icon

Muž kúpil náramok, ale ja som ho na Vianoce nedostala

29. dec 2021

Ahoj dievčatá, pred Vianocami som na jednom eshope našla pod profilom môjho muža zakúpený náramok. Nechcela som mu kaziť radosť, tak som mu o tom nepovedala. O to horšie to bolo na Štedrý večer, keď som daný náramok nedostala. V blízkej dobe nemám žiadny sviatok. Bojím sa. Už raz sme pred x rokmi vo vzťahu neveru riešili a už to nechcem zažiť...

amelie2017
29. dec 2021

Ja by som sa ho normalne opytala, ci ti zabudol dat ten naramok, co objednal v septembri alebo pre ktoru ho kupil.

lavender273
29. dec 2021

@mirage toto presne aj mna napadlo, smutna scena to bola.

marca12
29. dec 2021

@vilma7 nehrajme sa tu na naivky a nevnucujme si utesujuce dovody

veroniq85
29. dec 2021

A ako si prisla na prvu neveru? Je mozne si to este chvilu nechat pre seba a skusit popatrat ci nema milenku. Ale mohlo sa naozaj stat ze kupil v septembri, niekam schoval a uplne nato zabudol. Ale inac ja by som sa znazila zistit pravdu lebo mna by to zozralo. Ja nie som ten typ co sa dokaze tvarit ze nic ho netrapi.

marca12
29. dec 2021

@sonnenshein lenze je rozdiel flasa rumu a naramok,predsa

jankapepe
29. dec 2021

Aký e shop? Ak to bol jeden z tých co tovar chodí pol roka tak je možno ešte na ceste.
Pripadne náramok prišiel, manžel prišiel na to, že je fuj a vrátil tovar.
Alebo popozeraj ruky iným ženám 🙂

vilma7
29. dec 2021

@marca12 Tak v niektorých prípadoch nádej umiera posledná, ale autorke určite nemienim písať že ju na 100% podvádza.

autor
29. dec 2021

Baby hľadám, ale zatiaľ nič. Je možné, že ho má v práci, aj vianočné darčeky priniesol domov až 23. K tomu Valentinovi- to mi napadlo, že dal mi iné darčeky nakoniec na Vianoce a toto odložil... alebo si to tak prajem 🤔

sonnenshein
29. dec 2021

@marca12 Ano, je - flasa luxusneho rumu je pre (napriklad aj mojho) muza rovnako wow darcek, ako pre zenu paradny naramok.
Naviac, netvrdim ze je to aj tento pripad, len ze mi to pripomenulo tuto situaciu.

@tykat Naaahodou, moj manzel ma vyrazne lepsi vkus na sperky ako ja, takze preco nie?

Kazdopadne, autorka, ako to uz bolo par krat povedane - spytaj sa. Narovinu, priamo.

majasalvator
29. dec 2021

Lenže ona to už zažila .My môžme robiť konstalacie aké chceme .Pokiaľ nebude počuť verziu od manžela tak je to o ničom.Tak nečakaj a spýtaj sa .

marca12
29. dec 2021

Boze nebud naivna a otvor oci. Namiesto videnia pravdy hladas zamienky a nechces si priznat pravdu. Aj ked sa ho opytas,urcite bude mat chlapec milion vyhovoriek,s ktorymi sa uspokojis.

marca12
29. dec 2021

@majasalvator a ktory muz sa prizna k nevere?

h2
29. dec 2021

Ja nechcem byť za zlú. Ale proste neverím, že chlap kúpi v septembri darček na Vianoce a zabudne naňho. A už vôbec neverím, že ho kúpil na Valentína. Autorka, hľadáš zbytočne, už ho má nejaká na ruke.
A k tomu kupovaniu darčekov kolegom, tiež sme takto kupovali kolegyni svadobný dar, vybavovala a riešila som to ja. Môj muž o tom vedel.
Ja by som nečakala, nehľadala a neutešovala sa nejakými nepravdepodobnými scenármi. Priamo by som sa ho opýtala. Predpokladám, že pravdu nepovie, ale už podľa jeho reakcie sa dá veľa zistiť.

sofinkasofinka
29. dec 2021

Po už jednej nevere, by som si asi bola takmer istá, že sa minulosť opakuje. My však nevieme žiadne podrobnosti, ako ste tú minulú prekonali, ako ste si to poriesili a hlavne, či sa manžel z toho poučil. Osobne by som sa vôbec nespoliehala na to, že mi to manžel zabudol dať k Vianociam a už vôbec neverím, že by to kupoval v septembri na Valentína. Nad čím by som ešte rozmýšľala je, že to fakt mohol platiť nejakému kolegovi pre manželku/priateľku. Totižto, ja to zvyknem takto riešiť, nakoľko máme s manželom spoločný účet a nechcem, aby videl, kam odídu peniaze. Zvykne mi platiť mama alebo kolegyňa, ja im dám hotovosť. Ako dlho je od prvej nevery? Nemyslíš, že by si už dal väčší pozor, aby si na takúto vec neprišla? Hlavne, keď vie, že máš prístup k jeho účtu a toto je ako päsť na oko?

emv
29. dec 2021

Nič v zlom, ale ak ho kúpil už v septembri, slečna už ho dávno dostala 🙈

alka234
29. dec 2021

Aký náramok, zlatý , alebo bižutéria?

retatka
29. dec 2021

Proste niektore ženy sú tak naivné,do oči bijuce signály prehliadajú alebo sa chlácholia nezmyselnými ospravedlneniami a nechcú poznať pravdu .Preto niektorí muži podvádzajú roky,ženy tichučko čušia,nechcú priznať že by ich muž mohol podvádzať.Ako aj tento pripad ,vidno ako autorka tichučko čaka miesto toho ,že muža už mala konfrontovať...on si s autorkou môže robiť čo chce pretože mu to ona dovolí.Druhá žena by si ho už dávno posadila a pozrela pravde priamo do očí ...obzvlašť ked jej muž nieje žiadne neviniatko.

gabrielkaa
29. dec 2021

Ale zas keby ju roky podvádzal, spravil by takúto chybu a kúpil by dar z karty / úctu ku ktorému ma prístup aj jeho manželka ? Keby sa mu roky podarilo tajiť neveru, spravil by takúto hlúpu chybu? Z vlastnej skúsenosti , ja kupujem darčeky tiež v predstihu a stalo sa mi minule Vianoce, že som jeden dar zabudla dať. Našla som ho až vo februári keď som upratovala skrine. Tieto Vianoce som si všetko napísala 😊 , aby som ba nič nezabudla

majasalvator
29. dec 2021

@gabrielkaa kupuje dar len svojej žene a zabudne ho.😱😱😱

lululucy
29. dec 2021

Tak ja by som toto nevydrzala ani hodinu. Roztrhalo by ma hned by som to na neho vyblafla. A cakala by som ako bude reagovat. Aj podla toho dokazes zistit ci klamal.

iwesska
29. dec 2021

Ked ta uz raz podviedol,bolo by naivne si mysliet,ze naramok,ktory kupil pol roka dopredu je pre teba. Kamoska si takto zatvarala oci pred neverou 10 rokov, cely cas vsak bola len rovnobezka. Radost,neradost,konfrontovala by som ho hned po Stedrej veceri s otazkou a usmevom "A ten pekny naramok,co si mi objednal,je kde??😁" Podla reakcie by si hned vedela,kolka bije.

h2
29. dec 2021

@gabrielkaa Keď niekto kupuje dokopy napr. 20 darčekov a na povedzme na nejaké bezvýznamné ponožky zabudne, dá sa to pochopiť. Ale náramok pre manželku? To nie. Ten nebol pre ňu a už dávno ho nosí iná.

shilou
29. dec 2021

Ahoj..co mas nove?

zero_hero
29. dec 2021

Opýtaj sa ho na rovinu, ak máte spoločný pc a vidíš do jeho úctu a on o tom vie, nejde o žiadne sliedenie. Pokial by začal vyskakovať, ze mu neveríš, s kľudom mu povedz, ze na základe skúsenosti a keď ti nechá pod nosom do oči bijúce veci, nemá sa co čudovať. Aj by som sa ho spýtala, co by si myslel on, keby bol v tvojej koži a nájde v pc otvorenú stránku, kde je nákup pánskeho darceka a on by nič take nedostal. Ak fakt zabudol alebo je to na neskorší sviatok (čomu teda neverím), tak ho proste odniekiaľ vyhrabe a dá ti ho, ak bol pre nejaku inú, tak ho už dávno nemá a budeš podľa reakcie vidieť, ze je zle, ak ho vrátil alebo stále neprišiel, vie ti ukázať nejaku komunikáciu ohľadom toho. Ak chceš čakať, či ti ho náhodou nedá na Valentína, ďalšie narodky, ďalšie výročie, ďalšie Vianoce… tak neviem bud máš nervy zo železa alebo zatváraš oči pred niečim co radšej nechces vedieť? Ja by som na to teda nervy nemala a chcela by som vedieť na čom som, aby som sa mohla zariadiť

ingush616
29. dec 2021

Ja by som to nenechala tak a zisťovala komu to kúpil. Nenechaj sa oklamať a trvaj natom aby ti povedal pravdu. Je stále lepšie vedieť krutú pravdu ako žiť v klamstve.

andreakg
29. dec 2021

Podľa mňa to nebolo kupované na Vianoce ,ale na nejaký sviatok , ktorý už dávno bol.Chlapi nekupujú darčeky takto predčasne.

annamalaga
29. dec 2021

Potom nápis , čo ti povedal.

martul
29. dec 2021

Akože tiež by som bola z toho na infarkt, len mi je divné že keby mal frajerku to je taký ,, blbý" že by to platil z účtu kde to ty vidíš?šak by som to kúpila za hotovosť.

h2
29. dec 2021

@martul Divila by si sa, akí sú niektorí chlapi blbí. Alebo si myslia, že blbé sme my a že im na to neprídeme. Alebo niekde hlboko v podvedomí chce, aby pravda vyšla najavo.

nurielka
Autor odpoveď zmazal