icon

Muž odišiel za milenkou

13. mar 2023

Téma hovorí za všetko. Odišiel odo mňa muž a šiel rovno za milenkou, ktorú spoznal v práci. On takmer 40, máme dve malé deti a začal si s 20 ročnou. Úplne nechápem ten prepinak. Doslova vypol rodinu. Ani za deťmi už nechodí.

Strana
z10
bessie12
13. apr 2023

@mk22 on a vzdať sa rypania do žien? Nemyslím si, ze by urobil. Ved to bola jeho obľúbená činnosť 😅

kvetinka75
13. apr 2023

@viestta ak by aj bola v niečom na vine žena, prečo kašle na deti? Tie za niečo môžu?

ankare
13. apr 2023

To má veľmi mrzí, moja. No čo už teraz s tým urobíš? Už to len prijmi.uz to nezmenis. Neboj, dobre bude. Držím palce!

viestta
13. apr 2023

@kvetinka75 mna sa nepytaj. Pre mna je chlap co kasle na vlastne deti hajzel a nic ho neospravedlni.

autor
13. apr 2023

Ahojte

autor
13. apr 2023

Ďakujem za podporu. Nereagovala skrz toho zora. Nebola to moja vina. Po toľkých rokoch s ním som zistila, že som úspešne žila s človekom, ktorého som nepoznala. Užíval drogy a často chodil na pracovné cesty. Kým som si myslela, aký je úžasný muž, rodinne založený a snaží sa nás zabezpečiť. Tak on bol vlastne predátor a drogovo závislý.

pralinka25
13. apr 2023

takze vlastne ti urobil svojim sposobom sluzbu.
ach prajem vela sil a hlavne aby si nasla stastie ktore si zasluzis. verim, ze na teba caka nieco lepsie.

pralinka25
13. apr 2023

@bessie12 ako vies ze mu ho zrusili admini? verim ze sa sem casom dotrepe pod inym nickom. ale uz tu ma ocividne za seba podobne svihnutych nastupcov. sa to tu akosi rozmaha.

viestta
13. apr 2023

Mozno to teraz nevidis, ale nakoniec sa ti stalo to najlepsie co sa ti vo vasom vztahu mohlo stat. Prajem ti aby si sa z toho soku rychlo samatala a nasle svoje stastie

viestta
13. apr 2023

@pralinka25 zrusili mu ucet, pretoze sa uz uplne utrhol z retaze v jednej debate o budhizme. Nasledne vymazali vsetky jeho komenty, mozno na celom Koni. V tych debatacj co boli v tom case zive, pomazali urcite

bessie12
13. apr 2023

@pralinka25 však ho ponahlasovali kvoli tomu vyhrazaniu sa a urazaniu. Uplne mu preplo. To ti potvrdí viacero osôb.

h2
13. apr 2023

@pralinka25
@bessie12 Potvrdzujem. ✌️

bessie12
13. apr 2023

@h2 taktiez to môžem potvrdiť, kedze som diskusiu sledovala. Ale len čo sa to tu trochu upokojilo objavil sa ďalší zjav, že @pralinka25 ? Ten, ktorého nechceš označovať 😁

pralinka25
13. apr 2023

@bessie12 😀 ten o ktorom sa nehovori psssssst 😝

@h2 @viestta tak ta debata mi akosi unikla. no ale sak ziadna skoda. to bol strateny pripad v kazdom smere. teraz moze prist ako superman alebo batman 😀

miriam11
Odpoveď bola odstránená
sidon
8. feb 2024

ako sa ti vyvinula situacia?

dzenka12345
20. sep 2024

Zdravim. mohli by ste sa mi ozvat chcela by som vediet ako to dopadlo🫤…

Strana
z10