icon

Môžem dôverovať svojmu manželovi po nevere?

21. sep 2026

Ahojte, bude to trochu dlhšie, ale prosím vás o radu.

V predchádzajúcom vzťahu ma partner podviedol, preto som do nového vzťahu vstupovala s veľkým strachom. Môj manžel si prešiel tým istým – jeho bývalá partnerka ho tiež podviedla. Myslela som si teda, že vie, aké je to bolestivé, a že u nás sa nič podobné nikdy nestane. Aj on to viackrát zdôrazňoval.

Sme spolu už 6 rokov. Počas prvých mesiacov sa k nemu snažila vrátiť jeho bývalá partnerka (to viem s istotou, sama som bola svedkom ich rozhovoru). V prvých týždňoch nášho vzťahu si zároveň písal cez chat aj s viacerými ďalšími ženami.

Keď sa náš vzťah stal vážnejším, plánovali sme spoločnú budúcnosť a spoločné bývanie, zistili sme, že čakáme bábätko. Síce to prišlo trochu skôr, než sme plánovali, ale obaja sme sa veľmi tešili.

Až neskôr som sa však dozvedela, že počas môjho tehotenstva sa na firemnom večierku trochu zblížil so svojou ďalšou bývalou (podľa neho spolu iba tancovali). Potom si ešte približne dva mesiace písali a rozprávali sa. Môj manžel ju dokonca viackrát pozval na kávu, no ona ho vždy slušne odmietla. Potom sa ich kontakt z nejakého dôvodu prerušil.

O tomto všetkom som sa dozvedela až spätne. Ja som medzitým žila v presvedčení, že máme krásny vzťah. Požiadal ma o ruku a vzali sme sa.

Keď som si myslela, že sa všetko konečne upokojilo, nedávno som zistila ďalšiu vec. Na jednej starej chatovacej stránke, ktorú dnes už takmer nikto nepoužíva, si pridal do zoznamu „Páči sa mi“ viacero ženských profilov. Väčšinou išlo o ženy z okruhu približne 50 km, ktoré hľadali príležitostný vzťah. Samozrejme tvrdí, že vôbec nevie, ako sa tam dostali... vraj na to musel kliknúť omylom.

Inak je môj manžel výborný otec, veľmi mi pomáha a je mi oporou v každodennom živote. Vždy stojí pri mne a našu dcérku zbožňuje. Žijeme v zahraničí, v jeho krajine, spolu s jeho rodinou. Ja tu nemám vôbec nikoho.

Prosím vás o radu. Som úplne zmätená, nerozumiem jeho správaniu a vôbec neviem, čo mám robiť.

Ďakujem za každú radu.

morpheuss
21. sep 2026

Najlepší opis mužov je ten vtip, že muží sú buď svine, alebo lenivé svine...
Každý manžel/partner žien z modrého koníka je dokonalý, kým mu neskontrolujú mobil...

anonym_2f0a03
21. sep 2026

zatiaľ nič. Nemáš žiadne dôkazy o nevere. Len pozoruj situáciu.

anonym_fe8837
21. sep 2026

Ma tvoj muz nejaky psychicky problem, ze nedokaze ovladat svoje konanie a pamatat si svoje ciny? Pises, ze tu chatovaciu stranku dnes uz skoro nikto nepouziva on zjavne ano a ani to nevedel vysvetlit preco su tam tie profily. Keby to bolo take nevinne tak povie jasne tie zeny vyhladal napriklad pred vasim zoznamenim ale toto mi pride naozaj smiech. K tej prvej situacii sa nevyjadrujem ked povedal, ze len tancovali mohla to byt pravda ale ta druha situacia mi pride zvlastna pokial je svojpravny a netrpi ziadnou diagnozou.

anonym_2e6c71
21. sep 2026

Ten ak bude mat prilezitost, tak ti zahne.

anonym_6be55b
21. sep 2026
@morpheuss

Najlepší opis mužov je ten vtip, že muží sú buď svine, alebo lenivé svine...
Každý manžel/partner žien z modrého koníka je dokonalý, kým mu neskontrolujú mobil...

@morpheuss veľká pravda... môj muž bol lenivá sviňa a po "kontrole" mobilu je už len sviňa

anonym_522128
21. sep 2026

nahana ine zenske, ten mobil prelustruj poriadne a urob print screeny, nech sa vyjadri, ak s tym neprestane vies co mas robit

anonym_c2998b
21. sep 2026

V prvých týždňoch nášho vzťahu si zároveň písal cez chat aj s viacerými ďalšími ženami.

Uz tu sa to malo zabrzdit, tebe mali blikat kontrolky a isto neist s tymto muzom do niecoho vaznejsieho, neplanovat s nim buducnost, spolocne byvanie a urcite si nezakladat rodinu. K zbytku tvojho prispevku len dodam, ze neprekvapilo 🤷‍♀️

autor
Včera o 03:53
@anonym_c2998b

V prvých týždňoch nášho vzťahu si zároveň písal cez chat aj s viacerými ďalšími ženami.

Uz tu sa to malo zabrzdit, tebe mali blikat kontrolky a isto neist s tymto muzom do niecoho vaznejsieho, neplanovat s nim buducnost, spolocne byvanie a urcite si nezakladat rodinu. K zbytku tvojho prispevku len dodam, ze neprekvapilo 🤷‍♀️

@anonym_c2998b áno, lenže AJ toto som sa dozvedela až po svadbe

anonym_2c4a53
Včera o 04:23

@anonym_autor tak v tomto prípade tento pako, nie je ten, čo bol podvedený, a ak aj bol, tak len tým, že on podviedol prvý.. žiadna žena si toto nenechá, ak mam kurva vzťah, mam v prdeli ostatnych mužov, žien, mám tu jednu a som jej verný

earlgrey
Včera o 04:31

Keď ti stačí to, že je výborný otec, pomáha ti, je ti oporou a dcéru zbožňuje, tak jednoducho kašli na všetko ostatné. Vypusť to z hlavy a bude dobre, čo tam po tom, že raz za čas naplní iného krocana 🤷‍♀️ Čo oči nevidia, srdce nebolí - takže mu nelustruj mobil a budete žiť šťastne až kým vás smrť nerozdelí.

anonym_e0416a
Autor odpoveď zmazal
why_not
Včera o 05:18

@anonym_autor úplne stačí, ak si to po sebe ešte raz prečítaš. Predstav si, že takúto správu napísala tvoja dcéra alebo sestra. Čo by si jej poradila?

anonym_08c7a8
Včera o 05:23

Doma chce mať zázemie a ak sa naskytne príležitosť podvedie hneď bez mihnutia oka. Tak aby sa nato neprišlo.

anonym_c2998b
Včera o 05:30
@anonym_autor

@anonym_c2998b áno, lenže AJ toto som sa dozvedela až po svadbe

@anonym_autor
Pises tak, ze sa neda vyznat v tom, co sa kedy stalo a co si kedy presne zistila. Kazdopadne ked si zistila vsetko po svadbe a ocividne ta nielen podvadza, ale aj klame a robi z tebe kravu (vid- Samozrejme tvrdí, že vôbec nevie, ako sa tam dostali... vraj na to musel kliknúť omylom) kazda normalna zena, by ho poslala do teplych krajin 🙂 Ale my nevieme do akej presnej kategorie zien patris ty.

anonym_18f729
Včera o 05:51

@anonym_autor Neviem pre mňa by bolo neprijateľné už to že si vypisuje s kadekým keď má v podstate začínajúci vzťah. To je také nebude ma chcieť ona budem mať zadné dvierka a bude ma chcieť iná. Nehovorím o kamarátskych vypisovaniach ale takých čo by viedli k niečomu.
Mala si si už vtedy rozmyslieť čo robíš, nie teraz plakať.

ninka99865
Včera o 07:03

Milujem keď čítam ako už na začiatku žena nebola jediná, ta to ale ignorovala sak sa zmení, vezmu sa majú dieťa, muž si podvádza kade chodí ALE INAC je dokonalý otec atd… 😂🙈

anonym_c9d077
Včera o 07:42
@earlgrey

Keď ti stačí to, že je výborný otec, pomáha ti, je ti oporou a dcéru zbožňuje, tak jednoducho kašli na všetko ostatné. Vypusť to z hlavy a bude dobre, čo tam po tom, že raz za čas naplní iného krocana 🤷‍♀️ Čo oči nevidia, srdce nebolí - takže mu nelustruj mobil a budete žiť šťastne až kým vás smrť nerozdelí.

@earlgrey len aby ju za chvíľu nebolelo a hlavne nepálilo čosi iné. Veď vieš, .... On je cudzinec? V Čechách je teraz HIV na vzostupe, ale že riadnom. Tak keď je tak dobrý a úžasný, tak si ho nechaj, ale sexu sa vyhýbaj, on ho bude mať aj tak inde, ak ho už nemá. A pamätaj, ten sa nezmení nikdy, o všetkom nevieš a ani nechceš vedieť. A per prádlo na 90 stupňov, pre istotu.

earlgrey
Včera o 07:47
@anonym_c9d077

@earlgrey len aby ju za chvíľu nebolelo a hlavne nepálilo čosi iné. Veď vieš, .... On je cudzinec? V Čechách je teraz HIV na vzostupe, ale že riadnom. Tak keď je tak dobrý a úžasný, tak si ho nechaj, ale sexu sa vyhýbaj, on ho bude mať aj tak inde, ak ho už nemá. A pamätaj, ten sa nezmení nikdy, o všetkom nevieš a ani nechceš vedieť. A per prádlo na 90 stupňov, pre istotu.

@anonym_c9d077 🤷‍♀️ všetko je možné

domkakvet
Včera o 07:51

@anonym_autor vobec ho nepodviedla zena, ale on ju a mozes ocakavat kedy vystartuje po dalsej.

anonym_06fdc1
Včera o 08:16

Mne sa to stalo teraz s muzom, rozhodla som sa to pre jeden krat odpustit. Nemam dokaz ze prislo aj k styku len ostatne veci okolo plus to ze to vlastne on inicioval cele a pisal somariny… nasrata som ale neskutocne.
Keby nemam deti a spolocnu robotu tak uz som pobalena davno. Tazko radit lebo kazdy to berie inak a nieje to take lahke odist ako sa tu vela krat pise… tvari sa ze si to uvedomil len tazko povedat, uvidime v buducnosti.

catherin4
Včera o 11:06

No s takymto by som nebola. Tvrdi, ze ho byvala podviedla, bohvie kde je pravda, mozno podvadzal on ju

anonym_43dab1
Včera o 12:09

Ako krasne sa zilo, ked nebol tento svinsky internet. Ano boli muzi ktori nechceli a neboli verni. Ale teraz su vsetky prasaciny tak lahko a anonymne dostupne. Nebolo tolko prilezitosti a pokuseni.