Môže žena po päťdesiatke nájsť lásku?
Ahojte, myslíte, že žena môže po 50 ešte nájsť životnú lásku? Alebo už to je stratené? Poznáte také prípady, že sa nasli po 50 a sú dlho spolu? Chlapi sú predsa len viac vizuálni, dokáže sa ešte nejaký fakt zamilovať do ženy aj v tomto veku?
mojho kamoša mama ovdovela cca v tom veku a našla si frajera potom. nie som si istá že životná láska, ale sa mi zdá že sú furt spolu…
Kolegyňa ma 50 a ide sa vydavat,vyzerá to na životnú lásku.Prvy muž ju opustil pre inú ženu a vyzerá,že sa dobre stalo.
Známa sa vydávala (vôbec prvýkrát) po päťdesiatke, za vdovca. Plus "vyvydala" dospelé deti, ktoré ju majú veľmi radi.🙂
Zo co sa niekomu stane neznamena za sa to iste stane aj tebe. Ludia po 50 ke nasli a aj nenasli dalsie vztahy. Otazka je co si tac a co pekne ty do vztahu prinasas a ci prave to niekto bude chciet
Nič nie je stratene... Aj muzi starnu a nie kazdy chce mladu zienku. Najnovsie kamoska cerstvych 50 rokov, po rozvode a ma novu znamost. Moj otec si nasiel partnerku na dochodku, nechcel byt sam.
záleží čo a koho hľadáš... a čo ponúkaš ty do vzťahu...
ale poznám, aj keď z toho svadba nie je ...
Moja babka, ked ovdovela, tak si nasla druha, obaja mali nieco okolo 70 a teda.. taki zalubeni boli, neuveritelne. Strasne si rozumeli a strasne sa lubili. Boli spolu niekolko rokov, len on potom zomrel...a ona neskor tiez.
Takze da sa, ano 🙂
@deti95060810 tak viem už čo určite nechcem... ponúkam myslím dosť, ale uz fyzicky nemám na mladé kočky
@siska53 ach, ďakujem za túto správu, povzbudila ❤️
@siska53 a ako sa spoznali?
Môj kolega teraz už dôchodku, si našiel dokonca o pár rokov staršiu partnerku. Sú spolu viac ako 15rokov, stále zaľúbený. Možno pre niekoho neuveriteľné, vlani šiel kolega s kamošmi na 4dňový rybačku do zahraničia, jej sa pokazil mobil, dohodli sme sa, že si budú volať z môjho, šťebotali si ako holubičky.
Ano da sa, ale teraz sa neda povedat, ci to bude v tvojom pripade zlozitejsie, alebo coskoro natrafis na niekoho vhodneho.
Chcem ta povzbudit, že je to možné. Stretla som svojho terajšieho priateľa v 48 rokoch a cez zoznamku. Bol v tom čase čerstvý vdovec a brala som ho na zaciatku ako človeka, ktorému som chcela pomôcť, lebo som videla, ze je to dobry človek. Isli sme na to veľmi pomaly. V tomto veku je to už len o šťastí a zuzitkovani našich doterajších skúseností. Držím ti palce.
@grof_monte_christo ďakujem ❤️
Jasné, moja kamarátka sa nedávno vydávala, ona má 51 a on čerstvých 50, láska ako hrom, keby si ich videla, sú ako dve hrdličky.
Moja 51 ročná teta má 48 ročného priatela 🤷 A to ako vdova ani nehľadala aktivne, jednoducho to prišlo.
V kupeloch 😁
Ja mám po 50 tke a ojojoj dokazala by som sa ešte zaľúbit aj zašpasovat.Ved niesme staré rakety preboha ešte mám doma pubertacku,musim snou držať krok.

Vygoogli si Kathryn Hahn 2024 (má 51). Nie som síce chlap, ale som z nej paf. 🥰