, kde uz teda v tomto veku ta zrelost tam byva bezne...

autor
4. mar 2025

@denkabemommy Ďakujem za Teba... 100% suhlas vo všetkom čo si napísala

autor
4. mar 2025

@mabenn ja nechcem byť podporovana :D

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
mabenn
4. mar 2025

Prepac ale reagujes ako male decko...

pribinak
4. mar 2025

Tak to by desilo aj mna …..60 ročný je proste dedo a nie otec

miroslava21
4. mar 2025

Sice hovoris, ze si sebestacna a ze sa nestratis, ale posobis uplne opacne. Ako zena, ktora caka len na to aby chlap ju chlap zahrnoval darmi, prepisoval majetok na teba a vsetko za teba platil od najmu az po kupu noveho auta. Takto posobis.

pribinak
4. mar 2025

@denkabemommy má 27 rokov, ak hľadá rovesnika tak nemôže čakať že ju bude dotovať ako sugar daddy

autor
4. mar 2025

@pribinak ja nechcem rovesníka preboha :D ale aspoň o 10 r. staršieho ale nie 30

oli18
4. mar 2025

Ja by som povedala, ze si vychcana potvora. Ak mas take dobre vzdelanie a karieru, preco este nesplacas vlastnu nehnutelnost, nemas vlastne auto a nechala si sa dotovat milencom? Ty si ochotna zalubit sa len do bohateho a uspesneho muza, ides na to cez rozum, nie cez srdce. To bystry muz odhali na prvom rande. Vlastne ty sa tym ani pred chlapmi netajis .

zuzubb007
4. mar 2025

Vychcana si parádne, no nemyslím si, že nájdeš takého chlapa, to už len taký starý paprda ti ostáva 😃

ivik4
4. mar 2025

Ja poznam len takych chlapov takze ano

misiak7777
4. mar 2025

Ja zas nechápem ženy ktoré sa nechajú zabezpečiť od muža 😃😃 ja mám od 26 vlastný byt, ročne pár dovoleniek, svoje zabezpečenie. Nepotrebovala som muža ani dedičstvo - rodinu na finančné zabezpečenie ale svoj štandard, respektíve som všetko odmietla. Nikdy nemusím riešiť čo so mnou bude v prípade rozvodu, rozchodu 🙂🙂🙂 mladá baba, a necháš sa vydrziavat...

domkakvet
4. mar 2025

Ked si myslis, ze starsi sa z teba s prepacenim poserie, tak hladaj podla tvojich kriterii, urcite taky muz existuje, ale ako to bude dalej pokracovat v dlhodobom vztahu, no moze to byt dobre aj nemusi, tvoje kriteria pri vybere partnera nezarucuju, ze pojde o vztah, ktory vydrzi.

denkabemommy
4. mar 2025

@pribinak môj muž má niečo málo cez 30 a v pohode zvláda to 🤣. Lebo bol vychovaný, že sa má postarať o rodinu. A tým nemyslím, že ma živí ale že, keby som nemala prácu alebo čokoľvek by sa udialo, tak to bez mihnutia oka potiahne za nás oboch a o tom je ten príspevok 🙂.

midka
4. mar 2025

Úprimne, ja keby som chlap a dozviem sa, že si spávala s o 30 rokov starším chlapom, v mojich očiach by si bola všetko možné, len určite nie jemná kvetinka....no a k tvojej otázke....áno sú takí chlapi...len zvyčajne vo veku 40 rokov už dávno majú svoju kvetinku.....

pribinak
4. mar 2025

@denkabemommy ty si mýliš pojmy a dojmy
Ona hľadá sponzora

Strana
z4