icon

Môžem získať naspäť priateľku?

fejmous
17. okt 2025

S priateľkou sme sa dali dokopy v júli a teraz v októbri sa so mnou rozišla. Hlavne kvôli mne dávala mk šance ale cez ten telefón na iMessage som sa občas choval ako idiot riešil sprostosti a ona prišla o svoj kľud. Zbytočne do nej útočil správami a vlastne choval sa akoby sebecky a nepozeral vôbec na ňu. Dávala mi šance ale naposledy na 5 krat asi si povedala dosť a dostal som blok. Urobila to naštvaná. Vraj chce byt sama pretože vtedy sa aj lepšie sústredila na prácu a neriešila hlúposti. No a ja teraz mám čas rozmýšľam nemám Ju ani ako kontaktovať (našťastie) tak jej davam ten priestor ktorý potrebovala na svojich chybach začínam pracovať a uvedomujem si že pre mna znamená veľa a chcem jej ukázať že sa viem zmeniť v niektorých veciach. Otázka znie. Odblokuje si má sama? Po nejakých 10 dňoch od bloknutia jej chcem domov poslať obľúbené tulipany ktoré má rada s venovanim ktoré nebude o proseni získať ju späť ale že som začal na sebe pracovať že mi chyba a že budem rad ak sa niekedy ozve. Je to dobrý nápad? Btw až teraz si uvedomujem ako ju milujem a som pevne rozhodnuty že sa chcem zmeniť kvôli sebe aj kvôli nej. Povedala ale v správe že je medzi nami koniec a nič to nezmení ale napísala to myslím v emociach a nervoch. Mám šancu ju získať naspäť? Pri odchode mi povedala že musím začať najskôr od seba

Strana
z2
motylik2559
17. okt 2025

@fejmous Boze moj, dufam,ze si ta neodblokuje🙈🙆‍♀️ Prepac, ale prides mi velmi nevyzrety, kde ona vyzera byt uz uplne niekde inde so spravanim nez ty. Navyse vas tzv. vztah trval dost kratko a za tak kratky cas, keby som mala znasat niekoho ako ty, ho poslem kade lahsie uz skor..Ona po tvojom chovani, zvlast takto na zaciatku uz nemusi vobec verit v nejake tvoje "zmeny", pretoze si sa vyfarbil viac nez dost a takehoto ta ona spoznala,ze si, ze to mas v sebe a svoju zmenu ti odporucam skusat casom na nejakej dalsej..ale v prvom rade ozaj na sebe popracuj, dospej. Tejto sa uz nevtieraj do priazne.

vilma7
17. okt 2025

Urobiť to môžeš ale podla mna byt 4 mesiace spolu a mať uz toľko problémov, ja by som sa toho vzťahu určite vzdala.

alickapusinka
17. okt 2025

Ano 1 šancu človek ak niečo pokazí pochopím sme ľudia.Ale toto čo robiš TY 5 šanci za 4 mesiace to by nedal žiadna žena a žiaden chlap polovičke.Takže daj si pohov nechaj ju tak prestaň je vypísovať.Hlúpa by bola aby si ťa odblokovala načo by to robila.Nechaj ju tak lebo ked je policajtka aby si sa ešte nezaplietol a nenarobil si problémy viac.Nechaj ju žiť nech si nájde partnera nech s nim ma deti a kľudný život bez teba s tebou mala iba stresy.Tvoje správanie je nevyspitaľene pubertacke, take nevyzrete a slovník ako s 5 cenovej v krčme.Takže urovňovo a zmyšlanim si inde ako ONA. A ONA ked je policajtka asi je na inej urovni aj zmyšľanim aj intelektom.Nechaj ju žiť svoje šance si mal premrhal si ich žiadne tulipány neposielaj nikam o nič s tebou už nestoji. A riadna odvaha policajtke kontrolovať mobil si stolker a namyšľaš si veci ktore absolutne nie sú pravdive a obvinuješ ju že z nejakým kolegom niečo mala.Nájdi si intelektom ženu k sebe a ju nechaj tak nech si žije po svojom. Tvoje spravanie je nevyspitateľne za 4 mesiace vzťahu 5 šanci blázniš. A vypísovať jej v robote a ked nebolo po tvojom hned neodpisovala už bolo zlé.Uvedomuješ si spätne že ak by v práci sa kôli tvojmu vypisovaniu niečo stálo tak ma problémy a môžu ju s policie aj vyhodiť.To mala božsku trpezlivosť.Dobre urobila že to na defínitivne ukončila a odstrihla ťa zo svojho života ktorý si určite chce vytvoriť lepši a samozrejme bez teba.Pouč sa s tej chyby a ked si nájdeš nejaku inu už neurob toľko chýb.Nechce ťa musiš sa s tým zmieriť ináč s tým nič neurobiš.Nič jej neposielaj nerob si žiadne problémy ked pracuje u policajtov. A mimochodom za 4 mesiace 5 šanci to nie je ani žiaden vzťah je to úplna ilúzia.Toto by som za vzťah nepovažovala.Začiatky maju byť krásne zaľubenosť výlety stratavky no to krásne ked niečo začina a nie za 4 mesiace 5 rozchodov. Ved si na smiech s takým to vyjadrenim.Prepáč dospej dostaň rozum.

anonym_faf1d7
17. okt 2025
@viestta

@fejmous prezrad mi kolko mas rokov

@viestta tiez som si kladla tuto otazku, podla prejavu a situacie som si myslela ze max 19. 😱
32 rokov? Akoze realne mi je luto nezadanych 30tniciek, pretoze takato nevyzretost fakt nie je v poriadku, od zakladu.
A to teraz nemyslim v zlom voci Tebe autor aby si sa este horsie citil... to je holy fakt. Popracuj na sebe a daj jej pokoj. Ak zo seba spravis normalneho chlapa, najdes potom urcite fajn zenu.

viestta
17. okt 2025
@anonym_faf1d7

@viestta tiez som si kladla tuto otazku, podla prejavu a situacie som si myslela ze max 19. 😱
32 rokov? Akoze realne mi je luto nezadanych 30tniciek, pretoze takato nevyzretost fakt nie je v poriadku, od zakladu.
A to teraz nemyslim v zlom voci Tebe autor aby si sa este horsie citil... to je holy fakt. Popracuj na sebe a daj jej pokoj. Ak zo seba spravis normalneho chlapa, najdes potom urcite fajn zenu.

@anonym_faf1d7 je som to tiez odhadovala buduceho maturanta, mozno tak tretiaka na strednej

anonym_86afff
17. okt 2025
@anonym_a58557

Takže sa s tebou rozišla lebo si jej veľa písal v práci či ako teda???

@anonym_a58557 vypisoval kokotiny, ako tu...

cimage
17. okt 2025

Za mna kaslat na to. Popracuj na sebe a nechaj ju v klude. Pouc sa a v dalsom vztahu neurob rovnake chyby. Dala ti dost sanci a stale to bolo zle, tak skoda namahy. U mna by si mal stopku a ziadne tulipany, parfemy, prstene, dovolenky, ani nic by nepomohli.

ahhola
17. okt 2025

Odblokuje si ma? 🤣A co tak ju prekvapit niekd3 po cesta, kadial chodi, Nazivo🤣

fejmous
autor
17. okt 2025
@ahhola

Odblokuje si ma? 🤣A co tak ju prekvapit niekd3 po cesta, kadial chodi, Nazivo🤣

@ahhola to by bol stalking

slovakboy
17. okt 2025

@fejmous máš ešte šancu. Ale musíš sa ozaj zmeniť. Nie jej sľubovať že sa zmeníš. Žiadne tulipány a žiadne vypisovanie. Ja by som jej osobne šiel povedať toto: ľutujem aký som a som odhodlaný sa zmeniť. Môžme sa občas stretnúť už len ako kamaráti? A možno ani to nie. Len tú prvú vetu jej povedz.
Ty musíš s pokorou prijať, že ti dala kopačky a dúfať, že možno ju neskôr osloví tvoja zmena. Tú jej dokážeš ako kamarát. Kontroloval si ju a kontrola je znakom vlastnej nízkej sebahodnoty. Ešte horšie ak by si bol manipulátor, to by ti pomohli len dlhé sedenia u psychoterapeuta a to by som ti radil nežeň sa. Máš však sebareflexiu a to manipulátori nemajú. Vedia to však hrať. Máš trápenie, ktoré pociťuješ a to ti môže teraz pomôcť ku zmene. Vstup do seba a spoznaj sám seba. Svoje chyby. Pracuj na svojej sebaistote. Buď voči nej veľkorysý nič jej nevyčítaj a dovol jej všetko. Daj jej uplnu slobodu. Keď ju miluješ len tak to ide.

fejmous
autor
17. okt 2025
@slovakboy

@fejmous máš ešte šancu. Ale musíš sa ozaj zmeniť. Nie jej sľubovať že sa zmeníš. Žiadne tulipány a žiadne vypisovanie. Ja by som jej osobne šiel povedať toto: ľutujem aký som a som odhodlaný sa zmeniť. Môžme sa občas stretnúť už len ako kamaráti? A možno ani to nie. Len tú prvú vetu jej povedz.
Ty musíš s pokorou prijať, že ti dala kopačky a dúfať, že možno ju neskôr osloví tvoja zmena. Tú jej dokážeš ako kamarát. Kontroloval si ju a kontrola je znakom vlastnej nízkej sebahodnoty. Ešte horšie ak by si bol manipulátor, to by ti pomohli len dlhé sedenia u psychoterapeuta a to by som ti radil nežeň sa. Máš však sebareflexiu a to manipulátori nemajú. Vedia to však hrať. Máš trápenie, ktoré pociťuješ a to ti môže teraz pomôcť ku zmene. Vstup do seba a spoznaj sám seba. Svoje chyby. Pracuj na svojej sebaistote. Buď voči nej veľkorysý nič jej nevyčítaj a dovol jej všetko. Daj jej uplnu slobodu. Keď ju miluješ len tak to ide.

@slovakboy nekontroloval som ju len skôr som tlačil na komunikáciu. Iba zo začiatku som sa pýtal na kolegov lebo som bol zvedavý potom som uz neriešil. Skôr som sa choval sebecky a nepozeral často na práve na ňu.

slovakboy
17. okt 2025
@fejmous

@slovakboy nekontroloval som ju len skôr som tlačil na komunikáciu. Iba zo začiatku som sa pýtal na kolegov lebo som bol zvedavý potom som uz neriešil. Skôr som sa choval sebecky a nepozeral často na práve na ňu.

@fejmous ako sebecky? Čo konkrétne sebecké si robil, alebo nerobil? Kým si mi odpisoval ešte som upravoval svoj príspevok, tak si ho môžeš prečítať ešte raz.

fejmous
autor
17. okt 2025
@slovakboy

@fejmous ako sebecky? Čo konkrétne sebecké si robil, alebo nerobil? Kým si mi odpisoval ešte som upravoval svoj príspevok, tak si ho môžeš prečítať ešte raz.

@slovakboy že som sa nepozeral ako sa citi ona keď som sa tak choval. Bolo jej to ľúto hovorila ze toto nieje ona upozorňovala má že ona odíde keď bude toho dosť. A snažil som sa byt pohode ale prišla nejaká hlúposť a pochytili sme sa bol som nepríjemný myslel na seba vkuse na svoje pocity a tak to aj dopadlo

anonym_5dba81
17. okt 2025

@fejmous ledva 4 mesiace ste spolu chodili, ano? Zdielanie polohy a ponukanie svojho mobilu druhemu na prezretie nie je ok. Podla mna ani ona nebola uplne cista…

fejmous
autor
17. okt 2025
@anonym_5dba81

@fejmous ledva 4 mesiace ste spolu chodili, ano? Zdielanie polohy a ponukanie svojho mobilu druhemu na prezretie nie je ok. Podla mna ani ona nebola uplne cista…

@anonym_5dba81 tak my sme nemali čo skrývať ani ona ani ja. Ona má polohu aj so svojim bratom rodičmi kamarátkami. To nebolo myslene ako kontrola.

slovakboy
17. okt 2025
@fejmous

@slovakboy že som sa nepozeral ako sa citi ona keď som sa tak choval. Bolo jej to ľúto hovorila ze toto nieje ona upozorňovala má že ona odíde keď bude toho dosť. A snažil som sa byt pohode ale prišla nejaká hlúposť a pochytili sme sa bol som nepríjemný myslel na seba vkuse na svoje pocity a tak to aj dopadlo

@fejmous čo konkrétne to bolo? Uved príklad. Môžeš aj mne do poošty ak tu nechceš ísť do detailov. Neviem si stále dosť predstaviť čím si jej robil zle.

orisker
18. okt 2025

Nemáš!
A to ani keď založíš ešte ďalších desať tém!

anonym_a7add0
18. okt 2025
@fejmous

@anonym_a58557 áno a nie len v práci proste boli občas chvíle kedy som chcel na niečo napríklad odpoved nech sa to týkalo hocičoho a tlačil som nech čo najskôr odpovie. Ale opakujem nebolo to stále len keď som bol nervózny alebo nasraty. Smaozrejme prestala sa sústrediť. No proste totálne kraviny. Nebolo to zase niečo extra vážne že by som Ju urážal alebo niečo podobne.

@fejmous pýtaš sa na názor, niekto odpovie a už si vytočeny že kamoška ti povedala... Tak keď ti kamoška povedala, tak prečo sa pýtaš tu?! Ja ti poviem za seba, že ja dúfam že ťa neodblokuje, lebo ty sa nezmenis. 5x si dostal šancu a premrhal si si ju a teraz keď vidíš, že to myslí vážne, zrazu sa ideš meniť a sľubovať hory doly? Nie... Ona musela byť už zúfalá z toho ako jej neveríš, tak ti chcela poslať aj svoju posratu polohu, aby si jej veril, ale ani to nepomohlo! Chlapče, spamataj sa a hľadaj inde. Ona už podľa mňa tiež bude hľadať. Zažila som si podobné niečo ako tu opisujes a nikdy viac. Život nie je na to, aby sa žil v strese a v neustálom krivom obviňovaní lebo ty máš problém so sebavedomím. Prečo si sa tak bal, lebo si ty riešil niekoho pomimo? Lebo vieš ako sa hovorí, žiarli ten, kto robí to isté čoho sa bojí, že robí jeho partner.

fejmous
autor
18. okt 2025
@anonym_a7add0

@fejmous pýtaš sa na názor, niekto odpovie a už si vytočeny že kamoška ti povedala... Tak keď ti kamoška povedala, tak prečo sa pýtaš tu?! Ja ti poviem za seba, že ja dúfam že ťa neodblokuje, lebo ty sa nezmenis. 5x si dostal šancu a premrhal si si ju a teraz keď vidíš, že to myslí vážne, zrazu sa ideš meniť a sľubovať hory doly? Nie... Ona musela byť už zúfalá z toho ako jej neveríš, tak ti chcela poslať aj svoju posratu polohu, aby si jej veril, ale ani to nepomohlo! Chlapče, spamataj sa a hľadaj inde. Ona už podľa mňa tiež bude hľadať. Zažila som si podobné niečo ako tu opisujes a nikdy viac. Život nie je na to, aby sa žil v strese a v neustálom krivom obviňovaní lebo ty máš problém so sebavedomím. Prečo si sa tak bal, lebo si ty riešil niekoho pomimo? Lebo vieš ako sa hovorí, žiarli ten, kto robí to isté čoho sa bojí, že robí jeho partner.

@anonym_a7add0 ach jaj. Poznáš detaily zjavne nevadí. Názor ti neberiem ale si totálne mimo ver mi

alickapusinka
18. okt 2025

A čo TI am prísť povedať policajný prezdident že šancu už viac nedostaneš a neodblokuje ťa.Za 4 meiace 5 šance to by nedal nikto.A bolo by dobre keby tu napísal aj ta druha strana svoju výpoved.

fejmous
autor
18. okt 2025
@alickapusinka

A čo TI am prísť povedať policajný prezdident že šancu už viac nedostaneš a neodblokuje ťa.Za 4 meiace 5 šance to by nedal nikto.A bolo by dobre keby tu napísal aj ta druha strana svoju výpoved.

@alickapusinka ja keď tu čítam komentáre ľutujem že som tu niečo napísal ozaj. Všetci si tu vlastnú pravdu píšu. Boli to 4 dvojdňové trojdňové krizy nie šance skôr prišiel deň kedy sme sa pohádali. A čo sa týka jej ona na mna nikdy zle slovo nepovedala nemá prečo nikdy som nebol na ňu ani zlý. Len občas som riešil picoviny to je celé. Ale nikto sa k nej nechoval ZLE!

anonym_00797c
18. okt 2025

Si dospelý, ti jasne povedala že sa s tebou rozišla, neviem čo tam chceš trapošiť s tulipánmi. Neporozumel si jasne že ste skončili, tak ťa musela aj zablokovať aby mala od teba pokoj.
Tomu porozumie aj dieťa že je koniec a chce mať teraz pokoj.

alickapusinka
18. okt 2025
@fejmous

@alickapusinka ja keď tu čítam komentáre ľutujem že som tu niečo napísal ozaj. Všetci si tu vlastnú pravdu píšu. Boli to 4 dvojdňové trojdňové krizy nie šance skôr prišiel deň kedy sme sa pohádali. A čo sa týka jej ona na mna nikdy zle slovo nepovedala nemá prečo nikdy som nebol na ňu ani zlý. Len občas som riešil picoviny to je celé. Ale nikto sa k nej nechoval ZLE!

@fejmous len nevieš že čo ako sa ona môže braniť že si ju otravoval.Nič jej neposielaj.Vyhneš sa problémom. To nie je žiadna vyhražka ale obyčajna rada nezaisteresovaneho človeka. Daj si povedať.Pouč sa robime chyby sme ľudia ale sám vidiš že nič s toho.Ak sa poučiš s chýb ktore si urobil tak ak budeš mať nový vzťah vieš že už viac taku chybu neurobiš a budeš vedieť čomu sa máš vyhnuť.

fejmous
autor
18. okt 2025
@anonym_00797c

Si dospelý, ti jasne povedala že sa s tebou rozišla, neviem čo tam chceš trapošiť s tulipánmi. Neporozumel si jasne že ste skončili, tak ťa musela aj zablokovať aby mala od teba pokoj.
Tomu porozumie aj dieťa že je koniec a chce mať teraz pokoj.

@anonym_00797c zablokovať má nechcela povedala mi to sama. Zablokovala sk má z toho dôvodu že som do nej tlačil správami cez iMessage. Urobila to keď bola vytočená. Sama mi povedala že si má blokovať nechce. Chcela len priestor ale ja som to nevedel pochopiť. Chcela len pár dni kľudu. Už to konečne chápeš ty Nostradamus?

anonym_00797c
18. okt 2025
@fejmous

@anonym_00797c zablokovať má nechcela povedala mi to sama. Zablokovala sk má z toho dôvodu že som do nej tlačil správami cez iMessage. Urobila to keď bola vytočená. Sama mi povedala že si má blokovať nechce. Chcela len priestor ale ja som to nevedel pochopiť. Chcela len pár dni kľudu. Už to konečne chápeš ty Nostradamus?

@fejmous vidíš tak ti povedala že chce kľud a napriek tomu si jej vypisoval a teraz keď ta zablokovala aby už mala konečne pokoj tak sa dotrepeš s tulipánmi
si ako vtierka vyrazí ťa dvermi vlezieš oknom, zabuchne okno tak sa dotlačíš cez záchodovú rúru
rozišli ste sa v októbri a v októbri už chceš nosiť kvety že si sa zmenil, to jej len potvrdíš že nie si normálny

fejmous
autor
18. okt 2025
@anonym_00797c

@fejmous vidíš tak ti povedala že chce kľud a napriek tomu si jej vypisoval a teraz keď ta zablokovala aby už mala konečne pokoj tak sa dotrepeš s tulipánmi
si ako vtierka vyrazí ťa dvermi vlezieš oknom, zabuchne okno tak sa dotlačíš cez záchodovú rúru
rozišli ste sa v októbri a v októbri už chceš nosiť kvety že si sa zmenil, to jej len potvrdíš že nie si normálny

@anonym_00797c ok ďakujem za názor

huxy
19. okt 2025

Vkuse omieľaš, že si jej nič zlé nespravil, že si k nej nikdy nebol zlý, LEN si občas riešil blbosti. A príspevky mi prídu manipulatívne. Ak by si sa ozaj chcel zmeniť, mal by si viac pokory a nezľahčoval si toto svoje správanie.

Strana
z2