icon

Muž odišiel za milenkou

13. mar 2023

Téma hovorí za všetko. Odišiel odo mňa muž a šiel rovno za milenkou, ktorú spoznal v práci. On takmer 40, máme dve malé deti a začal si s 20 ročnou. Úplne nechápem ten prepinak. Doslova vypol rodinu. Ani za deťmi už nechodí.

moonlight1210
18. mar 2023

@mamula20 najskor si uz riesi veci doma. Vyzalovat sa je ok, ale potom treba uz riesit.

moonlight1210
18. mar 2023

@zoro9836 patriarchat bol uz v rannom staroveku a to krestanstvo este neexistovalo.
A ty mas dejiny zda sa niekde az od +/- 1100 nasho letopoctu nahor.

viestta
18. mar 2023

Matriarchát není pouze opakem patriarchátu, kde ženy mají vyšší společenské postavení než muži. Matriarchát bývá založený na vztahu matka-potomek a bere v potaz základní mateřské hodnoty: příprava výživy, pečování o domácnost, pocit lásky, které jsou důležité pro všechny. Pro matky i ženy, které matkami nejsou, pro ženy i muže. Matriarchální společnosti jsou vědomě postaveny na těchto mateřských hodnotách a právě proto jsou často označovány[kým?] jako realističtější a přirozenější než společnosti patriarchální.[zdroj?] Jsou založeny potřebě, nikoliv chtíče. Snaží se uspokojit potřeby všech členů skupiny. Matriarchát tedy vychází z biologického pudu – mateřství.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
heln
19. mar 2023

@ysseba a preco by tu akoze mala byt? celych 8 stran je len dohadovanie sa viacerych osob, bez nejakej odozvy autorke, nasla som asi dva komentare, ktore boli venovane autorke.

viestta
19. mar 2023

@zoro9836 ak samostatne myslienkove pochody maju byt na urovni toho co plodi Tvoja hlava, som rada, ze az tak hlboko moje uvazovanie nekleslo

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
19. mar 2023

@zoro9836 ano, to mas uplnu pravdu. Tie tvoje schopnosti prekrucat nemam. A som za to vdacna

kristiii
19. mar 2023

@zoro9836 Realita dnes je taká že buď sa stará alebo ak v dnešnej dobe nechce ide na potrat a dieťa zabije.
Do tejto tvojej reality si akosi pozabudol zaradiť (určite neúmyselne) veľkú skupinu žien, ktoré ak dieťa momentálne nechcú, tak tehotenstvu predchádzajú.
A taktiež si zabudol porovnať počet alebo percento žien, ktoré sa rozhodnú pre potrat s počtom alebo percentom otcov, ktorí prehadzujú starostlivosť o svoje deti na niekoho iného. A pokojne si odpovedz sám.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kristiii
19. mar 2023

@zoro9836 nepisem o porovnávaní skutkov, ale o porovnávaní počtu, tak nezavádzaj. Čo z toho sa deje častejšie, respektíve až bežne? Ale ved čo sa čudujem, presne toto som čakala hneď od začiatku.

kristiii
19. mar 2023

@zoro9836 ešte nezabudni napísať, že ale veď on im umožnil sa narodiť.

kristiii
19. mar 2023

@zoro9836 toto boli moje slová už asi dve strany dozadu, takže si nesklamal

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kristiii
19. mar 2023

@zoro9836 "pretože obidve strany porušujú veci tak ako nieje vhodné a správne.
To znamená že ak nie som morálny tak nemám právo nazývať druhú stranu amorálnou pretože som rovnako amorálny"
Tak čo teraz trepeš o moralnosti? Aspoň si stoj za tým, čo píšeš

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kristiii
19. mar 2023

@zoro9836 a práve preto sa tomuto snaží väčšina žien, ktoré aktuálne dieťa nechce, predchádzať. A ak sa aj stane, len veľmi málo žien sa rozhodne pre potrat, väčšinou si dieťa ponechajú, aj keď a ním práve nerátali. Lenže ty si zámerne tieto skupiny žien vynechal, respektíve si ich zámerne nespomunel, ale si ako jediné dve možnosti uviedol ženy, ktoré idú na potrat (tých je v skutočnosti veľmi málo) a mužov, ktorí prehadzuju zodpovednosť na niekoho iného (tých je v skutočnosti veľmi veľa). Takže kto sa tu snaží manipulovať? Ale to je tak, keď zlodej kričí, chyťte zlodeja..

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kristiii
19. mar 2023

@zoro9836 nie? Napísal si doslovne:
Realita dnes je taká že buď sa stará alebo ak v dnešnej dobe nechce ide na potrat a dieťa zabije.
A teraz skúsme si povedať čo je horšie nechať dieťa v starostlivosti niekomu inému a prežije v pohode alebo keď sa mi nehodí mať dieťa tak ho proste zabijem a mám ho z krku.
Debatu s moonlight o patriarcháte/matriarchate si úplne zvrtol a zámerne si napísal toto KLAMSTVO, ktorým si sa snazil všetko prekrútiť a ZMANIPULOVAŤ. Mimochodom tvoje dve obľúbené slová, ktorými sa tak rád oháňaš na adresu druhých.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
19. mar 2023

@zoro9836 nemas v tych cislach tak trosku hokej?
Takmer polovicu z celkového nahláseného počtu 12 105 potratov tvorili vlani umelé prerušenia tehotenstva. TASR, 5. mája 2022
„Oproti predchádzajúcemu roku 2020 (13 469 potratov) klesol počet potratov o 10,1 percenta a pri porovnaní s rokom 1997 bol ich počet v roku 2021 nižší až o 56,5 percenta,” priblížili štatistici. Vlani bolo podľa údajov NCZI vykonaných 5 249 umelých prerušení tehotenstva (4 868 žien s trvalým pobytom v SR a 381 žien s trvalým pobytom mimo SR), čo predstavuje medziročný pokles o 928 prípadov (15 percent)."
https://ahojmama.pravda.sk/clanky/5-249-umelych...

kristiii
19. mar 2023

@viestta presne som mu akurát skopirovala podobný odkaz, ale tak nejdem spamovať, keď si ma predbehla. Toto je ďalšie čisté klamstvo, čo tu napísal. Aj keď on by asi zakázal ženám aj tie spontánne potraty..

viestta
19. mar 2023

@kristiii urcite by to zakazal, ak by mohol. Naastastie on dokopy nic nemoze, on moze akurat mudrovat na internete a to mu ide brilantne.

monuska112
19. mar 2023

@viestta ani to mu nejde :D :D tolko hejtov nedostava snad ani Matovic

mk22
13. apr 2023

Pozerám ze zoro zrušil účet??

bessie12
13. apr 2023

@mk22 admini mu zrušili účet, lebo príliš vyskakoval, urazal a vyhrážal sa

mk22
13. apr 2023

@bessie12 fiha, som nevedela, ja ze to vzdal