Môže žena nájsť muža so starými hodnotami?
Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať na pohľad na vec. Mám 27 rokov a pred vyše ako polrokom som sa rozišla s priateľom, ktorý bol starší a nechcem už muža s takým výrazným vekovým rozdielom. Mala som pri ňom nadštandartný život, dal mi auto, platil nájom, dovolenky, výlety, drahšie oblečenie proste mala som sa ako kráľovná. Jednoducho som mala všetko čo som chcela. Bol moja emocionálna podpora, najlepší kamarát, moje všetko, riešil všetky moje problémy ale bolo medzi nami 30 rokov. V určitom čase mi to vyhovovalo, ale chcem raz rodinu a tak... Ide o to, že som bola odvtedy na pár rande a ja som zhrozená z tých chlapov, ja som presne ten typ jemnej kvetinky v ženskej energii, aj keď mám prácu, vdaka ktorej som sebestačná, študovala som Vš v zahraničí, nestratím sa v živote. Ja by som chcela niekoho, ku komu sa môžem pritúliť a síce v práci som dôležitý šéf čo rieši problémy, doma chcem byť tá nežná, zraniteľná osôbka.. Budem úprimná, ja sa odmietam hádať pre financie a platiť všetko na polovicu, túžim po chlapovi, ktorý bude mať schopnosť sa postarať a bude v tej mužskej energii.. Ja na oplátku, sa budem oňho tiež starať, variť, upratovať a tak 🙂 ... Len mám pocit, že takíto chlapi tu už niesu v tejto generácii, že takí boli presne v generácii môjho ex.. Dám ako príklad, jeden, s ktorým som sa stretla 3x mi povedal otvorene, že nerozumie, prečo mi môj ex kupoval oblečenie, či si neviem sama, že on by to nerobil, pritom situácia bola taká, že som vtedy niečo veľmi chcela ale prišlo mi to zbytočné, lebo som podobnú vec mala doma a on mi to objednal ako prekvapenie a tak.. Myslíte, že sa nájde chlap, ktorý by tieto kritéria splnal?
@hankab uplny suhlas.
@pribinak nehľadám si sponzora. Ja budem chodiť do práce stále, ja svoju prácu milujem napĺňa ma... 🙂 a taktiež mám postarané o bývanie, mám celkom zabezpečených rodičov od ktorých každý sme dostali byt..
@pribinak toto nie je o ziadnom dodotovani ale o pozornosti voci zene ,chruna ,ktory nic zrne nedaruje len tak, by som nechcela ani ja a nikdy ani nemala a to mam 55
Kde šéfuješ v 27čke ak sa môžem opýtať? Toto čo popisuješ dostaneš len od staršieho muža alebo si to vybuduješ. Kde s kým neviem. Ja som nikdy nehľadala. Akurát neviem, či s takýmto prístupom niekoho rozumného nájdeš. Človek vyžaruje niečo zo seba, ak ty vyžaruješ postaraj sa, kúp mi auto, kupuj drahé dovolenky, tak 30 ročného neoslovíš.
@sono2 ja hlavne nechcem osloviť takého, čo sa ma pýta ako som na tom platovo v tej práci ! čo sa mi stalo bohužiaľ a išiel sa porovnávať že bez takej školy má viac :D
Tak potom naco ti je zbohatlik, co ta bude zahrnat darmi, ked mas nehnutelnost a tym padom asi aj takmer nulove vydavky na byvanie? Pre mnohych ludi je hypo/najomne polovica vyplaty, casto aj viac. Ak zarobis 2000€ a na najomne minies 200, tak zvysok penazi si mozes preflakat na cokolvek co potrebujes/chces. Nerozumiem teda potrebe mat chlapa, ktory ti bude neustale nieco “dopriavat”.
Skor sa podla mna bojis toho, ze natrafis na “chudacika” normalneho chlapa, rozumneho, so srdcom na spravnom mieste, ktory zarobi rovnako ako ty a bude mat aj nejake vydavky ktore ty nemas. A bude sa pri tebe citit trapne, lebo si uz zahojena a on nie. Ja by som prave preto nikdy nechcela chlapa, ktory ma uz vsetko, je zazobany a vidno to na prvy pohlad. Lebo by som sa pri nom citila menejcenne.
Áno, myslím, že to budeš mať ťažké. A si z mesta? Lebo asi v dedine takého nenájdeš 🤔. Hlavne konaj rýchlo, vekom a kilami navyše strácaš cenu na trhu🥴.
@rejka7 ano z Bratislavy ale rozmýšlam nad presťahovaním sa do Prahy 🙂
@pribinak podľa mňa len nie je všetko len čierne alebo biele. Pravdu môžme mať obe, len z iného uhlu pohľadu
Pokiaľ nie si miss tak veľa šťastia 😂
Jednoznačne Praha👍, a na zoznamkách by som nelovila, (väčšinou nepoužitelní tovar)skôr univerzitné prostredie, kamaráti, kolegovia a tak.
@rejka7 na zoznamkách niesom :D
@renesance80 sle nebude zbytočne dramatická
Len hľadaj ďalej. Polovicu komentárov tu odfiltruj.
Stále existujú aj normálni chlapi, ktorí robia to, čo si písala.
Normálne sa starajú o svoje rodiny, živia svoje manželky.
A nemusia byť ani extra starý. Môj muž je len o rok starší než ja..
Neviem, ale prajem Ti, aby si našla takého, s ktorým budeš šťastná. Sestra má partnera, ako bol Tvoj ex. Má sa s ním krásne, tiež má VS a skvelú prácu, ale jej partner by jej zniesol aj modré z neba. Aj on sa má pri nej dobre. Je o 16 r starši a jednoducho sa sestra vzdala myšlienky na rodinu. To nie je síce Tvoj prípad, ale niekde budeš musieť niečo vypustiť... A možno sa pošťastí a stretneš ho úplne nečakane.
@lenkakravcova to teraz v tejto diskusii nemyslíš vážne. Ona nemá šatku na hlave ako ty a ma nejaký štandard. Tebe žiaden netreba. Veď nemáš šajnu o živote.
Ja som asi divna ale pises, ze ked muz nezaraba viac ako ty, tak ta nepritahuje? Ty si spajas sex pritazlivost s peniazmi? To je mimo mojho chapania. Hm.
@lenkakravcova ja nechápem prečo ty aj ta denkabemommy spájate úplne odlišne veci, a to postarať sa rodinu a 100% dotovať pracujúcu partnerku. Druha vec je, prepáč ak nevhodná otázka alebo si zle pamatam ale nehovorila si v nejakej téme ze máte ako domácnosť k dispozícii do dvoch tisíc mesačne?
@rejka7 no v Prahe uz len na nu vsetci uspesni a bohati chlapi cakaju 😅. Tam bude tuctova, tam je takych, ako ona plno. Sama par poznam. A tiez maju zahranicne univerzity, uspesne rozbehnute kariery, su dokobca zazobane, len su same. Ako pise @dominikamacakova, ak nie je miss, sance nema o nic vacsie, ako v Ba.
@bonboniera kde som povedala, že chcem aby ma dotoval na 100%? :D
Ano existuju taki muzi. S jednym takym zijem. Nema este ani 40. Ale nasli sme sa podstatne skor a budoval si karieru po mojom boku. Tazkou pracou. stale sa velmi lubime aj po 13 spolocnych rokoch. Z toho 3 sme manzelmi 🙂👍
AUTORKA, ten muz ta mozno miloval najviac na svete. Ty, ked sa ti to prestalo hodit, si ho odkopla. Zaujimave, ze si to nevedela (napr. ten vekovy rozdiel), ked si sa vyhrievala v jeho pozornosti, opatere a peniazoch.
A co myslíš tým postaranim sa?ale k tvojej otázke v nadpise, odporúčam chodiť na miesta kde sa takéto typy mužov vyskytujú (restiky, podujatia atdatd) a extrémne dbať na vzhľad (ale to určite vieš).
ja napríklad poznám páry v okolí, a nieje ich málo, kde sa bijú o financie a majú dieťa a hádky kto zaplatí dietatu plienky,tenisky a podobne. Moja teta napríklad s manželom majú oddelené účty a sú spolu cez 30 rokov a môj bratranec je ešte školopovinný a oblečenie a väčšinu vecí platí moja teta, z biedneho platu bohužiaľ 🙂
@madeincssr vedela som to, ja som od začiatku hovorila, že to nieje dobrý nápad a on ma presvedčal, že jemu to stojí za to aj keby sme spolu čo i len rok...
@bonboniera jasne ved to je samozrejmosť, pravidelne cvičím, chodím ku kaderníčke, o šatník dbám, aj sa pekne malujem všeetko je 🙂
@bonboniera prečo odlišné veci? Len vidíme jednu vec odlišným spôsobom. Možno sa len autorka nevie poriadne vyjadrovať a tak znie ako zlatokopka 😅🤷🏼♀️. A tak k tomu aj pristupujem, bez nutnosti prskať nepríjemné komentáre voči nej.
Tak ale to je nočná mora ktorú nechce nikto 😅 ako štandard by som to určite nebrala. Podľa mňa každá žena chce muža, ktorý je schopný sa postarať o rodinu keď je treba. V kontexte toho ako písala o bývalom priateľovi mi prišlo ze hľadáš opäť takého co ti da auto, bude platiť nájom atdatd… to mne osobne ako postaranie sa o rodinu nepríde 😅 ale za zle by som ti nemala ani to, šikovným patrí svet
@bonboniera auto mám :D nepotrebujem ale nájom platiť napoli tiež nie :D

Tvoj ex bol skor unikat v tom, ze ti daval vsetko po finnacnej aj emocionalnej stranke. Ak najdes takeho 40tnika ako hladas, tak ti podla mna da bud jedno alebo druhe, ale vzajomne sa tie 2 veci skor v realnom zivote vylucuju.
Chlap, ktory ma prachy a je schopny sa o ne so zenou delit bude s velkou pravdepodobnostou velky workoholik extremne zazraty do svojej prace. Ano, mozno ti dopraje vsetko materialne. Ale ked opadnu ruzove okuliare a odletia motyliky z brucha, tak z neho bude pragmaticky chlap, ktoremu sa nechce riesit tvoje pocity a city, a nie emocionalna podpora. A dovtedy super uzasna reprezentativna slecinka, neskor s detmi na krku, bude doma naozaj iba na plnenie hrncov a 100% starostlivost o deti, kym muz bude chodit domov o 8 vecer s nezaujmom o rodinu, lebo energiu uz vycerpal inde. Ale mozno prave to hladas, na materskej chodit na SUV od muza na kavicky s kamoskami, potom sa doma prezliect a navarit 2 chody, vylestit domacnost a cakat na muzicka pride z prace.
Tak to vyznieva z tvojho prispevku, sorry.