icon

Muž a písanie si so ženami na sociálnych sieťach. Čo robiť?

18. júl 2026

Zdravim. Stala sa taka vec ze som si vsimla ze muzovi napisali 3 zeny ktore nepoznam na facebooku a mal snimi vymazane spravy. Jedna mu odpisala ze je momentalne s jej chlapom. Pytala som sa ho kto to je ze kolegyna a ze jej pisal ze jak sa ma na dovolenke ale zevraj je to hlupe tela a nema ju rad a nechce snou pisat preto vymazal. Pritom jej pisal. Potom dalsia mu napisala dobre ranko. Tiez vymazane spravy a ze vraj to je zena zo stavebneho uradu co riesi dom a dom zacal riesit pocas vztahu uz cize sa spoznali pocas vztahu. Vraj ona sama si ho vyhladala a zacala mu pisat a ze preto snou mazal spravy. No nechce sa mi verit a je mi zle ze on zacal pisat nejakej co ju niekde spoznal a este ju pytal aj fb. Dalsia vec ma dalsi ucet a tam pisal nejakej ahoooj. A ona je vraj sestricka a ze si chcel vybavit ocne vysetrenie. Odkedy sa vysetrenia vybavuju cez fb a preco mal sestricku na fb ? To akoze kazdu zenu ktoru spozna pyta fb ? .. potom ho pytam nech mi ukaze spravy na insta tak ani neukazal zobral mi telefon z ruky a vrieskal po mne az sa cely triasol. Mam pocit ze ma taha za nos co by ste si mysleli?

Strana
z2
anonym_005ccf
18. júl 2026
@anonym_4d6af0

@anonym_005ccf komédia? Ved to je do placu. Tak nápis viac z tých srand čo robil

@anonym_4d6af0 Čítaj, čo píšem.V tom období mi bolo do placu,ale s odstupom mi je smiešne, že koľko úsilia ho stálo veci tajiť,obkecavat a aj tak neuspel, lebo pravda vyjde najavo aj náhodne,len ju treba chcieť vidieť.Na mňa nesmeruj svoj hnev a sklamanie, časom získaš aj ty nadhľad,len to chce čas a zmieriť sa s rozchodom.

anonym_4d6af0
18. júl 2026
@anonym_005ccf

@anonym_4d6af0 Čítaj, čo píšem.V tom období mi bolo do placu,ale s odstupom mi je smiešne, že koľko úsilia ho stálo veci tajiť,obkecavat a aj tak neuspel, lebo pravda vyjde najavo aj náhodne,len ju treba chcieť vidieť.Na mňa nesmeruj svoj hnev a sklamanie, časom získaš aj ty nadhľad,len to chce čas a zmieriť sa s rozchodom.

@anonym_005ccf áno inak toto má dosť aj na manželovi stve že vynakladá úsilie snahu čas na kraviny vymýšľanie rozprávok zatajoovanie a pod. Žije proste iný život. Svoj vlastný virtuálny. Kde ja nefigurujem.
Mne napr. Nechce písať svoje fantázie. Ale piae ich iným babam po nete. Zvláštne. A tie zatajovania. Hrôza. To by má nebavilo vážne a nemala by som na to cas ani chuť.

anonym_0ec78d
18. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_9c4819 lebo sa ku mne spraval jak k princeznej. Nieco som povedala a on hned skocil co som ani nechcela len on bo taky ochotny vo vsetkom. Vzdy pusinky kvety mojko laska milacik. Ale pokial islo o zeny zacal byt agresivny raz dokonca v aute zacal bit do volantu a vyhrazal sa ze to narafe do stromu.

@anonym_autor a toto Ti pride v pohode?

patrike
18. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_9c4819 lebo sa ku mne spraval jak k princeznej. Nieco som povedala a on hned skocil co som ani nechcela len on bo taky ochotny vo vsetkom. Vzdy pusinky kvety mojko laska milacik. Ale pokial islo o zeny zacal byt agresivny raz dokonca v aute zacal bit do volantu a vyhrazal sa ze to narafe do stromu.

@anonym_autor Zijes s psychopatom. On ti raz aj facku uvali, ked mu budes kazit jeho konicek. Vyber si sama.

anonym_ec92b4
18. júl 2026

@anonym_autor Klame ťa. Preto vieska. Ak by nemal co skrývať, v pohode by ti mobil ukazal

anonym_bdb561
Včera o 06:47

Samozrejme, ze bali zenske, skusa to i na byvale vztahy....urob si poriadok doma a podla toho si zariad zivot.

anonym_fb7100
Včera o 06:51
@anonym_4d6af0

@anonym_fb7100 to faaaaakt ey manžel rpbil toto??? Odkiaľ poznal tie ženy tiii prrrassi

@anonym_4d6af0 co ja viem, na pokeci alebo tak. Teraz ma zalozenu rodinu, no ja neverim,ze sa clovek dokaze zmenit a zrazu sekat dobrotu 🤣 ale ved to uz neni moj problem, ale niekoho iny. Som stastna, ze som sa ho zbavila

anonym_6f106a
Včera o 07:01
@anonym_autor

@sissy27 hej sak aj o dalsej povedal ze ked robil v pekarni este a dodaval tovar ze si ho nasla na fb a pridala si ho. Tak urcite...

@anonym_autor najžiadanejší muž pod slnkom 😄 ty budeš taká jednoduchšia žena.

anonym_31b42c
Včera o 07:17

Autorka je znama firma, furt len narieka a nikdy nic neurobi. Asi sa jej paci, ze ju muz podvadza, inak by sa nemala na koho stazovat a nemala by rolu obete. Attention whore.

anonym_8ebeda
Včera o 08:03

neviem prečo má muž potrebu kontaktovať ženy cez net, to naozaj má toľko času ako malé decko a vyhovárať sa, treba ho zamestnať

anonym_8055be
Včera o 09:11

@anonym_autor no áno, robí z teba hlupanu! Chudáčik, všetky mu vypisujú a on tak veľmi nechce… a áno, vybavuje si vyšetrenie cez súkromný účet na sieťach… on o tebe zrejme nemá veľmi vysokú mienku, keď dáva takéto kretenske výhovorky. Povedz mu na rovinu, že keď sa mu nepáči, môže ist… však hádam ho nemáš na reťazi… o čom je taký vzťah, keď ti klame a naháňa iné sukne?!

anonym_4508e7
Včera o 11:08
@anonym_31b42c

Autorka je znama firma, furt len narieka a nikdy nic neurobi. Asi sa jej paci, ze ju muz podvadza, inak by sa nemala na koho stazovat a nemala by rolu obete. Attention whore.

@anonym_31b42c tiez si myslim, ze jej to takto vyhovuje, Keby nie, tak uz davno ma problem vyrieseny

domkakvet
Včera o 15:43

@anonym_autor ak ti to este nedoslo, tak ta podvadza.

autor
Dnes o 09:29

Ja len nechapem ze ma tolko kamaratov a zeny hned sa snim daju do reci ked snimi keca. To nevidno na cloveku ze ma daco za lubom ? Akurat moja spolubyvajuca ho prekukla. Hovorila ze snou rozprava akoby snou flirtoval a ze prilis si ju obzeral a pod.

Strana
z2