Muž odišiel za milenkou
Téma hovorí za všetko. Odišiel odo mňa muž a šiel rovno za milenkou, ktorú spoznal v práci. On takmer 40, máme dve malé deti a začal si s 20 ročnou. Úplne nechápem ten prepinak. Doslova vypol rodinu. Ani za deťmi už nechodí.
ta 98 je asi rok narodenia…
@zoro9836 ked sa potrebuje vykecat a vyplakat, preco jej to stale davas za vinu a ospravedlnujes toho chlapa?
a ešte mi napadlo v súvislosti s týmto, že vlastne ani netušíme, ako to u nich bolo 🙂 čo ak autorka otehotnela oba razy náročky? čo ak ju on ani nemiloval, ale vzal si ju len kvôli dieťaťu, deťom? čo ak fakt dlhodobo v tomto vzťahu ona lipla na deťoch a manželským životom žila výrazne obmedzene? čo ak, čo ak???? nevieme nič. takže áno, aj mne pripadá dosť nespravodlivé vrhať všetko zlo len na chlapa. nechodí za deťmi? vieme, koľko km ich delí? vieme, či si autorka nepodmieňuje styk s deťmi LEN v jej prítomnosti a on to nechce? vieme niečo? nevieme. takže buďme objektívni. ako som písala. buď bol trtko vždy a ona ho aj tak ulovila v nádeji, že ho zmení, alebo tam proste niečo neklapalo dlhodobo
@zoro9836 sex a pozornosť nestačí... teda áno, ale to by muselo už veľmi dlho trvať a ak by bol vzťah pevný a zdravý, tak by sa jej s tým zdôveril a ona by sa snažila fungovať aj ako manželka, nielen ako matka. očividne oni ani nevedia komunikovať.
@zoro9836 zda sa ze ty to vies lepsie ako ona, dokonca najlepsie z nas vsetkych 😂
@lucas1981 jake vahy strelec? vol to je 😂
@viestta a čo ak? 😀 😀 vieš ako niekedy autorky (a hlavne anonymné) pridávajú postupne.... odhaľujú ďalšie fakty až z toho fakt vypláva niečo úplne iné, než v úvode 😀
@viestta tiez sa smejem

@zoro9836 jaj o nom sa stale bavime? ja ze uz o tebe 😂 sory ale ano on tiez
@panelacikova Táto nič nepridáva. Dnes píšeš nejako divne, normálne ťa nespoznávam. Mala som ťa za osobu, s ktorou mám podobné názory. Ale dnes teda nie.

@danyelia nesúhlasím s príspevkom o 17:28. súhlasím so
@zoro9836
ono ten chlap buď už taký bol aj predtým (na iné a na mladé), alebo od začiatku, ale žena ho držala na uzde, prípadne sa veľmi premáhal, aby nezahol alebo v ich vzťahu niečo dlhodobo škrípe a on si našiel inú. je úplne fuk, či má 20, 30 alebo 50 v takomto prípade...