icon

Muž ma vyhodil z domu, ale kvôli deťom som ostala a plním si svoje povinnosti

susana777
19. jan 2021

Je to strasne ked vas muz vyhodi z domu ale vy musite ostat a plnit si svoje povinnosti dalej ako najlepsie viete koli detom ...

mila23
19. jan 2021

@jaskolka no zial, autorka nema kam ist a je jej pohodlnejsie prezit sem-tam bitku a vynuteny sex ako sa vzchopit a odist a sama sa starat o deti....

jaskolka
19. jan 2021

@mila23 čiže vlastne príspevok je o tom, že po sťažovať sa, a aj tak nič z toho...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
olivia1425
19. jan 2021

@susana777 tato pani/zena manzela stale lubi, ma sviatostne manzelstvo/slub a stale dufa ze bude lepsie
Takze za mna nech napisete cokolvek 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️....
..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
tinapa
19. jan 2021

@susana777 Áno, alkohol je sviňa- a tvoj muž práve musí pochopiť, že takto nie! Abstinujúci alkoholik sa alkoholu nesmie ani pričuchnúť, nieto si dť panáka- však jeden môžem. Každý sa môže potknúť, a aj mu daj šancu, keď v tom vidíš zmysel, ale tvoj muž musí vedieť, že musí ísť na to protialkoholické liečenie, a ty ho prinútiš len tak, že odídeš- a vrátiš sa až vtedy, keď ho aj úspšne nastúpi.. Nikde nie je napísané, že to vydrží.. Sama vieš, či to stojí za to. Len sa nenechaj uchlácholiť, že bude lepšie. Nebude. Pri alkoholikoch nebude. Žiaľ.

banderaska29
19. jan 2021

bože ako ja "milujem" ženy, ako je autorka... čo ty vlastne chceš ? akože len sa vyrozprávať ? alebo aj radu či čo ? teba moc k sebaúcte rodičia neviedli.
tak ja ti niečo poviem. Ja som sa rozviedla presne pre to, že u nás slovo úcta nemalo miesto, že môj bývalý ma ponižoval, psychicky a aj fyzicky a keď sa to stalo pred deťmi, tak som nevháhala a podala žiadosť o rozvod. moje deti sa zlepšili v škole, sú omnoho pokojnejšie, máme harmóniu odkedy s nami nežije. Mám druhého partnera a to je jedna a sto s tým bývalým sa nedá ani porovnať.. A - aby som nezabudla - ex silne veriaci, každú nedeľu sediaci v kostole. Nikto by to nanho nepovedala.

Prosím Ťa, používaj racio, že "Ešte ho ľúbiš", tak to ďakujem pekne. Nezabudni si s ním urobiť ešte jedno dieťatko a už budeš fakt iba rohožka. Vyliečený alkoholik, ktorý sa k alkoholu vráti je to najhoršie, čo si vieš predstaviť a ver mi, kiež by som sa mýlila, že možno to najhoršie Ťa po boku takého človeka - teba aj deti - ešte len čaká.

jankapepe
19. jan 2021

@susana777 nie mylíš sa. Nemusíš!

jankapepe
19. jan 2021

@susana777 ,,on pije a je ak hrubý ku deťom aj ku mne,,
,,Trvá to už dlhšie odísť sa nechystám...,,

A ČO z toho robíš pre deti??? To že tam ostávas a ,,plnis,, si povinnosti určite nie je pre deti dobré. Práve naopak.

maciatkolulu
19. jan 2021

@maximilie srandujes? Ty by si preposlala polovicu domu na muža? A tobôž v takom stave manželstve ako majú oni? Neverím.

maciatkolulu
19. jan 2021

@susana777 problém ako sviňa, raz si ho videlanozratehi, vyhodil ta z domu... Ty si ostala. Nerozumiem, ale ôk, nezakladá témy, ale kašli na to, lebo tebe pri sviatosti manželskej bude asi ťažko radiť, píšeš, že deti ho nevideli ozratehi a vzápätí, že sa hrubo chová k tebe a deťom... To akože triezvy??? Hmm

simca06022011
19. jan 2021

@susana777 tak ho vyhod ty.. slovne a nech sa hanbi on 🙂 ako ty sa naozaj nemas za co hanbit... proste ked bude triezvy mu prehovor do duse, ze takto to nejde, ak neprestane pit odchadzate s detmi a bude sam.. na niektorych chlapov to zaberie... neklanaj sa mu, daj si ulitmatum. Terorizuje alkoholizmom teba, deti.. chce aby si ho deti pamatali ako ozrana? u nas to stacilo na to aby sa nam chlapi spamatali.. dcera si raz z otca urobila srandu ze grcal do jarku a hanbil sa ako pes a bolo po piti.. alkohol som natvrdo doma vyhadzovala.. dotrepal, nevypil s kamosmi, odsili, vyliala som.. doniesli kamosi, hodila som do kosa. Ak by sa nespamatal, tak pitie by som mu netolerovala.. mnen evadi oslava a vypiju si ludia.. ale aby sa denne alebo aj tyzdenne, niekde opil, to nie...

1sally12
19. jan 2021

Bože toto sú diskusie fakt🤔🤦‍♀️🤦‍♀️ prv napíše, že odísť sa nechystá, ďalšiu hodinu na to, že keď nenastúpi na protialkoholické odíde od neho a za ďalšiu hodinu to tu bude zmazané😀

martul
19. jan 2021

@susana777 hulíš, drogujes, alebo čo ti rozum zatemnilo, toto nemôže normálna žena robiť, ty budeš ešte aj šťastná že máš doma hovädo.
Že ,,spoznávame sa" veď už máte 2 deti!
Zobuď sa!

tinapa
19. jan 2021

@1sally12 Preboha, a to sa nemôže zamyslieť a začať prehodnocovať? Aj keď za hodinu?? Veď ona to nakoniec aj vie, že musí odísť, potrebuje sa len utvrdiť a postrčiť trochu.. Tak ju nechaj na pokoji..

1sally12
19. jan 2021

@tinapa ale prosím ťa pekne, jasne že neodíde....takýchto diskusií už tu bolo... nakoniec napíše že on je vlastne dobrý 😎 čítaš vôbec ostatné komentáre, že si sa obula len do mňa?!

tinapa
19. jan 2021

@1sally12 Neobula som sa do teba, len som reagovala na tvoj príspevok, ktorý sa mi nepáčil..sorry. Aj ja som jej napísala svoje, nečítala si? Aj ty nemusíš súhlasiť a vyjadriť to. Nič na tom nie je. 🙂

katkati
19. jan 2021

@banderaska29 Myslím, že ona túži iba po jednom. Aby ju ten alkoholik a v podstate agresor nevyhadzoval z domu. Iba preto tu napísala, lebo len to jej na ňom vadí. Keby to nepovedal, ani by ju nenapadlo riešiť to, že opäť pije a je nervak.

1sally12
19. jan 2021

@tinapa pravda, nemusím. Koniec-koncov je to autorkin problém, nie môj.

maximilie
19. jan 2021

@maciatkolulu na.mna moj ex polovicu domu prepísal a úplne bez problémov... po rozvode som ju nepýtala , lebo okrem.toho, ze som mala.kam ist, mam.aj nieco svoje a rozišli sme sa v dobrom.

maximilie
19. jan 2021

@maciatkolulu vyplatil ma férovo, za to co som tam vrazila ja

maximilie
19. jan 2021

A ešte dodám k tomu prepisu... ja som k nemu prišla rovno so zmluvou od právnicky. Povedala som, ze nepotrebujem sa dožiť toho, ze o 20r si nájde mladú žabu, jemu prepne, preleje sa mu krv z mozgu dole a mna pošle na ulicu....
Takych prípadov je až až, kedy si človek.mysli ze ,,mne sa to nemoze stat".... vtedy keď to na mňa prepisoval úplne bez problémov, ani by nám nenapadlo , ze sa o 10r rozvedenieme. Bola to obrovská láska, až za hrob. . .

ariesi
19. jan 2021

@maximilie aj ten byt bude patriť do manzelstva, keďže by ho nadobudla počas trvania manželstva. A co sa týka úveru, tiež patrí ako dlh do manzelstva. Také jednoduché to nie je

maximilie
19. jan 2021

@ariesi och to je fakt... to by nadobudla počas manzelstva

bluka2
19. jan 2021

@jaskolka keď ju v slabej chvíľke zhodi dolu schodmi, tak sú na vine schody, keď o radiátor, tak je na vine radiator...

Ľutujem, že som čítala túto tému kvôli tým deťom a že akože v pokrocilej Európe toto ešte niekto dopustí, aby sa jej to dialo...

maciatkolulu
20. jan 2021

@maximilie tak kebyže za mnou príde môj muž do môjho bytu so zmluvou, tak môže rovno aj ist... Pretože málokto je férový a spoliehať sa na to, nie, ďakujem. Ja kebyže nemám na seba môj byt, tak by ma môj muž, práve kvôli ropuche staršej oskkbal....

maciatkolulu
20. jan 2021

@maximilie ono totižto môže prísť aj opačnej situácii, že žena si nájde nejakého samca, alebo teda ta strana, ktorá dostala darček v podobe polky nehnuteľnosti a povie si, že s novou láskou nemá kde bývať a financie z polovice celkom bidnu😉

maximilie
20. jan 2021

@maciatkolulu tak my sme nas dom kupovali ,,spolocne" , akurát ze to bolo pred manželstvom. Uver sme platili od začiatku spolocne. Takže nebola to taka situácia, ze som sa nasťahovala,,do jeho"
Ale aj tak...je to úplne jedno aká to je situácia. Človek v istom veku MUSI MAT STRECHU NAD HLAVOU!!! Ci je to zdedene, kúpené, na uver, ... jednoducho musí každý človek rozmýšľať, kde dožije.... aby neskončil raz ako hlúpa exmanzelka môjho muža, ze predala svoj vysudeny byt, lebo usla bývať k frajerovi, peniaze roz..... a teraz je bezdomovec. Je otravná pijavice visiaca na krku svojich detí ktoré sa jej do smrti nezbavia. Len preto, ze bola sprostá a nerozmýšľala. Nehovoriac o tom, ze nepracovala a nepracuje do dnes.
To sme už dosť odbočili. Ale ide o to, ze treba myslieť na to, co bude.

maciatkolulu
20. jan 2021

@maximilie treba, ale nemôžeš chcieť od druhého, aby ti prepisoval to tvoje, nehovorím osobne na teba, pretože obtubsttechu môžeš prísť sám... Proste žiaľ keď sa k niekto sťahuje, nemôžeš od neho chcieť, aby ti zabezpečoval strechu nad hlavou. Veľa ľudí sa tak stalo bezdomovcami. Co je moje ôk, spoločné môžeme. Nadobudnúť...