icon

Muž odišiel za milenkou

13. mar 2023

Téma hovorí za všetko. Odišiel odo mňa muž a šiel rovno za milenkou, ktorú spoznal v práci. On takmer 40, máme dve malé deti a začal si s 20 ročnou. Úplne nechápem ten prepinak. Doslova vypol rodinu. Ani za deťmi už nechodí.

h2
13. mar 2023

@zoro9836 Áno, nie vždy je to len o sexe. Ale keď si 40 ročný otec dvoch detí nájde 20 ročnú mladú samicu, tak to o sexe je.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
13. mar 2023

@h2 je priam carovne citat ako dokaze niekto obvinovat z rozchodu zenu. Pritom ten nezodpovedny sebecky trtko sa vykaslal na deti, narazil si mladu ščambu, ale tak ci tak je to vina zeny. On chudacik nemal ineho vychodiska.

monuska112
13. mar 2023

@zoro9836 a s tebou sa co stalo, dal ti konecne niekto lopatou po hlave ze si tak benevolentny? kde je tych tvojich slavnych 10 bozich a svate pismo? co boh spojil clovek nerozdeluj nic? ci biblia sa dnes nenosi nato sa musis zase specialne vyspat? ci aj vysrat?

h2
13. mar 2023

@zoro9836 Jasné. Urrrrčite! Na to je o polovicu mladšia žena úplne ideálna. Napríklad u rozvedenej tridsiatničky s dieťaťom by toľko lásky a pochopenia určite nenašiel. A u ženy jeho veku už vôbec nie. 🤦🏻‍♀️

cacianka
13. mar 2023

@tiezjedna presne to mi hneď napadlo !

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
13. mar 2023

@viestta Jasné, chudák chlap, veď jeho zlá zlá manželka ho nemilovala. A keď milovala, tak nie dosť. A keď aj dosť, tak tá nová ho miluje viac. Tak čo má iné robiť? A že má deti? No veď s novou si urobí ďalšie, tie "staré" si už len nejako zvyknú.

h2
13. mar 2023

@zoro9836 Jasné, ideálne je začať nanovo. Keď manželka už je stará a okukaná.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
samkolea
13. mar 2023

@h2 aj ona raz bude mat deti mozno aj s nim 🤣🤣🤭🤭, az vtedy sa slapka pochopi. A pochopi co je sa bat o chlapa. Chce to cas ;), kazdy si zasluzi iba to co dal 🙂. A dufam, ze po narocn dni bude trtkat o dusu, ja jej to doprajem a moze hned po porode roztahovat 🤭🤭😃😃🥂🥂🥂

monuska112
13. mar 2023

@zoro9836 a hlavne ked ma tie deti s nim ta tridsiatnicka :D :D no co budes radsej s cistym stitom nanovo :D :D

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
13. mar 2023

@samkolea Ale tu o tú babu vôbec nejde. Ona je slobodná a bezdetná. Chyba je na strane pána manžela.

viestta
13. mar 2023

@monuska112 je uplne v poriadku staru vymenit za najnovsi model, pretoze panovi sa doma nedostavalo. Je uplne v poriadku nezaujimat sa o vlastne deti, lebo ich otec predsa nemoze trpiet sexualnou podvyzivou.
A ked sa kocka rozhodne rozviest, bude to zas len jej vina, pretoze v tejto feministickej dobe sa zeny raz dva rozvadzaju aj bez priciny. 🙈

samkolea
13. mar 2023

@h2 ved u neho tiez narazi kosa na kamen, nebude dlho tvat 🙂. Len aby autorka zvazila potom, ci chce prijat takeho naspat.

ropucha6
13. mar 2023

On vypol rodinu, ty vypni jeho…ukaz mu, ze si nad vecou. Je velka sanca, ze ho to prejde, ked ho mlada odkopne, bude na tebe, ci ho budes chciet spat (osobne by som takyto pouzity tovar uz spat nebrala, hlavne, ked nechodi ani za detmi).

buba183
13. mar 2023

@zoro9836 nemilovany odstrčeny 😜. Fajn a co žena. Práca.,domácnosť,nákup, deti škola školka riešenie problémov a muž Práca a je frustrovaný odstrčeny. Aši áno keď stretne 20r cicu ktorá má ešte všetko pevné a ma náladu ho neodstrkovat aj dať. Lebo nie je unavená

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
13. mar 2023

@samkolea Ja veľmi dúfam, že ho naspäť neprijme. A zároveň sa obávam, že prijme. Lebo to, že on sa jedného pekného dňa doplazí naspäť, je veľmi pravdepodobné.

viestta
13. mar 2023

@h2 este je celkom mozne, ze manzelka neposluchala tak ju vymenil za taku co ho poslucha. Pretoze aj to je dolezite, posluchat chlapa na slovo.

monuska112
13. mar 2023

to mi pripomenulo v kontexte s chlapskym utrpenim :D :D
https://feminity.zoznam.sk/c/914790/otvorena-sp...
ve spravte si nazor

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
13. mar 2023

@zoro9836 Ktoré ženy? Táto diskusia je o chlapovi, ktorý sa vysral na ženu a deti kvôli milenke, ak si si nevšimol.

monuska112
13. mar 2023

@viestta zmysel zivota : mat chlapa, posluchat chlapa 😂

viestta
13. mar 2023

@zoro9836 my sme generali dvaja, to ti akosi furt unika

h2
13. mar 2023

@viestta Áno, ďalší dôvod nájsť si mladú cicu s "čistým štítom".

ropucha6
13. mar 2023

@zoro9836 ze opusti zenu, ok, beriem - stava sa. Ze opusti deti, toto by som v zivote neodpustila.

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená