icon

Môžem sa nazvať starou mamou?

Včera o 12:05

Pred pár dňami som si dala na sociálne siete status, že som sa stala starou mamou.
Niektorí to vzali fakt zle až ma rozčúli.
Nechcem to veľmi rozpisovať, tak v skratke
S manželom som sa stretla v42r, spoločné deti nemáme. Manželova ex zomrela,vychovávali sme spolu jeho syna z prvého manželstva, ale pred 10r zomrel aj manžel, jeho syna mám riadne súdne zvereneho.
Mám ho rada ako by bol môj vlastný, a jeho dcérku ako vlastnú vnučku.
Môžem sa podľa vás nazvať starou mamou?

Strana
z2
anonym_c43145
Včera o 12:08

@anonym_autor ano, mozes

kremlika
Včera o 12:08

@anonym_autor samozrejme ze ano, pokial mate dobre vztahy, vychovavala si ho tak preco by si sa tak nemohla nazvat?? Hlavne sa riad srdcom a ako to citis a na ludi a ich kecy okolo toho kasli

thereisabear
Včera o 12:09

Áno, samozrejme. Blahoželám k vnučke.

anonym_b2dfaf
Včera o 12:10

Ty si ho vychovala takže áno môžeš .Moje deti majú z mužovej strany biologických starých rodičov ale o ne ani nezakopnu.Jedine moja mama .Otca nemám .Oni sa nemôžu nazývať starými rodičmi ty áno !!!

la_dolce_vita
Včera o 12:10

Samozrejme ze mozes! Co sa da na tom vnimat zle?? Ludia su fakt hrozni, ked maju potrebu vsetko riesit a komentovat. Vobec si to nepripustaj.. a tes sa z vnucky 🙂

anonym_78e03d
Včera o 12:13

čo koho do toho, koho ty nazveš vnučkou. Načo sa ľudia starajú do tvojho súkr. života.

anonym_511380
Včera o 12:14

@anonym_autor netreba dávať na sociálne siete. Neviem ako ostatní, ale mne sa žije dobre keď tam nič nedávam a ľudia o mne nevedia. Komunikujem priamo cez správy len s tými ľuďmi s ktorými chcem a zvyšok o mne nevie. Tak sa aspoň vyhýbam blbým a nevyžiadanym komentárom.

Môžeš sa kľudne nazývať starou mamou a blahoželám 🙂 ale skús si to držať len v užšom kruhu lebo ľudia su neprajníci, sama si videla keď si dala status že sa tam objavili asi nejaké blbé komentáre

lucik194

jasnacka, je to paradne a krasne ❤ gratulujem.

predpokladam, ze Ti na socialnych sietach napisali ludia, ze ty nie si stara mama, lebo to nie je tvoje dieta..... to su presne tí, slovenskí obmedzenci, co si nevidia na nos.....

urcite Ta aj on berie ako svoju mamu ❤

biba_18

chlapca si vychovala, ostala si mu iba ty - jasne že si stará mama ... 😍
ja tým ľuďom nerozumiem 😒

janinah
Včera o 12:18

Samozrejme..Blahozelám..A kašli na hlupákov,my staré mamy ich už máme hlboko v....😀

7miriam77
Včera o 12:18

Gratulujem k vnučke 😍❤️. Ľuďom už načisto drbe. Najlepšie ignorovať...

anonym_65dd4e
Včera o 12:24

Blahoželám k vnucatku 😊🍀🌺🍀🍀❤️😊

doriiis
Včera o 12:25

Ak ťa tak berie aj nevlastný syn tak áno. Gratulujem a na ostatných sa vykasli

anonym_a5f83b
Včera o 12:31

Nad tým ani nerozmýšľaj, že by si nebola stará mama, isteže si ♥️
A je mi smutno z takých ľudí, ktorí druhým nedoprajú radosť..

anonym_ed0296
Včera o 12:34

Jasne ze mozes...
Nase decka maju viac starkych... Manzelova mama je 2x rozvedena, takze starki su moji rodicia, manzelova mama, dalej ma manzel vlastneho otca (ktory uz ma druhu manzelku) a nevlastneho otca, ktory ho vychovaval (a ten ma zas "iba partnerku", ktora manzelovi uz ze vobec nic nieje). Napriek tomu vsetkych volame dedko babka aj z tychto "nepokrvnych" pribuznych, povedala som ze my sa tu nebudeme kastovat. My ani nase deti za ich vztahy nemozeme a navyse nase decka nech robia radost tym, ktori o to zaujem maju.

Takze gratuluj si ze mate skvele vztahy so synom aj vnuckou, si normalna babka a taketo vztahy su radostou vsetkym.

anonym_b079c8
Včera o 12:46

Áno a gratulujem, teším sa s vami❤️

eva_eva
Včera o 12:46

Jasné že môžeš a gratulujem a poriadne si ju uži, stará mama 🙂

zlotka
Včera o 12:55

Gratulujem k vnučatku 🍀❤️

simsalabim
Včera o 12:57

Samozrejme! Dolezite je puto, nie pokrvny vztah.

tiezjedna
Včera o 13:12

Si úžasná! ❤ ako moc musí byť niekto hlúpy, aby toto hejtil... Nič si z toho nerob. Inak na socky by som tieto veci nedávala...

citronove_koliesko
Včera o 13:12

@anonym_autor by ma zaujimalo koho to tak rozculilo? Pribuznych jeho bio rodicov?

anonym_1eaf01
Včera o 13:16

@anonym_autor si aj mama aj babka, ak to tak cítiš a je to vzájomne. Tiež sa chválim nevlastným synom, ako by bol môj vlastný. Dôležité je, čo cítite vy, nie čo si myslia ostatní.

anonym_658fa7
Včera o 13:25

@anonym_autor jasne, rodičom je aj ten, čo vychova a je jedno, či to dieťa odrodil.

jamimo
Včera o 13:37

@anonym_autor gratulujem, jasné, že si stará mama. Ľuďom hrabe, nevšímaj si to.

miriamzba
Včera o 13:50

A čo iné? Jasné, že babička alebo stará mama. Vela zdravia vnucke a maminke 🫠

alenka58
Včera o 14:35

@anonym_autor samozrejme babička

januska12323
Včera o 14:45

Komu už len toto môže vadiť?

autor
Včera o 15:29
@januska12323

Komu už len toto môže vadiť?

@januska12323 paradoxne najviac mojej tete, tá sa prvá ozvala že nie som bio pribuzná s maličkou, ergo nemám nárok na NIČ
Ale toto stačilo ,, ostatným,, az nakoniec vysvitlo že ja som ešte nikde nebola keď už oni poznali môjho muža a jeho exku a syna a pod

euka210
Včera o 15:57

@anonym_autor no ved jasne ze ano
Otec je ten, co vychovava a stara sa o dieta a nemusi byt biologicky.
Tak rovnako ty sa staras o jeho syna, tak si malej stara mama.

anonym_783085
Včera o 16:09
@anonym_autor

@januska12323 paradoxne najviac mojej tete, tá sa prvá ozvala že nie som bio pribuzná s maličkou, ergo nemám nárok na NIČ
Ale toto stačilo ,, ostatným,, az nakoniec vysvitlo že ja som ešte nikde nebola keď už oni poznali môjho muža a jeho exku a syna a pod

@anonym_autor a syn to vidi tak ako to je,ty si jeho mama a babka jeho dcerky.Nech sa ostatni strcia tam kde si,syn s dcerkou budu chodit za tebou a malicka ta bude volat babka.Inac moj syn babku volali babika.

Strana
z2