Muž odišiel za milenkou
Téma hovorí za všetko. Odišiel odo mňa muž a šiel rovno za milenkou, ktorú spoznal v práci. On takmer 40, máme dve malé deti a začal si s 20 ročnou. Úplne nechápem ten prepinak. Doslova vypol rodinu. Ani za deťmi už nechodí.
@zoro9836 a s tebou sa co stalo, dal ti konecne niekto lopatou po hlave ze si tak benevolentny? kde je tych tvojich slavnych 10 bozich a svate pismo? co boh spojil clovek nerozdeluj nic? ci biblia sa dnes nenosi nato sa musis zase specialne vyspat? ci aj vysrat?
@zoro9836 a hlavne ked ma tie deti s nim ta tridsiatnicka :D :D no co budes radsej s cistym stitom nanovo :D :D
@monuska112 je uplne v poriadku staru vymenit za najnovsi model, pretoze panovi sa doma nedostavalo. Je uplne v poriadku nezaujimat sa o vlastne deti, lebo ich otec predsa nemoze trpiet sexualnou podvyzivou.
A ked sa kocka rozhodne rozviest, bude to zas len jej vina, pretoze v tejto feministickej dobe sa zeny raz dva rozvadzaju aj bez priciny. 🙈
On vypol rodinu, ty vypni jeho…ukaz mu, ze si nad vecou. Je velka sanca, ze ho to prejde, ked ho mlada odkopne, bude na tebe, ci ho budes chciet spat (osobne by som takyto pouzity tovar uz spat nebrala, hlavne, ked nechodi ani za detmi).
to mi pripomenulo v kontexte s chlapskym utrpenim :D :D
https://feminity.zoznam.sk/c/914790/otvorena-sp...
ve spravte si nazor
@viestta zmysel zivota : mat chlapa, posluchat chlapa 😂

@zoro9836 Áno, nie vždy je to len o sexe. Ale keď si 40 ročný otec dvoch detí nájde 20 ročnú mladú samicu, tak to o sexe je.