Môžem mu dôverovať po mesiaci známosti?
Ahojte, dostala som jednu zaujímavú ponuku a neviem, ako vážne ju mám brať. Môj život bol plný problémov a som na viac miestach zadlžená. Mám starý dom po babke, kde bývame, ale ani nie je veľmi obytný. Všetko je tu v hroznom stave. Nedávno som spoznala jedného muža. Je odo mňa dosť starší, ale je to pekný chlap. Povedal mi, že ak do Vianoc budem stáť pred jeho dverami úplne nahá, "nahá doslovne aj metaforicky", tak môžem u neho bývať do konca života aj s mojím dieťaťom a nakoniec po ňom všetko zdedím. Ale vysvetlil mi, že nahá znamená, že predám dom, splatím všetky dlhy a zbavím sa celej svojej minulosti a začem úplne na novo. A nahá aj nahým telom preto, lebo sa mu odovzdám navždy. Lenže neberte to zase zle. On je naozaj príjemný chlap, priťahuje ma a sex s ním je veľmi príjemný. Lenže čo teraz? Ak predám dom a zbavím sa dlhov, akú mám istotu, že ma niekedy nevyhodí? Poznám ho len krátko. No a zase, keď dlhy nesplatím dobrovoľne, o dom môžem prísť nedobrovoľne na súde. Čo mám robiť?

@anonym_autor manipulátor...ako vyšitý. On chce aby si predala som (nemala žiaden vlastný majetok ani útočisko) zaplatila dlhý(aby ti žiadne vlastné peniaze alebo zadné vrátka neostali)a išla k nemu.... Úplne by mal nad tebou (vami)moc a mal by ťa pod palcom lebo by vedel že nemáš kam ani za čo ísť..... Toto je ako zo zlého filmu. Prosím neprijmi jeho ponuku.🙏❤️