Muž kúpil náramok, ale ja som ho na Vianoce nedostala
Ahoj dievčatá, pred Vianocami som na jednom eshope našla pod profilom môjho muža zakúpený náramok. Nechcela som mu kaziť radosť, tak som mu o tom nepovedala. O to horšie to bolo na Štedrý večer, keď som daný náramok nedostala. V blízkej dobe nemám žiadny sviatok. Bojím sa. Už raz sme pred x rokmi vo vzťahu neveru riešili a už to nechcem zažiť...
@h2 dosť možné. Nechcem sa opakovať ale stalo sa ako tu jedna baba vyššie písala. Muž jej kúpil hodinky a zabudol na ne….. súhlasím ale že je to malo pravdepodobne takýto scenár
@gabrielkaa Nechcem spochybnovat a nechcem byt za zlu, ale muz mohol mat tie hodinky odlozene pre milenku a ked zena na to prisla, tak ich vytiahol - akoze zabudol. 🙂
Ale verim, ze snad nie.
@number19 ale bolo tam vygravirovane jej meno na tých hodinkách. Takže to bola jasná situácia. Toto je trošku iné.
Ahoj. Ja by som to urobila inak. Nie ako ti radi väčšina. Kukni mu do mobilu aj Pc. A ak si dosť chytra a vieš robiť s Pc nájdeš tam odpovede.
Muži vedia byť chytri keď chcu podvádzať. Keď kupil náramok a nedal ti ho ... Neviem neviem. Opýtala by som sa jeho mamy a sestry čo dostali na Vianoce od muža len tak medzi rečou.
Skontroluj mu Pc a mobil a budeš vedieť.
V mobile môže mať napr kontakt o ktorom nechce aby si vedela vo filtrovanych kontaktoch, atď.
@number19 práve tam bolo vraj vygravirovane meno manželky a dátum výročia . Preto manželka verila, že muž zabudol
Ak by som vo vzťahu mala skúsenosť s neverou partnera a prišla na niečo takéto tak by som určite nečakala a neskúmala ako sa čo bude vyvíjať. Rovno by som naňho vybalila a nech mi to vysvetlí. Toto sú také situácie podľa mňa že hrať sa potichu na detektíva nemá zmysel, možno v prípade ak by som sa chcela toho chlapa držať zubami nechtami. Po druhom sklamaní by som ale nemala záujem takže aj za cenu že by som pred mužom vyzerala ako krava by som to povedala.
@sari24 ja by som sa spýtala aj keď nemám skúsenosť s neverou. Veď predsa ženský náramok…. Na 100% by som sa opýtala a nedusila v sebe pochybnosti.
Nebud naivna,slecna mala asi v septembri sviatok,chlapi kupuju darceky k Vianociam najskor 20 decembra a nie v septembri...
Ja na tvojom mieste by som si kupila ten isty naramok 😅😁🙈 by som sa v duchu zasmiala nad tym co sa mu honi hlavou... Minimálne by si mu dala chrobaka do hlavy (nevedel by ktora bije... Ci tusis, vies alebo...) možno by mu doplo v hlave minimalne vycitky svedomia... Ked sa opyta odkial ho mas... Dostala si od kamosky... 😁😅
Fuu tak po odbaleni darčekov a nenajdenia toho sperku, by som mu povedala nech sa prihlasi do toho eshopu, zaroven si naklikala vypis z uctu a narovinu sa opytala, ze komu to bolo ked na tvojej ruke nic nie je.
Mozno ti ho kupil dopredu na oslavu diamantovej svadby.. ;) My chlapi naozaj kupujeme darceky 2 dni vopred a nie 3 mesiace dopredu.. Takze aj ked si nahovaras akykolvek scenar ten naramok uz asi ma majitelku.. Teraz sa uz len zahraj na detektiva , dokazy casom najdes a potom sa zariad ako uznas za vhodne..
A na Tvojom mieste by som sa ho nepytala aj tak Ti povie nejaku hlupost v style " Kupil som ho pre sefku " , "to bol omyl, viem ze mi to neuveris ale len som sa uklikol ked som hladal darcek Tebe, uz som ho aj vratil".. Dokazy si musis najst sama, zacni si ho viac vsimat a zahraj sa na Sherlocka Holmesa.. A ako vravi doktor Plzak "nevera a ani vernost sa dokazat neda. Jedine ak by si ho prichytila pri cine."
Autorka prosím ta, ak budeš mat čas a chuť napíš tu krátko rozuzlenie.
Hoc aj po čase.
Podľa mňa treba ešte veriť a dúfať a nie hneď zatracovat.
Aj keď nepoznám tvojho muža a o akú neveru sa jednalo a koľko to trvalo atď..
Ale tiež si myslím, že by nebol taký trulo a kúpil náramok milenke, spôsobom že na to môžeš prísť.
Chlapi ale niekedy neriešia, to je fakt.
Tak držím palce tvojmu manzelstvu
Kúpila by som si rovnaký a s kludom Angličana by som mu ho otrcila pod nos, že som pri upratovaní naň narazila. Ze to je pravdepodobne ten, čo ti v septembri objednal, len ti ho nedopatrením asi zabudol dat. Reakciu uvidis🙈
Nevydržala by som...hned teraz by som sa ho opytala, že kde je ten náramok...
Ja by som sa ho hneď spýtala, že čo urobil s tým náramkom kupovaným v septembri. Už podľa reakcie budeš vidieť, či klame. Daj potom vedieť. Držím palce.
Som zvedavá, ako to dopadne. Aj keď väčšina z nás to už asi vie 🙈
Ako to dopadne vie kazda zena co pouziva trochu rozum, uz ju raz podviedol, a velmi ze velmi dolezita vec je, ze chlap nikdy nekupuje darceky vopred cize ked to kupil v septembri uz vtedy to dakej zene dal takze za mna je odpoved jednoznacna a ina odpoved nieje, autorka by si mala zlovit ruzove okuliare
Ak ho kupil v septembri uz je davno darovany. Asi by som ho konfrontovala, ale imho bude zatlkat, zatlkat, zatlkat.
Akože halooooooo naivky! Mne kúpil muž nausky na Vianoce. Objednával ich v októbri, lebo to bolo na objednavku. A predstavte si, nezabudol mi ho dať. Ak niekoho chceš potešiť, tak sa tešíš na deň, kedy toho cloveka obdarujem. Ten náramok určite nestal 20€, čiže na neho určite nezabudol! A ak tam bola raz nevera, podľa mna je tam znova. Možno dokonca aj chcel aby to našla, dovod na hádku a potom zo vzťahu prec! Ale to dufam, len zvelicujem.
📍
Držím palce

@majasalvator ak bol len jeden tak je to divné. Ale vyššie tu jedna baba spomínala s gravirovanymi hodinkami….pre ňu s jej iniciálami . A muž zabudol. Si predstav….hm