icon

Môžem napraviť chyby z minulosti a obnoviť kontakt?

27. mar 2026

Pozdravujem.
Som chlap, mám 34 rokov. Pred 6 rokmi som spoznal jednu ženu, nebola nejako pekná. Ale mala dosť rozumu, proste nebola to blbka a správala sa milo. Zahľadela sa do mňa, ale ja som mal iný vkus. Mne sa páčili štíhle a ona bola trochu pri sebe.

Ale bral som to ako možnosť priateľstva, tak sme si spolu písali a nejako som si na ňu zvykol. Začal som ju mať rád, ale veľmi mi vadilo jej výzor. Navrhoval som jej rôzne diéty, nech neje, nech ide behať v lete riadne naobliekaná. No proste si uvedomujem, že som ju chcel rýchlo zmeniť a ona ako bola stále do mňa, tak sa snažila mi vyjsť v ústrety, ale išla na to rozumnejšie a mne to vadilo. Chcel som všetko rýchlo.

Medzitým som sa stretával s jednou babou, bola podľa mojich predstáv a mala neskutočne krásne husté vlasy. Potom som sa dozvedel, že je vydatá, tak som to nechal tak. Začal som sa opäť viac venovať tej prvej a už mi tam začali vadiť aj jej vlasy. Nemala ich také pekné, keď sme sa stretli, doniesol som jej šiltovku. To ju rozplakalo a odišla.

Už ma nechcela vidieť ani sa kontaktovať. Mne potom to ticho začalo vadiť a začala mi chýbať. Snažil som sa veľmi o obnovu kontaktu, ale ona už toho mala dosť. Mňa to dlho bolelo a aj dodnes a hoci keď som mal priateľku medzitým, tak to nebolo ono.

Nedávno som ju stretol. Ledva som ju spoznal, postavu má tiptop, vlasy nádherné, veľmi sa zmenila výzorom k lepšiemu. Odvtedy sa mi všetko vrátilo a veľmi ma hryzie svedomie. Skúšal som jej napísať, ale neodpovedala ešte.

Myslíte, že by sa to ešte dalo nejako utriasť, aby ma vypočula?

Strana
z4
anonym_630544
27. mar 2026

Problem je,ze napriek tomu ze si hovado tak ty podla mna ani skutocne belutujes ake si bol hovado,ze si jej ublizil,ze si sa upinal na nedolezite veci.Si taky stale.Aj preto by si dalsiu sancu uz dostat nemal.

Strana
z4