icon

Muž je chorobne naviazaný na dcéru

6. feb 2026

Dobrý deň,

ani neviem či potrebujem poradiť, ale rada by som vedela názor nestranných ľudí. Ja viem, že nežijete s nami v domácnosti a každá strana má 2 mince. Ide o vzťah ja s mojím mužom. Sme spolu cez 12rokov, máme 8ročnú dcéru. Muž je až chorobne naviazaný na dcéru. Nemá žiadne záujmy, pre neho je strata času ísť napr.do fitka pretože chce byť s dcérou pokým je “malá”, vraj nás o pár rokov nebude potrebovať. Kúpať ju musí len on, takisto s ňou ísť spať len on. Ja si pripadám ako nepotrebná a nemám ani kedy čas byť len ja s malou, pretože končím neskor ako on v práci a keď prídem domov, oni sú už doma. Mám výčitky ísť len von s kamoškami pretože on nemá kamarátov a nechodí nikam. Pripadám si ako zlá mama :( a možno aj preto má dcéra viac bližšie k nemu ako ku mne :( neviem čo mám robiť lebo sa snažím tráviť čas aj s dcérkou. Čo sa týka vzťahu ja a on, to už ani nekomentujem. Už to asi vyprchalo medzi nami dvomi postupom času. Keď som to chcela v minulosti riešiť, nikdy ma nepočúval. A teraz som sa dostala do bodu že už mi je to jedno a stratila som záujem aj riešiť tento vzťah. Len je tam dcéra a bojím sa keby sme sa rozviedli že by so mnou nechcela byť :( neviem ako ďalej vobec😢

Strana
z7
maryve
12. feb 2026

Citala som iba prvu stranu komentarov.
Ked vam nefunguje manzelsky vztah, mozno nevedomky manzel vklada svoje city do dcery, ktora nahrazuje roli manzelky, co by sa nemalo stavat. Dcera je mozno stastna, ze ma blizky vztah k otcovi, ale matka je pak v uzadi, odstrcena, trpi a nema oporu v manzelovi...

summer138
14. feb 2026

@anonym_autor toto sa mi absolútne nepozdáva. Zdá sa mi to úchylné.

anonym_ecfa17
17. feb 2026

@anonym_autor moja dcera sa sprchovala sama uz ako 6 rocna a nemala rada ani moju pritomnost pri tom , nieto este otcovu , nepride mi to normalne

Strana
z7