icon

Páči sa mi jeden muž, ale má veľa kamarátok

5. máj 2026

Ahojte ženy, chcela by som sa podeliť s mojou skúsenosťou. Ja neviem či som divná alebo som sa narodila v zlej generácii ale aj keď som mladá (24) ale spoznala som sa s jedným mužom, milý, slušný aj inteligentný. Výzorovo nie je moc môj typ ale z toho som schopná ubrať, čo ma však fascinuje, je to, že má veľmi veľa kamošiek. On chodí s kamoškami cvičiť, nakupovať, na dovolenky, spí s nimi v 1 miestnosti a mňa to irituje. A stále s inou. Ja si napríklad neviem predstaviť, že idem na dovolenku s kamarátom, spím s ním na hoteli a sme len "kamoši", pokiaľ by nemal záujem aj on o mužov.. ja neviem :D Stretli ste sa s takým niečim?

Strana
z2
anonym_84be92
5. máj 2026

gay

autor
5. máj 2026
@anonym_84be92

gay

@anonym_84be92 nie je

marianarem
5. máj 2026

@anonym_autor Ja som viackrat bola na dovolenke s kamaratom, spali sme v jednej izbe alebo v jednom stane a nic nebolo. Ja som taky typ zeny - kamoska. Aj s manzelom sme boli dlho kamarati a uz to vyzeralo, ze to tak aj zostane 🙂 Ale na druhej strane mam aj kamaratky zeny a je ich asi viac ako kamaratov a nie som stale s inym kamosom. Tazko povedat, ak by bolo tych kamosiek privela, tak by som spozornela asi aj ja.

ika02
5. máj 2026

Dnes je trendom tváriť sa, že všetko je v pohode a nič nás netrápi, aby sme nevyzerali žiarlivo. Necítila by som sa dobre vo vzťahu, kde by som sa cítila ako jedna z mnohých. Keď je váš vzťah na začiatku, mal by sa točiť teba ako družica a nie stretávať sa s inými ženami. Čo bude neskôr, keď budeš "okukaná", prípadne unavená, nervózna s malým dieťaťom? Vycúvala by som, kým nie som zamilovaná až po uši.

anonym_2cebfe
5. máj 2026

poznám takého. Všade mal kámošky, na každú svetovú stranu. Všetky mali prednosť pred rodinou. Nakoniec sa s ním žena rozviedla a dokámošoval.

autor
5. máj 2026
@ika02

Dnes je trendom tváriť sa, že všetko je v pohode a nič nás netrápi, aby sme nevyzerali žiarlivo. Necítila by som sa dobre vo vzťahu, kde by som sa cítila ako jedna z mnohých. Keď je váš vzťah na začiatku, mal by sa točiť teba ako družica a nie stretávať sa s inými ženami. Čo bude neskôr, keď budeš "okukaná", prípadne unavená, nervózna s malým dieťaťom? Vycúvala by som, kým nie som zamilovaná až po uši.

@ika02 on nie je môj partner ale je mi to divné

anonym_1bf0cf
5. máj 2026

Takto. Ziaden muz (ak neni gay), nechodi s kamaratkou na dovolenky a nespi s nou v jednej izbe. Muzi si nehladaju kamaratky. Muzi ak chodia casto s nejakou "kamaratkou" von, tak je tam z jeho strany zaujem.
Takze to, co on robi, by som ja neakceptovala.

A teraz k tebe. Nie je to tvoj typ vyzorovo a si ochotna z toho ubrat? A to si preco robis? To ti hovorim rovno, to nema buducnost. Dvaja sa maju hlavne fyzicky pritahovat. To je zaklad dlhodobeho fungovania vo vztahu.

autor
5. máj 2026
@anonym_1bf0cf

Takto. Ziaden muz (ak neni gay), nechodi s kamaratkou na dovolenky a nespi s nou v jednej izbe. Muzi si nehladaju kamaratky. Muzi ak chodia casto s nejakou "kamaratkou" von, tak je tam z jeho strany zaujem.

A teraz k tebe. Nie je to tvoj typ vyzorovo a si ochotna z toho ubrat? A to si preco robis? To ti hovorim rovno, to nema buducnost. Dvaja sa maju hlavne fyzicky pritahovat. To je zaklad dlhodobeho fungovania vo vztahu.

@anonym_1bf0cf lebo nájsť niekoho kto sa mi páči, a aj je psychicky v pohode a aj si rozumieme je nemožné. Takého som ešte nestretla. A na Slovensku nie sú nejakí pekní muži je ich fakt máličko.

grimnir
5. máj 2026

Boh chráň, žeby muž mal kamarátov alebo dokonca kamarátky. A ešte tie názory, že muž a žena nemôžu byť kamaráti, lebo muž je len obyčajné zviera ovládané pudmi a nie rozumom. A potom sa divíme prečo vzťahy sú také, aké sú...

autor
5. máj 2026
@grimnir

Boh chráň, žeby muž mal kamarátov alebo dokonca kamarátky. A ešte tie názory, že muž a žena nemôžu byť kamaráti, lebo muž je len obyčajné zviera ovládané pudmi a nie rozumom. A potom sa divíme prečo vzťahy sú také, aké sú...

@grimnir mať kamarátky a ísť s nimi von pokecať je ok ale ísť s niekym na dovolenku a spať s ním na 1 izbe neviem :D Ja mám tiež kamošov, s ktorými si raz za čas napíšem, zavolám, ideme si niekam sadnúť

anonym_6a6a12
5. máj 2026

Môže byť aj bisexuál, ale nevešá to každému na nos. Takí muži sú v spoločnosti dám veľmi obľubení, ako aj homosexuáli. Poznám takých dvoch a nemajú problém ísť s partiou kamošiek na dovolenku. Dokonca majú viac kamošiek, ako kamošov.

moonlight1210
Včera o 02:54
@anonym_autor

@anonym_1bf0cf lebo nájsť niekoho kto sa mi páči, a aj je psychicky v pohode a aj si rozumieme je nemožné. Takého som ešte nestretla. A na Slovensku nie sú nejakí pekní muži je ich fakt máličko.

@anonym_autor ibaze ty nemas partnera hladat systemom: Chcem ta, ale nie takeho, aky si. Treba ta najprv komplet celeho prerobit.

Bud ber, alebo nechaj tak. Nikto ta nenuti byt s niekym, kto ti uplne nevyhovuje. Zijeme uz v inej dobe.
Ved ak ti niekto nevyhovuje, prestan nad nim rozumovat, pozbieraj zvysky hrdosti a bez o dom dalej.
Alebo mimo Soovenska, ak ti nevyhovuju Slovaci.
Mas tolko moznosti a otvoreny cely svet. Tak na tom popracuj.

Preco zakladas o niekom diskusiu, ako ti nevyhovuje, aj ked nie ste vobec partnermi? Len by si chcela, aby ste raz niekedy mozno boli, ak si ta on vsimne?

A naco to vlastne chces, ked ti uz dopredu nevyhovuje?

anonym_9273bf
Včera o 04:10

Už ako vydatá som spala u kamaráta, lebo býval v meste, kde som bola na jednej akcii. Kedykoľvek si s ním napíšem, ideme na kávu a aj na dovolenku by som s ním šla a obaja vieme, že spolu nič nechceme mať. Viem, že ma viac kamarátok. Ľudia sú rôzni, nie všetci potrebujú z každej ženy sexuálny objekt

anonym_1bf0cf
Včera o 04:29
@anonym_autor

@anonym_autor nie je to nemozne. Ja to tak mam s partnerom a som presvedcena o tom,ze sa tu najdu viacere

puppania
Včera o 04:35

@anonym_autor podľa mňa je to normálne, niektorí chlapi to jednoducho dokážu mať aj čisto len kamarátsky vzťah so ženami

ria_sprout
Včera o 04:42

Neviem nakoľko to je "normálne" ale fakt je, že niektorí to takto majú a ak chcú mať partnerku, tie musia byť nastavené rovnako. V opačnom prípade z toho budú konflikty. Na tvojom mieste by som to nechala tak, ani nie je tvoj typ, aj ma určitú časť povahy ktorá ti nesedí - tak to sú znamenia že to nie je muž na vzťah s tebou. Je úplne jedno či take veci niekomu vadia alebo nevadia, dôležité je že vadia tebe konkrétne. Zbytočne si začínať ak to bude niekoho z vás obmedzovať. Nikde nie je napísané, že zato že máš 24 si musíš nájsť hneď životného partnera. Hľadaj ďalej, aj keď sa to nezdá - mužov je obrovské množstvo a sú aj taki, ktori ti sedieť budú, len si ich proste ešte nestretla. Ale aj to príde.

anonym_9f964e
Včera o 05:55

Moj partner ma 3 najlepsie kamaratky, chodi s nimi na dovolenky, turistiku, lyzovacky, spia spolu v jednej miestnosti, asi uz aj posteli... nevadi mi to

anonym_3bc432
Včera o 06:30

Jednak nechápem čo myslíš tou generáciou a jednak ľudia nie sú škrečky, že keď sú dva jedince opačného pohlavia v uzavretom priestore, budú sa páriť. 😀 Asi máš zlé skúsenosti, lebo ja nechápem, prečo by muž a žena nemohli spať v jednej miestnosti. U mňa napríklad prespával sestrin frajer na priváte, keď potreboval ostať v meste. Bola som so spolužiakom z výšky na výlete a spali sme na jednej izbe. A dokonca ja ako vydatá som prespala na izbe s kolegom, lebo moja a jeho spolubývajúci zistili, že si rozumejú a chceli ostať spolu 😀

anonym_9105ea
Včera o 06:38

@anonym_autor mam takéhoto kamaráta, co ma kopu "kamosiek" a minimálne s kazdou spal aspoň 1x. Žiadny vzťah mu nikdy nevydržal, lebo presne toto vadilo každej partnerke. A ano, on bol schopný ísť na chatu aj s týmito "kamoskami", ze vsak co je na tom zle? Dokonca aj do kina.

anonym_1bf0cf
Včera o 07:04
@anonym_9105ea

@anonym_autor mam takéhoto kamaráta, co ma kopu "kamosiek" a minimálne s kazdou spal aspoň 1x. Žiadny vzťah mu nikdy nevydržal, lebo presne toto vadilo každej partnerke. A ano, on bol schopný ísť na chatu aj s týmito "kamoskami", ze vsak co je na tom zle? Dokonca aj do kina.

@anonym_9105ea toto je krasny priklad toho, co ja tvrdim. Muzi nedokazu mat kamaratky tak, ako zeny dokazu mat kamaratov. Milion chlapov mi to potvrdilo, ze ak casto chodia s nejakou "kamaratkou" von, tak to z ich strany neni kamaratstvo, aj ked si to tie zeny myslia

autor
Včera o 07:06
@anonym_9105ea

@anonym_9105ea to kino este chapem, aj prespat v 1 izbe ale ist spolu na dovolenku niekam ako pár ale vlastne nie ste pár

anonym_9105ea
Včera o 07:13
@anonym_autor

@anonym_9105ea to kino este chapem, aj prespat v 1 izbe ale ist spolu na dovolenku niekam ako pár ale vlastne nie ste pár

@anonym_autor tak ja nechápem ani to kino. Keď idem do kina s partnerkou tak načo mam potrebu tam tahat kamarátku??? Netvrdím, že keby sme šli ako partia, v pohode, ale v trojici? Ako sa hovorí, niekto je tam jednoducho naviac.

anonym_9105ea
Včera o 07:16
@anonym_1bf0cf

@anonym_9105ea toto je krasny priklad toho, co ja tvrdim. Muzi nedokazu mat kamaratky tak, ako zeny dokazu mat kamaratov. Milion chlapov mi to potvrdilo, ze ak casto chodia s nejakou "kamaratkou" von, tak to z ich strany neni kamaratstvo, aj ked si to tie zeny myslia

@anonym_1bf0cf ja mam naozaj dobrého kamaráta, viem ze on ma veľmi dlho chcel, či to trvá, to neviem. Ale nikdy sme spolu nespali v jednej posteli, aj keď sme boli spolu na chate. Nechodíme spolu do kina, maximálne na drink ci večeru. O com môj muž samozrejme vie, ako aj to, ze medzi nami nikdy nič nebolo a ani nebude. Nie sme ani v denno dennom kontakte. Skôr keď ma niekto sviatok. Minule priniesol plysakov deťom. Normalny chlap nepotrebuje mat milión kamosiek.

zorienka28
Včera o 07:22
@anonym_autor

@anonym_84be92 nie je

@anonym_autor Ale je 😀 iba ti to mozno nezavesil na nos, alebo sam v tom nema este jasno.

prasiatko30
Včera o 07:25

Mne je zase divne, ze zena este nema nic s danym muuzom a uz mu chce organizovat zivot a rusit jeho dlhorocne priatelske vztahy 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

11beautygirl11
Včera o 07:52

@anonym_autor Stretla som sa s týmto 😅 kamoška do kina, na víno, kamoška domov 😀 Spal s nimi alebo ich chcel dostať. Ale aspoň sa priznal, že on ma len take kamošky, s ktorymi by si vedel niečo predstaviť. Tie, ktore sa mu nepáčili kamošky neboli.

anonym_11a187
Včera o 07:52

@anonym_autor Kamarat taky rad.

anonym_9aefe5
Včera o 08:18

Za to ze vy ste zakomplexovane ziarlive chuderky tak muzi nemozu mat kamaratky? 😀 Normalnej sebavedomej zene toto nemoze prekazat

anonym_badeaa
Včera o 08:28

@anonym_autor ved s nim chod na dovolenku aj ty a uvidis, co sa bude diat. Nevyskusas, nevies

orisker
Včera o 09:07
@anonym_1bf0cf

@anonym_1bf0cf ,
mýliš sa!

Strana
z2