icon

Ako zvládnuť minulosť partnera s kolegyňou?

16. aug 2026

Ahojte mam vztah a dozvedela som sa ze moj chlap mal sex s kolegynou este predomnou. A to kazdy den ju vidi a pritom spolu nieco mali. Ako to brat ?

Strana
z2
minenkaa
16. aug 2026

Zalep mu oči kazde ráno ,aby ju nevidel.
Alebo to zober na chrbát a zahod do kosa

anonym_bc9773
16. aug 2026

Že mu nevyhovuje a našiel si lepšiu, krajsiu, múdrejšiu. Ale teda ja by som ho donútila okúpať sa v Save 🤭

anonym_e0ca61
16. aug 2026

@anonym_autor a to ako dlho ste spolu? no a mne osobne by toto vadilo, ak by som s nim bola chvilu, opustila by som vztah.

anonym_b52682
16. aug 2026

@anonym_autor síce to bolo ešte pred tebou, ale aj tak....mne by to vadilo...on ti to povedal, či ako o Tom vieš?

kiki68
16. aug 2026

@anonym_autor ked pred Tebou, tak sa Ta to netyka a zjavne to neklaplo. Moj mal tiez raz este davno pred nasim vztahom a povedal, ze to bolo najhorsie rozhodnutie, nakolko ju musel potom vidiet. Nepracovala priamo u nich na oddeleni, ale povazoval to za velku chybu.

januska12323
16. aug 2026

Bolo to pred tebou a skončilo to, čo chceš riešiť? Má zmeniť prácu? Čo keď tam bude robiť ďalšia bývalá?

jblheart
16. aug 2026

Že teraz ťa bude zožierať myšlienka či potom ako ste sa dali dokopy vy dvaja tam už odvtedy nič neprebehlo medzi nimi a nepodviedol ťa. To už ide o dôveru vo vzťahu. Ak mu neveríš a ostane raz dlhšie v práci už budeš myslieť na to kvôli čomu.. teambuilding. možno nejaká pracovná cesta ? Pracovali len alebo si aj užili ? Toto ti bude furt vŕtať hlavou a zožierať ťa. Keďže sa musíš pýtať tu na MK tak asi sa to už deje.

anonym_ff30bb
16. aug 2026

Ze je hlupak ze ti to vesal na nos. To ako naco ti bola tato info k zivotu?

anonym_92aba7
16. aug 2026
@anonym_bc9773

Že mu nevyhovuje a našiel si lepšiu, krajsiu, múdrejšiu. Ale teda ja by som ho donútila okúpať sa v Save 🤭

@anonym_bc9773 okúpať v Save?a to prečo?tvoj chlap nemal pred tebou žiadnu inú ženu?

anonym_92aba7
16. aug 2026
@anonym_ff30bb

@anonym_ff30bb ja takéto veci tiež nepochopím

anonym_b19239
Autor odpoveď zmazal
anonym_ff30bb
16. aug 2026
@anonym_b19239
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_b19239 preboha precitaj si uvodny prispevok este raz

anonym_ff30bb
16. aug 2026
@anonym_92aba7

@anonym_bc9773 okúpať v Save?a to prečo?tvoj chlap nemal pred tebou žiadnu inú ženu?

@anonym_92aba7 to bol vtip 😉

anonym_92aba7
16. aug 2026
@anonym_ff30bb

@anonym_92aba7 to bol vtip 😉

@anonym_ff30bb jaaaaaj,som nepochopila🤦🤷🤣

anonym_05c771
16. aug 2026

@anonym_autor a to vies len o tejto jednej….
Vies kolko ludi tak funguje v praci, v susedstve? ……
Bud mu veris alebo neviem preco ste potom spolu , snad nebude davat vypoved lebo ty si ziarlivka

rozculena
16. aug 2026

to je nič,u nás jeden mal vzťah s dvomi naraz a obe oplodnil😂ale teda neviem,či vzťah je to správne slovo
Druhý mal dlho vzťah s jednou a potom s inou,ja neviem,ako tie dve sa voči sebe asi cítili,ale tá prvá to brala celkom v pohode,keď mi to povedala

anonym_733725
16. aug 2026

@anonym_autor co bolo bolo 🤷 ten sex zrejme nič neznamenal keď je nakoniec s tebou. Ved aj ty máš volaku minulosť.

janinah
16. aug 2026
@anonym_ff30bb

@anonym_ff30bb nemusi to vediet od neho...
Mna podobné info čo bolo predo mnou nikdy nezaujimalo qni som nic neriešila.

anonym_e1d339
16. aug 2026
@januska12323

Bolo to pred tebou a skončilo to, čo chceš riešiť? Má zmeniť prácu? Čo keď tam bude robiť ďalšia bývalá?

@januska12323 alebo buduca? 😉

anonym_911996
Autor odpoveď zmazal
anonym_e0ca61
16. aug 2026
@rozculena

to je nič,u nás jeden mal vzťah s dvomi naraz a obe oplodnil😂ale teda neviem,či vzťah je to správne slovo
Druhý mal dlho vzťah s jednou a potom s inou,ja neviem,ako tie dve sa voči sebe asi cítili,ale tá prvá to brala celkom v pohode,keď mi to povedala

@rozculena prva to brala v pohode prave preto, lebo bola prva 😀

anonym_e0ca61
16. aug 2026
@anonym_733725

@anonym_autor co bolo bolo 🤷 ten sex zrejme nič neznamenal keď je nakoniec s tebou. Ved aj ty máš volaku minulosť.

@anonym_733725 tak vies - autorke moze behat po rozume aj to, ze sex bol sex. ale co ak kolegynu jej chlap chcel aj ako partnerku, ale ona z nejakeho dovodu odmietla? a co ak sa kolegyna jedneho dna rozhodne, ze ten chlap je pre nu predsa len vhodny a on neodola a urobi zamenu? autorku za kolegynu? a autorka strati rok, dva alebo viac zivota s nim? aj takto moze uvazovat.

anonym_ca9991
16. aug 2026

Ty si toto iste uz raz pisala.

anonym_bb556e
16. aug 2026
@anonym_e0ca61

@anonym_733725 tak vies - autorke moze behat po rozume aj to, ze sex bol sex. ale co ak kolegynu jej chlap chcel aj ako partnerku, ale ona z nejakeho dovodu odmietla? a co ak sa kolegyna jedneho dna rozhodne, ze ten chlap je pre nu predsa len vhodny a on neodola a urobi zamenu? autorku za kolegynu? a autorka strati rok, dva alebo viac zivota s nim? aj takto moze uvazovat.

@anonym_e0ca61 rovnako ten chlap moze narazit este na nejaku tretiu, este lepsiu ako byvala aj terajsia a vztah moze skoncit rovnako.

anonym_bd66a9
16. aug 2026

@anonym_autor osobne by mi to vadilo. Pokial je to niekto s kým je denno denne, tak nie. Ono príležitosť robí zlodeja, bohužiaľ.

natalka13
16. aug 2026
@minenkaa

Zalep mu oči kazde ráno ,aby ju nevidel.
Alebo to zober na chrbát a zahod do kosa

@minenkaa 😄

minenkaa
16. aug 2026
@anonym_bd66a9

@anonym_autor osobne by mi to vadilo. Pokial je to niekto s kým je denno denne, tak nie. Ono príležitosť robí zlodeja, bohužiaľ.

@anonym_bd66a9 takže by nemal chlap pracovať so ženou a opačne

domkakvet
16. aug 2026

@anonym_autor vadilo by mi to.

anonym_221b0a
16. aug 2026

@anonym_autor Ved to bolo pred tebou. Keby chce byt s nou, bol by s nou, nie s tebou.

anonym_28ba38
16. aug 2026
@jblheart

Že teraz ťa bude zožierať myšlienka či potom ako ste sa dali dokopy vy dvaja tam už odvtedy nič neprebehlo medzi nimi a nepodviedol ťa. To už ide o dôveru vo vzťahu. Ak mu neveríš a ostane raz dlhšie v práci už budeš myslieť na to kvôli čomu.. teambuilding. možno nejaká pracovná cesta ? Pracovali len alebo si aj užili ? Toto ti bude furt vŕtať hlavou a zožierať ťa. Keďže sa musíš pýtať tu na MK tak asi sa to už deje.

@jblheart tvoje komenty mam najradsej.Vzdy mam nieco na mysli,alebo rozpisane,potom pozriem tvoj koment a uz nemusim nic pisat 🙂

Strana
z2