Muž odišiel za milenkou
Téma hovorí za všetko. Odišiel odo mňa muž a šiel rovno za milenkou, ktorú spoznal v práci. On takmer 40, máme dve malé deti a začal si s 20 ročnou. Úplne nechápem ten prepinak. Doslova vypol rodinu. Ani za deťmi už nechodí.
@zoro9836 ono to totiž z praxe tak vyplýva. vieš, keby si našiel nejakú tridsiatničku alebo rovesníčku, ozaj by to vyzeralo viac v jeho prospech, ako keď si narazí o 20 rokov mladšiu... toto je do očí bijúce. on je ňou očarený, lebo mladá a ona si myslí, že ako ju on zabezpečí a neviem čo. nebude to mať dlhé trvanie. v každom prípade on už trtkom asi bol, len autorka si ho uchmatla pre seba a teraz jej ostali oči pre plač.
@panelacikova vsak jasne, chudak nemal ineho vychodiska len si narazit ščambu a treba ho lutovat. Este aj vyzivne bude musiet platit.
@h2 prečo píšem divne? jednoducho všetko je možné. nie som zástancom toho, že hneď niekoho odsúdim, hoci podľa príspevku, ktorý dávam o 19:02, prikláňam sa k tomu, že ho pobláznila čerstvejšia diera. ale nemôžeme vylúčiť ani to, čo uvádzam v príspevkoch predtým. nezastávam sa jeho. ani autorky. objektívne opisujem, čo všetko v tom mohlo byť 😉
@viestta joj, ja ho neľutujem, chráňbože. ale aj autorka mohla premýšľať skôr, než s ním mala deti dve... lebo neverím, že keď je chlap seriózny, žeby toto urobil. tam už muselo byť hneď od začiatku niečo alebo dlhodobo. no a alimenty nech zažiada, jednoznačne, tam niet o čom. a ak je chuj, nech ho autorka pokojne nechá mladej, veď mladá pochopí časom, že žiadna výhra.... takže tak 🙂
@zoro9836 dnes ti ide karta, skus aj tu poradit
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/rozpad-manzelstva-9/
@panelacikova iste, toto nebolo zo dna na den. Ale v konecnom dosledku to vyriesil ako mnohi ini zbabelci, utiekol od problemov a hlada utechu v naruci mladej a naivnej.
@zoro9836 to neni podpasovka, to je realita, kazdy robi co moze ale niekedy to tomu debilovi proste nestaci.
@panelacikova No mne k "divnému" úplne stačí, že si napísala, že súhlasíš so zorom. 😁
Ale nie, celý tvoj príspevok z 18:44 je taký čudný. Že on už taký musel byť od začiatku, len ho žena držala na uzde a že sa on veľmi premáhal, aby jej nezahol už skôr. Toto absolútne neviem, odkiaľ si zobrala.
@viestta za hlúpe považujem to, že sa dal dokopy s o 20 rokov mladšou, to jednoznačne. lebo toto nemá budúcnosť preňho. neverím tomu. možno má šancu 1 taký pár z 10 000 (kde sú aj malé deti a veľký vekový rozdiel). toto mu na vierohodnosti z mojej strany nepridáva 🙂
ale inak by som niektorých mužov zbabelcami nenazvala. skrátka život prináša kopu rôznych situácií, niektorí sú do manželstva doslova dotlačení či už tehotenstvom ženy alebo rodinou, okolím a behom prvých pár rokov zistia, že toto nie, že vlastne tú ženu ani nemilujú, len si mysleli, že ju milujú. no neviem. ťažko sa mi to takto vysvetľuje cez písmenká 🙂
@h2 dala som tam možnosti dve. buď bol trtko od počiatku a ona si ho napriek tomu aj vzala, možno dúfajúc, že on sa zmení, ale všetci vieme, že sa nezmení... alebo tam bola aj druhá možnosť, neviem, prečo si si ju nevšimla, a to, že je dosť možné, že mali dlhodobo (minimálne rok-dva) problémy, kde zlyhala komunikácia a iné bežné veci.... lebo ak by bolo medzi nimi všetko v poriadku a on by ju miloval a vážil by si ju, tak by mu mohla otrčiť aj neviem aká mladá krásavica, ale neurobil by to, čo urobil.
@h2 no a so zorom občas súhlasím, nepopieram. niekedy má neskutočne vyhranené názory a ide si svoje, vtedy ustúpim a nezapájam sa, lebo veď vieš, hovorí sa: "múdrejší ustúpi" 😀 😀 ale sú situácie, kedy s ním viem súhlasiť 🙂 skrátka a jasne, tu je príliš málo informácií na to, aby sme mohli ihneď odsúdiť toho chlapa... i keď.... ten vekový rozdiel.... o niečom svedčí.
@panelacikova Tak ešte je aj možnosť, že bolo u nich všetko v poriadku, on bol milujúci otec a manžel. Keď tu zrazu, prišiel vek 40 rokov, pocit, že mladosť odchádza, že si ešte nič v živote neužil, že tak, ako to je teraz (žena, deti) to už bude navždy, až do smrti... A do toho prišla mladá krásna naivná deva s obdivným pohľadom v očiach...
@panelacikova vztah, manzelstvo nemusia vyjst. Z roznych pricin. Ludia sa rozidu. Vsak co stava sa. Ale ak niekto nema ani tolko rozumu aby seriozne a so ctou ukoncil nefunkcny vztah, vyriesil deti ak su ale ujde od rodiny a vrhne sa do naruce inej, ineho tak to je zbabelstvo, chrapunstvo a neviem co este. Ak nebol v manzelstve spokojny, mohol sa to pokusit riesit. Ak nechcel, nemohol, tak sa mal civilizovane rozist. Toto je bud zbabelstvo alebo ako sa hovori, vajcia mu udreli na mozog.
@panelacikova Možno som neobjektívna, ale mne úplne stačí informácia, že dotyčný opustil ženu A AJ SVOJE DETI. Neviem si predstaviť, aká informácia by ospravedlnila toto.
@h2 ja neviem.... akože môžem s tebou súhlasiť, ale som názoru, že seriózny a zodpovedný muž to proste neurobí. som asi ovplyvnená tým, ako žil v minulosti a ako žije teraz môj manžel. skrátka preňho je manželstvo posvätné (nie je veriaci, obrazne povedané) a tú ženu si váži. s tou prvou si dlhodobo nerozumel, najprv podal o rozvod a potom sme sa stretli. skrátka preňho neexistuje iný vzorec, než taký, že: prestane to fungovať, rozvediem sa, potom skočím do niečoho iného.... nie inak a nie naopak. preto si myslím, že ak má človek svedomie, zodpovednosť, ba sú vo vzťahu deti, tak takúto vec nedokáže a nechce urobiť.
@viestta áno, súhlasím, v podstate píšem niečo podobné o 19:18 🙂
@h2 túto infošku máme iba od autorky a nevieme, prečo za deťmi nechodí. možno kvôli novej diere, možno preto, že skrz deti sa autorka snaží ten vzťah silou-mocou udržať..... asi mi dáš za pravdu v tom, že ak on nechce a nemá záujem, ona ho neprinúti zostať...