Páči sa mi jeden muž, ale má veľa kamarátok
Ahojte ženy, chcela by som sa podeliť s mojou skúsenosťou. Ja neviem či som divná alebo som sa narodila v zlej generácii ale aj keď som mladá (24) ale spoznala som sa s jedným mužom, milý, slušný aj inteligentný. Výzorovo nie je moc môj typ ale z toho som schopná ubrať, čo ma však fascinuje, je to, že má veľmi veľa kamošiek. On chodí s kamoškami cvičiť, nakupovať, na dovolenky, spí s nimi v 1 miestnosti a mňa to irituje. A stále s inou. Ja si napríklad neviem predstaviť, že idem na dovolenku s kamarátom, spím s ním na hoteli a sme len "kamoši", pokiaľ by nemal záujem aj on o mužov.. ja neviem :D Stretli ste sa s takým niečim?
gay
@anonym_84be92 nie je
@anonym_autor Ja som viackrat bola na dovolenke s kamaratom, spali sme v jednej izbe alebo v jednom stane a nic nebolo. Ja som taky typ zeny - kamoska. Aj s manzelom sme boli dlho kamarati a uz to vyzeralo, ze to tak aj zostane 🙂 Ale na druhej strane mam aj kamaratky zeny a je ich asi viac ako kamaratov a nie som stale s inym kamosom. Tazko povedat, ak by bolo tych kamosiek privela, tak by som spozornela asi aj ja.
Dnes je trendom tváriť sa, že všetko je v pohode a nič nás netrápi, aby sme nevyzerali žiarlivo. Necítila by som sa dobre vo vzťahu, kde by som sa cítila ako jedna z mnohých. Keď je váš vzťah na začiatku, mal by sa točiť teba ako družica a nie stretávať sa s inými ženami. Čo bude neskôr, keď budeš "okukaná", prípadne unavená, nervózna s malým dieťaťom? Vycúvala by som, kým nie som zamilovaná až po uši.
poznám takého. Všade mal kámošky, na každú svetovú stranu. Všetky mali prednosť pred rodinou. Nakoniec sa s ním žena rozviedla a dokámošoval.
Dnes je trendom tváriť sa, že všetko je v pohode a nič nás netrápi, aby sme nevyzerali žiarlivo. Necítila by som sa dobre vo vzťahu, kde by som sa cítila ako jedna z mnohých. Keď je váš vzťah na začiatku, mal by sa točiť teba ako družica a nie stretávať sa s inými ženami. Čo bude neskôr, keď budeš "okukaná", prípadne unavená, nervózna s malým dieťaťom? Vycúvala by som, kým nie som zamilovaná až po uši.
@ika02 on nie je môj partner ale je mi to divné
Takto. Ziaden muz (ak neni gay), nechodi s kamaratkou na dovolenky a nespi s nou v jednej izbe. Muzi si nehladaju kamaratky. Muzi ak chodia casto s nejakou "kamaratkou" von, tak je tam z jeho strany zaujem.
Takze to, co on robi, by som ja neakceptovala.
A teraz k tebe. Nie je to tvoj typ vyzorovo a si ochotna z toho ubrat? A to si preco robis? To ti hovorim rovno, to nema buducnost. Dvaja sa maju hlavne fyzicky pritahovat. To je zaklad dlhodobeho fungovania vo vztahu.
Takto. Ziaden muz (ak neni gay), nechodi s kamaratkou na dovolenky a nespi s nou v jednej izbe. Muzi si nehladaju kamaratky. Muzi ak chodia casto s nejakou "kamaratkou" von, tak je tam z jeho strany zaujem.
A teraz k tebe. Nie je to tvoj typ vyzorovo a si ochotna z toho ubrat? A to si preco robis? To ti hovorim rovno, to nema buducnost. Dvaja sa maju hlavne fyzicky pritahovat. To je zaklad dlhodobeho fungovania vo vztahu.
@anonym_1bf0cf lebo nájsť niekoho kto sa mi páči, a aj je psychicky v pohode a aj si rozumieme je nemožné. Takého som ešte nestretla. A na Slovensku nie sú nejakí pekní muži je ich fakt máličko.
Boh chráň, žeby muž mal kamarátov alebo dokonca kamarátky. A ešte tie názory, že muž a žena nemôžu byť kamaráti, lebo muž je len obyčajné zviera ovládané pudmi a nie rozumom. A potom sa divíme prečo vzťahy sú také, aké sú...
Boh chráň, žeby muž mal kamarátov alebo dokonca kamarátky. A ešte tie názory, že muž a žena nemôžu byť kamaráti, lebo muž je len obyčajné zviera ovládané pudmi a nie rozumom. A potom sa divíme prečo vzťahy sú také, aké sú...
@grimnir mať kamarátky a ísť s nimi von pokecať je ok ale ísť s niekym na dovolenku a spať s ním na 1 izbe neviem :D Ja mám tiež kamošov, s ktorými si raz za čas napíšem, zavolám, ideme si niekam sadnúť
Môže byť aj bisexuál, ale nevešá to každému na nos. Takí muži sú v spoločnosti dám veľmi obľubení, ako aj homosexuáli. Poznám takých dvoch a nemajú problém ísť s partiou kamošiek na dovolenku. Dokonca majú viac kamošiek, ako kamošov.
@anonym_1bf0cf lebo nájsť niekoho kto sa mi páči, a aj je psychicky v pohode a aj si rozumieme je nemožné. Takého som ešte nestretla. A na Slovensku nie sú nejakí pekní muži je ich fakt máličko.
@anonym_autor ibaze ty nemas partnera hladat systemom: Chcem ta, ale nie takeho, aky si. Treba ta najprv komplet celeho prerobit.
Bud ber, alebo nechaj tak. Nikto ta nenuti byt s niekym, kto ti uplne nevyhovuje. Zijeme uz v inej dobe.
Ved ak ti niekto nevyhovuje, prestan nad nim rozumovat, pozbieraj zvysky hrdosti a bez o dom dalej.
Alebo mimo Soovenska, ak ti nevyhovuju Slovaci.
Mas tolko moznosti a otvoreny cely svet. Tak na tom popracuj.
Preco zakladas o niekom diskusiu, ako ti nevyhovuje, aj ked nie ste vobec partnermi? Len by si chcela, aby ste raz niekedy mozno boli, ak si ta on vsimne?
A naco to vlastne chces, ked ti uz dopredu nevyhovuje?
Už ako vydatá som spala u kamaráta, lebo býval v meste, kde som bola na jednej akcii. Kedykoľvek si s ním napíšem, ideme na kávu a aj na dovolenku by som s ním šla a obaja vieme, že spolu nič nechceme mať. Viem, že ma viac kamarátok. Ľudia sú rôzni, nie všetci potrebujú z každej ženy sexuálny objekt
@anonym_autor nie je to nemozne. Ja to tak mam s partnerom a som presvedcena o tom,ze sa tu najdu viacere
@anonym_autor podľa mňa je to normálne, niektorí chlapi to jednoducho dokážu mať aj čisto len kamarátsky vzťah so ženami
Neviem nakoľko to je "normálne" ale fakt je, že niektorí to takto majú a ak chcú mať partnerku, tie musia byť nastavené rovnako. V opačnom prípade z toho budú konflikty. Na tvojom mieste by som to nechala tak, ani nie je tvoj typ, aj ma určitú časť povahy ktorá ti nesedí - tak to sú znamenia že to nie je muž na vzťah s tebou. Je úplne jedno či take veci niekomu vadia alebo nevadia, dôležité je že vadia tebe konkrétne. Zbytočne si začínať ak to bude niekoho z vás obmedzovať. Nikde nie je napísané, že zato že máš 24 si musíš nájsť hneď životného partnera. Hľadaj ďalej, aj keď sa to nezdá - mužov je obrovské množstvo a sú aj taki, ktori ti sedieť budú, len si ich proste ešte nestretla. Ale aj to príde.
Moj partner ma 3 najlepsie kamaratky, chodi s nimi na dovolenky, turistiku, lyzovacky, spia spolu v jednej miestnosti, asi uz aj posteli... nevadi mi to
Jednak nechápem čo myslíš tou generáciou a jednak ľudia nie sú škrečky, že keď sú dva jedince opačného pohlavia v uzavretom priestore, budú sa páriť. 😀 Asi máš zlé skúsenosti, lebo ja nechápem, prečo by muž a žena nemohli spať v jednej miestnosti. U mňa napríklad prespával sestrin frajer na priváte, keď potreboval ostať v meste. Bola som so spolužiakom z výšky na výlete a spali sme na jednej izbe. A dokonca ja ako vydatá som prespala na izbe s kolegom, lebo moja a jeho spolubývajúci zistili, že si rozumejú a chceli ostať spolu 😀
@anonym_autor mam takéhoto kamaráta, co ma kopu "kamosiek" a minimálne s kazdou spal aspoň 1x. Žiadny vzťah mu nikdy nevydržal, lebo presne toto vadilo každej partnerke. A ano, on bol schopný ísť na chatu aj s týmito "kamoskami", ze vsak co je na tom zle? Dokonca aj do kina.
@anonym_autor mam takéhoto kamaráta, co ma kopu "kamosiek" a minimálne s kazdou spal aspoň 1x. Žiadny vzťah mu nikdy nevydržal, lebo presne toto vadilo každej partnerke. A ano, on bol schopný ísť na chatu aj s týmito "kamoskami", ze vsak co je na tom zle? Dokonca aj do kina.
@anonym_9105ea toto je krasny priklad toho, co ja tvrdim. Muzi nedokazu mat kamaratky tak, ako zeny dokazu mat kamaratov. Milion chlapov mi to potvrdilo, ze ak casto chodia s nejakou "kamaratkou" von, tak to z ich strany neni kamaratstvo, aj ked si to tie zeny myslia
@anonym_9105ea to kino este chapem, aj prespat v 1 izbe ale ist spolu na dovolenku niekam ako pár ale vlastne nie ste pár
@anonym_9105ea to kino este chapem, aj prespat v 1 izbe ale ist spolu na dovolenku niekam ako pár ale vlastne nie ste pár
@anonym_autor tak ja nechápem ani to kino. Keď idem do kina s partnerkou tak načo mam potrebu tam tahat kamarátku??? Netvrdím, že keby sme šli ako partia, v pohode, ale v trojici? Ako sa hovorí, niekto je tam jednoducho naviac.
@anonym_9105ea toto je krasny priklad toho, co ja tvrdim. Muzi nedokazu mat kamaratky tak, ako zeny dokazu mat kamaratov. Milion chlapov mi to potvrdilo, ze ak casto chodia s nejakou "kamaratkou" von, tak to z ich strany neni kamaratstvo, aj ked si to tie zeny myslia
@anonym_1bf0cf ja mam naozaj dobrého kamaráta, viem ze on ma veľmi dlho chcel, či to trvá, to neviem. Ale nikdy sme spolu nespali v jednej posteli, aj keď sme boli spolu na chate. Nechodíme spolu do kina, maximálne na drink ci večeru. O com môj muž samozrejme vie, ako aj to, ze medzi nami nikdy nič nebolo a ani nebude. Nie sme ani v denno dennom kontakte. Skôr keď ma niekto sviatok. Minule priniesol plysakov deťom. Normalny chlap nepotrebuje mat milión kamosiek.
@anonym_84be92 nie je
@anonym_autor Ale je 😀 iba ti to mozno nezavesil na nos, alebo sam v tom nema este jasno.
Mne je zase divne, ze zena este nema nic s danym muuzom a uz mu chce organizovat zivot a rusit jeho dlhorocne priatelske vztahy 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
@anonym_autor Stretla som sa s týmto 😅 kamoška do kina, na víno, kamoška domov 😀 Spal s nimi alebo ich chcel dostať. Ale aspoň sa priznal, že on ma len take kamošky, s ktorymi by si vedel niečo predstaviť. Tie, ktore sa mu nepáčili kamošky neboli.
@anonym_autor Kamarat taky rad.
Za to ze vy ste zakomplexovane ziarlive chuderky tak muzi nemozu mat kamaratky? 😀 Normalnej sebavedomej zene toto nemoze prekazat
@anonym_autor ved s nim chod na dovolenku aj ty a uvidis, co sa bude diat. Nevyskusas, nevies
@anonym_1bf0cf ,
mýliš sa!

gay