icon

Môžem dôverovať partnerovi obklopenému kolegyňami?

12. okt 2024

Ahojte sme spolu skoro 3 roky, uz pár mesiacov pracujeme spolu v jednej firme. Chodia sem aj mlade brigadnicky. Ja mam svoje oddelenie kde som vacsinou sama a on tam je obklopeny casto aj inymy zenami. Vela krat vidim ako sa rozprava, usmieva a beha stale s nejakou. Vcera pred zaverečkou neprišiel zamnou či chcem niečo na večeru alebo podobne ale niekam sa zašil s jednou brigadničkou ani jeho kolegyňa z oddelenia ich nenašla. Mňa to serie pretože vacsinou ked neni ziadna brigadnicka beha zamnou ale ked tam ma nejaku tak je radsej s nou. Bol mi stale verny, nikdy som nenasla ziadne spravy ani nic podobne. (Okrem péčka) Strašne ma to nasralo a od včera som s nim neprehovorila a dokonca ešte on bol urazený keď som mu večer nedala pusu na dobru noc a podobne. Mozno vam to pride smiesne ale som dost ziarliva na taketo veci. Spravim mu prve posledne varim,peciem,upratujem je onho postarane

pribinak
12. okt 2024

Môžeš robiť aj 100x prvé a posledné pre neho, no keď budeš vyrábať žiarlivostnú scény tak je cely vzťah o ničom

Buď mu ver, alebo sa s ním rozidi

nika11103
12. okt 2024

A vy máte koľko rokov ? Čo sú to “mladé” brigádnicky ? 16tky ?

evcagabi
12. okt 2024

Neskac mu okolo rite ako mamka a prestan sa chovat ako stihacka

lilitela
12. okt 2024

Mne by to vadilo, ze zmizol s brigadnickou. A aj si sa ho spytala? Rozobrali ste to? Toto podla mna nie je ziadne stihanie. Ak sa furt sklebi na nejake brigadnicky a ty to tolerujes, tak si podla mna trpezliva dost. Ked ale kdesi s nejakou zmizne a mas sa podla nazoru zien na MK tvarit, ze je to ok, tak to je pre mna silna kava.

egonsk
12. okt 2024

pozri, vyckaj par mesiacov a ked brigadnicka bude pupkata, tak chodili spolu mozno hravat iba vadi-nevadi 😉 ... ked ste spolu uz 3 roky a zijete aj intimne, tak ci si vytrepal niekde svoju krasu predsa musis zistit hned, rovnako ako to ci si s inou daval francuzaka.... ale ak zijete len popri sebe, tak si to nemusis vsimnut, to je fakt.

marca12
12. okt 2024

@egonsk Ci si vytrepal niekde svoju krasu 😂😂😂😂

vanilkovazmrzka
12. okt 2024

Vas problem je najma to, ze spolu pracujete

biglovemom
12. okt 2024

Zapracuj na svojom sebavedomi, a nebudes prenho robit prve aj posledne, nebudes sa ofucovat mozno za blbost, a mozno sa naucis aj komunikovat . Co takto sa ho normalne opytat ako sa ofucovat?😃

gribka1
12. okt 2024

Je to hoviadko, nespráva sa ako zadaný.

rorino
12. okt 2024

Všetko pre neho robíš,ale chápeš tomu,že z jeho pohľadu,si mu tu pusu večer nedala bezdôvodne.Predpokladam,že nemá mestečku guľu,takže netuší,čo ti behá v hlave Vie,že si nadmieru žiarlivá?

gribka1
12. okt 2024

@rorino Tak predpokladajme, že to riešila a vedel o tom. Ale nemyslím, že nebol dôvod na žiarlivosť , keďže, keď je brigádnicka nepríde za ňou, a keď nie je brigádnicka tak príde.

rorino
12. okt 2024

@gribka1 môže byť,len či to tak aj naozaj je....

blacki12
12. okt 2024

Milujem tieto odpovede na všetko, že nebuď stíhačka, zapracuj na svojom sebavedomí🙄 Príde mi to dosť odveci v kontexte s tým, ako sa správa tvoj priateľ a s tým, že cítiš emócie, ktoré sú absolútne normálne. To musí byť dosť nepríjemný pocit prizerať sa ako tvoj priateľ obletuje brigádničky.
Budem veľmi mierna a poviem len, že tvoj priateľ je idiot, ktorý ťa má v paži.
Sama vidíš, že iné ženy sú mu prednejšie ako ty. A to vyparenie s kolegyňou nevedno kam, to už celkom smrdí.
Ja odpoviem na tvoju otázku nie, neverila by som mu.

earlgrey
12. okt 2024

A vy tie, ktoré nepracujete so svojími mužmi, viete, čo robia oni v práci? 😆 určite nie...autorka to aspoň videla na vlastné oči...a ako sa hovorí...čo oči nevidia, srdce nebolí 😉 kde nie je dôvera, nie je nič...a @autorka ty nemlč, ale normálne sa s ním porozprávaj a daj mu vedieť svoje pocity...možno on ani netuší, že ti to vadí...a možno keď mu to povieš, tak prestane tie brigádničky obletovať...alebo...si nájde inú prácu, kde si bude robiť, čo chce...