icon

Muž ma nemiluje

janulkaaakuky
1. feb 2022

Idem k Vám po radu alebo skúsenosť. S manželom sme 8rokov zosobaseny a poznáme sa 11rokov,mame dne detičky chlapca 6rocneho a dcéru 8rocnu.vsetko bolo ôk. Krásny milujúci manžel, až kým neprišli skrat aspoň on to tak nazýva. Zmenil sa. Začalo to z ničoho nič v novembri minulý rok. Ignoracia, žiadny dotyk, žiadna pusa, sex tiež vôbec, vela sme sa hádali koli tomu co sa mu stalo ze je taky, nechcel my nič povedať len my stále tvrdil ze už necíti to co cítil. Ze ho mam nechať tak aby sa s tým nejak sám vysporiadal. Začal chod neskoro z prace domov, keď prišiel ani sa poriadne nerozprával. Akokeby stratil o mňa a deti záujme.. Nevedela som si to vysvetlit... Stále len hádka. Vianoce bol s nami ale duchom akokeby tu ani nebol. Keď mal voľno co bolo cez vykend sadol do auta povedal ze zachviľu príde a prieil po 5 hodinách..v acsinou nad ránom. Trvá to stále. Nemôžem mu nič povedať lebo ak začnem nechce sa o tom rozprávať.. Domov malo kedy zavolá keď je v práci.. Co pred tým volal stále zaujímal sa.. Teraz nič... O normálnych veciach sa vie rozprávať ale ak dôjde na city... Nevyhrá nepovie my nič. Stále dookola že to mám nechať zák... Dnes my povedal po 3 mesiacoch trápenia že ma má rád ako matku jeho deti... A ze nieje mu jedno keby sme sa rozviedli. Nja už som zúfalá pretože to jeho odmietanie.. Neviem co mam robiť....ja ho ľúbim a on nie....... Deti sú z toho na nervy hlavne dcéra pretože je strašne vnimava... Povedapovedal my že mám tomu dat čas a keď príde ten správny čas tak my všetko vysvetli... Prečo sa tak správa atď.. Ma problém s dielňou... Mame dom úver.... Véd to asi každý.. No možno ho trápi aj to. Tvrdí že ma depresie.... Vravela som mu ved spolu to zvládneme prekonať... To je takáto kríza prvýkrát.... Ale ne ne viem co to ma zmysel pretože nechce aby som mu nejak pomáhala že on si tým musí prejsť sám.. Som fakt zúfalá lebo neviem co mam robiť... Je to asi až na rozvod.. Pretože my tvrdí že ak sa mam pri nemu trápiť tak mam od neho odyst..... Ale ja nechcem aby sa deti trápili ved najviac by si to odniesli oni... Poraďte my... Pozerám ze veľa vzťahov sa rozbyja počas tejto korona kríži..... tak mam od neho odyst.... tanie ma noci

janulkaaakuky
autor
1. feb 2022

@janulkaaakuky je VEĽMI DOBRE POČUŤ AJ NAZORI INÝCH... VŠETKO SOM V SEBE DUSILA... KONEČNE SOM TO DALA ZO SEBA.... Možno my to pomôže urovnať si to.... Co bude ďalej je otázne... Ale neviem tým prejsť keď si predstavím že by ma fakt podvádzal

miadi
2. feb 2022

Korona s tym nic nema. Na 99% mà inu. Zacni sa venovat sebe a nie ze pojdes von na 45’minut ale aspon na 3hodiny. Ked uvidi ze si vies stastne žit aj bez neho budes vzacna. ( ak ho teda este chces aj napriek nevere) alebo sa zacni rovno zamyslat nad rozvodom. ( ale toto on chce aby mohol “ vinu”
Hodit na teba ) to je cele. Ziadna zahada . Je to jeden obycajny klamar zbabelec sebec .

777januska777
2. feb 2022

@ummimaryam v dnešnej dobe? To tu bolo vždy, kedysi napriklad muži odchádzali za pracou do zahraničia a chlap došiel a jeho žena už mala ďalšie dieťa doma a co mal chlap v zahraničí to tiež netreba spomínať. Ved si pozri staré filmy o tom ako ludia žili v minulosti a ze niečo ako nevera bola ticho tolerovana, žiadne rozvody alebo niečo ako dnes.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
kassandra25
2. feb 2022

@janulkaaakuky no tvoj problem vidim v tebe samej. Nie si schopna vidiet to, ze ked nespi s tebou, spi uz davno s inou, ked netravi cas s tebou, travi ho s inou a teba - jasne ti to povedal, si len matka a uschovna jeho deti. On uz nevie chudak, ako ti to ma dokazat, a velmi sa trapi, ze ma inu, aby si ty spravila ten krok a oddelila sa od neho s milenkou, lebo jeho drzi pri tebe to, aka si hlupa, relativne dobre drzis hubu, veris mu a ma tam svoje deti. Ale velmi by sa chcel rozviest. Ak podas o rozvod, on sa vtedy rozhodne. Bud utecie od teba a esre ti vynada, kamarat s tebou nebude, necakaj, a velmi mala pravdepodobnost je, ze s tebou zostane a ju opusti, lebo : by si mu utiekla. Toho tvojho by bolo lahke aj vystopovat urcite. Ja vidim obrovske plus v tvojej praci , daj sa do toho a deti sem tam mozu byt popri mamine v nej. Staci im stolcek, vykresy, farbicky, s muzom uz nemate buducnost. Sama vidis, ze ti povie dovidenia a ked odide, neni ho. Ty keby si ihned nieco potrebovala, okamzite, nieco by sa stalo, mala by si mat po ruke pripraveneho cloveka, s ktorym mozes ratat, lebo manzel tam nepatri. Ten v urgentnom pripade pribehne jak picinko ku svojej laske. Tvoj muz ti uz nema co dat. Ocakavaj iba zlé. Vsetko obrati proti tebe. A pocula si dobre - ten tvoj ta cakal na benzinke, co v preklade znamena : najdi si aj ty krava, uz sme skoncili, urob mi tu radost a zobud sa, dosnivaj o manzelovi.

annamalaga
2. feb 2022

Treba zistiť, či ma inú a zariadiť sa podľa seba. Ale ja si myslím, že ma inú.

amiaja
2. feb 2022

@janulkaaakuky je to hajzel. Na 100% ma inu ale snazi sa aby si opustila ty jeho. Brani sa utokom.
Vykasli sa na neho, nepros sa mu. Bud pekna a staraj sa o seba a deti. Ked chce byt s inou nech poda ziadost o rozvod on a ty budes moct zacat zivot bez tohto idiota.
Zacni odkladat peniazky bokom, a rozmyslaj nad tym ako sa vratit k praci a byt samostatna. Je to chuj a nevazi si co ma doma.

sante81
2. feb 2022

@janulkaaakuky tvoj muž má milenku. U nás to bol ten istý scenár, držím ti palce, a snažím sa veriť že chlap sa ešte spamätá

hindakus
2. feb 2022

@janulkaaakuky musíš si nájsť prácu. Nevadí, že je syn často chorý, z toho vyrastie a nejaka dochodkyna v okoli ci rodine si moze privyrobit strážením ..

veroniak12
2. feb 2022

To je hrozne, ako sucitim s tebou. Nerozumiem co sa to deje, uz ked si myslis, ze mas v niekom istotu a vies ze by nic take nebol schopny urobit a aha co sa udeje.

janulkaaakuky
autor
2. feb 2022

@ummimaryam len to ma trocha drží, že ráno jak vstane a ide do prace. My dá pusu aj keď sa vráti,, aj keď to. Nieje to co bolo.vravrla.som mu ze ak to. Robí len koli deťom tak my ju nemusí dávať...

lala123
2. feb 2022

@janulkaaakuky chcela som ta utešiť ale to správanie keď mu volas na mobil s nedviha a potom dvíha a je nepríjemný a drzý mi veľmi pripomína správanie jedného pána keď mal milenku

eperia
2. feb 2022

@janulkaaakuky To je presne správanie muža,ked je zaľúbený do inej ženy.

mamacita88
Autor odpoveď zmazal
mamacita88
2. feb 2022

@janulkaaakuky veľmi sa zaujímam o psychológiu, som taká hobby Freudka 😂 tak ma napadlo, čo som minule čítala: drvivá väčšina (až 90%) mužov nedokáže ukončiť vzťah - férovo povedať pravdu, byť k sebe a k partnerke úprimný, priznať sa ku finančným, emočný, mileneckým krízam. Buď tieto úmysly dusia v sebe, alebo dovtedy budú kaziť vzťah, kým sa žena nedostane do pozície, aby vyslovila rozchod. Podľa toho čo píšeš, tvoj manžel, živím príkladom tejto definície. Odháňa ťa všetkými možnými spôsobmi, ale na férové jednanie nemá odvahu. Chce ťa zahnať do kúta, aby si už nič iné nemohla spraviť, len požiadať o rozvod, tým pádom budeš zodpovedná za váš rozchod. Tak ako vyššie písali baby, budeš ťa zlá. Musíš byť silná. Držím palce, aby si sa rozhodla správne!

maribell
2. feb 2022

@janulkaaakuky to ako reagoval tvoj muž, keď si išla natankovať je podľa mňa super 😁... O to viac by som začala chodiť preč z domu, napríklad do fitka .. a domov by som sa vracala s úsmevom na tvári.. nech ho aj rozdrapi.. keby sa ma pýta či ma tam niekto čakal, tak mu s úsmevom poviem, že neviem o čom hovorí 😁 ... Je v tom určite iná..len akosi nedomyslel to, že ty budeš poslušne sedieť doma s deťmi a on si bude užívať? ... Je si tebou pekne istý .. tak mu treba tým rebríkom zatriasť, nech začne rozmýšľať aj nad tým, že on nie je jediný, kto si môže nájsť spríjemnenie. Možno si to veľmi rýchlo rozmyslí, keď si predstaví teba s niekým iným...a pokiaľ aj nie, tak taký muž nestojí za boj

madeline1
2. feb 2022

@janulkaaakuky takze okrem toho, ze ta podvadza, este teba podozrieva z nevery. Daj mu poslednu sancu ti vsetko vysvetlit a zdorazni, ze ty si ho nikdy nepodviedla, ked sa bude chovat rovnako ako doteraz, nechaj mu na stole ziadost o rozvod. Ak sa pyta, ci ma odist, tak ho nechaj odist, no co s takym chlapom.

charaka
2. feb 2022

@janulkaaakuky To ti napadlo ako posledné, že sa zamiloval? Pravdepodobne to neplánoval, trápi ho to, ale city nedokáže zmeniť...

lala123
2. feb 2022

@janulkaaakuky never tomu, že sa zmenil koli práci alebo koli tomu, že ide podnikať a otvárať dielňu. Keby to bolo o práci nezmenil by si ta v mobile z miláčik na Jána manželka....je v tom iná. Možno, chcela by som tomu veriť je to ešte o namotavani a možno sa zaľúbil a pobláznil ale niekto tam je. Ďalšia vec je, ze si je tebou istý až priveľmi. Už len tie reči keď si bola na pumpe . Ja by som mu na to poveda: podľa seba súdim teba? Lebo tak to asi prebieha s tou druhou. Zacni viac zit a to nielen pre deti ale pre seba . On nevie čo chce. Alebo vie a je srac aby urobil ten posledny krok. Skús nebyť samozrejmosťou a domácim spotrebičom .Lebo tak ta berie ako pestúnku a niejaku pani , ktorá sa postará o deti a domácnosť. Zájdu s kamoskami vonku alebo len tak sama na dve hodky a príď vysmiata keď už nič tak ho aspoň zneistis. A ďalšia vec . Si na tom dobre. Mas remeslo v rukách. Buď skús sama robiť a tak ako písala jedna baba syn môže byt s tebou na začiatku . A postupne ako budú pribúdať zákaznícky tak si poriešiť niejaku pani k nemu keď nemôže byt v škôlke. Drz sa a hlavne nedopraj mu ten pocit aby ta videl v slzách a nešťastnú. A jemu sa to vráti. Karma je zdarma....

janulkaaakuky
autor
2. feb 2022

@charaka on my stále vraví ze druhu nemá,, a keby mal my to povie, ale ja mu stále vravím prečo sa tak správaš potom ku mne.. A ze ja si vymýšľam bludy keď ho upodozrievam... A vravela som a nemám si to myslieť keď robíš presne tie veci aby som mala podozrenie?

zanka777
2. feb 2022

@janulkaaakuky ahoj ja len toľko ak už po toľkých náznakoch jednoznačných nevidíš že ťa podvádza a má inú nie na sto ale na milión percent tak si fakt slepá..... Nebav sa s ním a asi by si to mala ukončiť... Samozrejme bude zatĺkať aj keby si ho načapala ako každý chlap zbabelec..... Podvádza ťa!a je na tebe čo s tým urobíš aj tak pri vás a s vami už nie je nevenuje sa vám tak načo s ním budeš ďalej ?

janulkaaakuky
autor
2. feb 2022

@zanka777 tak je to smutné pretože za 11 rokov co sme spolu bolo všetko ôk a behom 3 mesiacoch je všetko v troskach

karolinakr
2. feb 2022

@janulkaaakuky ako sa hovori, bolo koze dobre, išla na lad tancovať. tvoj muž z rozmaru pokazil všetko čo sa dalo., To, že si kadernička, je praveže vyhoda. Možeš robiť z domu a hodiny ktore si určiš, na objednavky, nemusiš byt bez penazi celkom, v dome nemate miestnosť, ktoru prerobiš na strihanie? decka budeš mať na očiach, V tvojej situaci je vyhodne, že možeš robiť remeslo z domu. Si vezmi len take strihanie, menej ako 25 eur neplatim, ked ostrihaš 4x za deň, máš stovku a zaberie ti to maximalne 2 hodiny. Pouvažuj

makova333
2. feb 2022

@janulkaaakuky zena zlata, mas v rukach remeslo, ktore mozes robit aj pri detoch. Nevahaj. Mam kamosku kadernicku s detmi a hold ked nema kde nechat najmladsie, ide s nou do kaderka a v kuchynke si kresli. Mozes si spravit zivnost a robit doma resp. chodit po klientkach. Fesakovi oznam, ze ides pracovat a vtedy a vtedy bude s detmi. Iba nebud na nom zavisla! A teraz k nemu: Ano, aj ja si myslim, ze niekoho ma. Poznam jedneho co tiez chodil na par hodin v noci na pumpu po cigarety a potom pumpa otehotnela. Za druhe: Nie nepovedal by ti ak by niekoho mal, zatlkal a obracal by to proti tebe tak, ako to robi teraz. Za tretie: Caka, ze ho opustis ty a vyriesis jeho problem, aby pred svetom nevyzeral ako chuj, co kvoli frajerke opusti zenu a deti. Frajerku vytiahne az neskor (a do vtedy sa mu aspon vykryštalizuje ako to s nou v´bude dalej). Za stvrte: Dovi a dovidenia ta zdravi preto, ked je ona na blizku a zemenana si v telefone preto, keby ona videla, kto mu vola. Milacika by vysvetloval tazsie ako Janu manzelku.

karolinakr
2. feb 2022

@makova333 choré, takže dotyčná musí vedieť, že je ženaty a ma deti

marfikchov
2. feb 2022

@janulkaaakuky tieto výhovorky s prácou!!! Mala som doma prváka a predškolaka, ešte aj menší boli, aj chorobami si prešli a robotu som si našla. Navyše chlap pracovne 200 km od nás aj na 5-6 dní preč z domu. K tomu sama v cudzom meste, čiže tiež nemal kto strážiť. Kedysi chodila mama, ale obaja s otcom ochoreli a tak to skončilo. Nevyhovarat sa a ísť robiť, aj ty sa potrebuješ zakorenit, hlavne ak ťa pošle s holou 🍑

janulkaaakuky
autor
2. feb 2022

@karolinakr ja práveže mam doma takú miestnosť urobenu. Aj striham ale, len tak po tajomky ako sa vraví.... Známych... Chcem to rozbehnúť ale keďže bývame na dedine a tu už jedna kaderníčka je. Myslím si ze to bude tahsie ohľadom klienteli

tanalyn
2. feb 2022

@janulkaaakuky a možno ani nie. Ak ukážeš, že si šikovnejšia možno robíš lepšie, tak nie je vylúčené, že sa klientela presunie k tebe

bilancia
2. feb 2022

ach, je mi luto co prezivas, drzim vam palce. on je strasne sebecky :( je od neho strasne hnusne, jak ta natahuje a nechava v nevedomosti. keby mu to robis ty (vyparis sa na 6 hodin v noci, nedvihas, zmenis si hesla) a povies mu , ze ked pride pravy cas mu vsetko vysvetlis?? to by on nezvladol ani na 50% tak ako to zvladas ty , si silna zena a drzim ti palce. mne z toho tiez pride ,ze ma inu, a nie len milenku ,ale ze ho totalne pomotala a zalubil sa a jak pisali vyssie, nechce byt za debila, ze sa rozide on s tebou a opusti deti, ale chce tam dotlacit teba :(

soldi
2. feb 2022

@janulkaaakuky ja naivne si mysliet, ze by sa Ti s neverou priznal 🙂
moj muz (coskoro ex), zatlkal este aj potom, ako som mu nasla maily, ktore sa zacinali: ahoj, laska!
zatlkat, zatlkat, zatlkat - to je heslo nevercov 🙂

mala by si sa zacat zmierovat s myslienkou, ze s vasim vztahom je koniec. nemusis sa hned rozvadzat, ale skus sa sustredit na seba a na deti. neviem vsak, ci Ti to pojde. pre mna to bolo velmi tazke.
mozes mu vsak skusit zbalit kufre a postavit pred pred dvere. nech si zazije trosku sok.

vobec neries, ci Ta podvadza, alebo nie, lebo odpoved je ano.
mozes ho skusit nahnat do poradne.
najhorsie (pre Teba, najlepsie pre neho) co mozes robit je, ze nepodniknes ziadne razantne kroky a budes sa tisko trapit a cakat, kym ho to prejde.