Muž a písanie si so ženami na sociálnych sieťach. Čo robiť?
Zdravim. Stala sa taka vec ze som si vsimla ze muzovi napisali 3 zeny ktore nepoznam na facebooku a mal snimi vymazane spravy. Jedna mu odpisala ze je momentalne s jej chlapom. Pytala som sa ho kto to je ze kolegyna a ze jej pisal ze jak sa ma na dovolenke ale zevraj je to hlupe tela a nema ju rad a nechce snou pisat preto vymazal. Pritom jej pisal. Potom dalsia mu napisala dobre ranko. Tiez vymazane spravy a ze vraj to je zena zo stavebneho uradu co riesi dom a dom zacal riesit pocas vztahu uz cize sa spoznali pocas vztahu. Vraj ona sama si ho vyhladala a zacala mu pisat a ze preto snou mazal spravy. No nechce sa mi verit a je mi zle ze on zacal pisat nejakej co ju niekde spoznal a este ju pytal aj fb. Dalsia vec ma dalsi ucet a tam pisal nejakej ahoooj. A ona je vraj sestricka a ze si chcel vybavit ocne vysetrenie. Odkedy sa vysetrenia vybavuju cez fb a preco mal sestricku na fb ? To akoze kazdu zenu ktoru spozna pyta fb ? .. potom ho pytam nech mi ukaze spravy na insta tak ani neukazal zobral mi telefon z ruky a vrieskal po mne az sa cely triasol. Mam pocit ze ma taha za nos co by ste si mysleli?
@anonym_4d6af0 Čítaj, čo píšem.V tom období mi bolo do placu,ale s odstupom mi je smiešne, že koľko úsilia ho stálo veci tajiť,obkecavat a aj tak neuspel, lebo pravda vyjde najavo aj náhodne,len ju treba chcieť vidieť.Na mňa nesmeruj svoj hnev a sklamanie, časom získaš aj ty nadhľad,len to chce čas a zmieriť sa s rozchodom.
@anonym_005ccf áno inak toto má dosť aj na manželovi stve že vynakladá úsilie snahu čas na kraviny vymýšľanie rozprávok zatajoovanie a pod. Žije proste iný život. Svoj vlastný virtuálny. Kde ja nefigurujem.
Mne napr. Nechce písať svoje fantázie. Ale piae ich iným babam po nete. Zvláštne. A tie zatajovania. Hrôza. To by má nebavilo vážne a nemala by som na to cas ani chuť.
@anonym_9c4819 lebo sa ku mne spraval jak k princeznej. Nieco som povedala a on hned skocil co som ani nechcela len on bo taky ochotny vo vsetkom. Vzdy pusinky kvety mojko laska milacik. Ale pokial islo o zeny zacal byt agresivny raz dokonca v aute zacal bit do volantu a vyhrazal sa ze to narafe do stromu.
@anonym_autor a toto Ti pride v pohode?
@anonym_9c4819 lebo sa ku mne spraval jak k princeznej. Nieco som povedala a on hned skocil co som ani nechcela len on bo taky ochotny vo vsetkom. Vzdy pusinky kvety mojko laska milacik. Ale pokial islo o zeny zacal byt agresivny raz dokonca v aute zacal bit do volantu a vyhrazal sa ze to narafe do stromu.
@anonym_autor Zijes s psychopatom. On ti raz aj facku uvali, ked mu budes kazit jeho konicek. Vyber si sama.
@anonym_autor Klame ťa. Preto vieska. Ak by nemal co skrývať, v pohode by ti mobil ukazal

@anonym_005ccf komédia? Ved to je do placu. Tak nápis viac z tých srand čo robil
@anonym_4d6af0 Čítaj, čo píšem.V tom období mi bolo do placu,ale s odstupom mi je smiešne, že koľko úsilia ho stálo veci tajiť,obkecavat a aj tak neuspel, lebo pravda vyjde najavo aj náhodne,len ju treba chcieť vidieť.Na mňa nesmeruj svoj hnev a sklamanie, časom získaš aj ty nadhľad,len to chce čas a zmieriť sa s rozchodom.