Môžem niekomu ponúknuť objatie na povzbudenie?
Chcela by som trošku niekoho aby nemyslel na chvíľu na bolesť povzbudiť alebo povedať niečo pekné na iné myšlienky ak to je vhodné dať to najavo objatím...
Len trochu mi je blbé opýtať sa "môžem vas objať"
Aj keď sa to opýtam kohokoľvek (z kruhu mojich známych) možno naozaj sa nad tým príliš zamýšľam ale chcela by som aj iný názor. Ďakujem, blbé komentáre prosím nepíšte
Ešte dodám že objímať kňaza mi príde absolútne nevhodné. Iba ak by si bola rodina alebo veľmi dobrá priateľka. Veď ho iba pohladkaj po pleci keď tak veľmi chceš byť kontaktná.
Ja neznasam , keď mi niekto druhý naruší moju osobnú intímnu zonu- objimam viac menej iba muza a deti . A pri kňazovi mi to príde nevhodne .
Aj ja sa prikláňam k názoru, ze objimanie cudzích ludi je nevhodné a mne osobne aj veľmi, veľmi nepríjemné. Od manžela a deti, to milujem. Blízku rodinu znesiem, ale cudzí ľudia, hoci aj známi, to v žiadnom prípade. Úplne stačí milé slovo či úsmev.
@hugger ďakujem za pochopenie... Skúsim to
@hugger alebo nemusím hned objatie. Ale napríklad povedať že keď by čokoľvek potreboval (napr. S niečím pomôcť) som tu pre neho (??)

U knaza by som to neriskovala. Majú zakázané dotyky.
Ja napr to neznášam, už aj kamarátky si zvykli, že sa proste nechcem objímať keď sa vítame, proste mi vadia dotyky od druhých ludi, neznášam ani gratulácie 😄 objímať ma moze len môj muž ten mi jediný nevadí. Niektorým ľuďom veľmi vadí zásah do osobného priestoru. Mňa už cukne aj keď ma cudzí po pleci pohladka alebo také čosi