Muž odišiel za milenkou
Téma hovorí za všetko. Odišiel odo mňa muž a šiel rovno za milenkou, ktorú spoznal v práci. On takmer 40, máme dve malé deti a začal si s 20 ročnou. Úplne nechápem ten prepinak. Doslova vypol rodinu. Ani za deťmi už nechodí.
@petik22 presne na to som si spomenula ako sa ti vlezli starci vtierali a boli nechutni (hoci z dnesneho pohladu 40-tnicky to mozno aj boli fesaci ale ... ) skratka 20 rocny rozdiel je brutal. ved to je takmer stvrt storocie. o com sa tak mozu spolu bavit?
@pralinka25 o vela veciach. Medzi mnou a priatelom je dokonca 22 rocny rozdiel a doplname sa navzajom. Mame spolocne zaujmy a aj podobnu predstavu o nasej buducnosti. Vek je len cislo pre nas.
Ale v tomto pripade je situacia trocha ina. On opustil rodinu, doslova sa na nich vykaslal. Byt na mieste tej milenky, tak by som ho kopla do zadku. Vlastne by som si s takym ani nezacala.
@zoro9836 no sorry, ale nazvať ženu, ktorá nemá deti, že ma "čistý štít".. To akože ženy s deťmi sú nejaké oznackovane? Alebo je to nejaký postih? Ved on sám má 2 deti.. Tak on akože nemusí mať "čistý štít", ale ona musí... Nejak nerozumiem tomuto.. Kde je morálka v tomto? ( ja sa nezastavam ani jedného, mňa prekvapil tento divný komentár)
Ver, ze za nejaky cas budes vdacna, ze odisiel. Evidentne tvoj ex nema charakter.
To mu dlho nevydrzi... ale zbavila si sa odpadu a najdes lepsieho 😉
Vypol rodinu? Už ste rozvedení? Ak nie, tak zbaliť kufor, vyhodiť, podať žiadosť, zabezpečiť peniaze zo spoločného účtu, ak tam ešte nejaké sú a podať žiadosť o výživné. Deti mu dávať presne ako určí súd, a trvať na tom aby sa im venoval. Nebude sa venovať, požiadať o zvýšenie výživného. Potom sa zobudí a mladá väčšinou zisti ze chlap nemá ani toľko peňazí koľko si predstavovala a ani nie je tak vitalny😀 ruka hore je iba do určitého veku bez ranných následkov.
Zaujimave su tu prispevky od zien, ktore maju za manzelov rozvedenych muzov. 😉
Nikto nema obute tvoje topanky a univerzalny "navod" neexistuje. Ty rozhodujes o svojom zivote a zivote vasich deti.
je to uboziak ze sa vykaslal aj na vlastne deti a kedze za nimi nechodi tak o to vyssie vyzivne by som ziadala kedze sa nepodiela na starostlivosti
zaplat dobreho pravnika a treba vysudit co sa da a aj mladej laska vyschne ked nebudu peniaze 😉
@zoro9836
ty mas zrejme uz nieco odzite, pocitam okolo 40tky tiez.
Neviem kedy s kolkymi 20tkami sivsa naposledy bavil.
V 20tich su tie dievky bez skusenosti, nemyslim sex. Nemaju namoznost urobit si nazor na mnoho situacii, su este naivne s ruzovymi okuliarmi a nechaju sa opit rozkom. 90% z nich. Este toho vela nezazili a co im zrely muz povie, beru ako svate.
A 40rocny muz, ktory ma potrebu mat o 20 rokov mladsiu zenu - je vedomy, ze skusenejsiu by uz neodrbkal tak jednoducho ako tu 20tku. A toto je v 95% tak.
Moja ako toto ma moc mrzí ale časom to isto prejde a myslím si, že budeš nakoniec aj rada, že si sa ho takto zbavila. Nezaslúžil si ani teba ani deti. Bude lepšie neboj ty nič
Presne sa mi to stalo, s o 17 rocnou kolegynou ešte ju aj nabuchal, vydrzalo im to do 5 mesiaca tehu. 2 tyzdne spolu byvali🤣 a teraz mu nechce ani syna zapisat do RL, a on bude radsej sam ako s nou
@rossalinda no ale nieje to pekne? ako s nim osud pekne vybabral. tak mu treba debilovi. dufam ze ty sa mas lepsie ako on.
@zoro9836 veľmi "múdry postreh", ale v tomto prípade asi deti nie sú šťastné, keď ich otec od seba odrezal ... ak by si deti vzal do vzťahu s milenkou, asi by taký šťastný nebol ... je dôležité rozlíšiť šťastie matky, ktorá je s deťmi 24/7 a teda je na mieste poznámka, že ak je ona šťastná, tak sú spokojné aj deti a mužom, ktorý si svoje momentálne šťastie užíva niekde inde
@zoro9836 Snazis sa vykreslovat toho chlapa ako chudaka, ok, nebudem ti to brat, ty zjavne v diskusiach cerpas z vlaatnej zivotnej skusenosti, ktoru ziaden racionalny argument neprekona. Ale k tejto debate - a co tomu ublizenemu muzovi, ktory sa isiel po radu a utechu k tej 20-rocnej urobili jeho deti, ked sa na ne vykaslal? Vela sa da toho tolerovat, ale ze sa niekto vykasle na vlastne deti - to spravi len chrapun.
@zoro9836 aha jasne, nic ine ako "ačohentizmus" som nečakala. Ty vzdy a za kazdych okolnosti nech su akekolvek ospravedlnis chlapa. Aj keby ju zbil alebo prizabil, tak to bude jej vina. Uz som ta videla vo viacerych diskusiach. Nic ine ako tieto.kecy som od teba ani necakala. To, co pises nema vobec logiku, ale to ti tradicne nevadi. Je rozdiel, ked niekto deti chce a stara sa o ne ako ked ich nechce a nepriznava sa k nim.
No nic, viac nepisem, chcela som vediet, ci niekde pri teme deti budes mat moralnu barieru, ale zjavne nie. Asi mas nejaku velmi traumaticku skisenost so zenami. Uz by si sa mohol cez to preniest.
@scorpionflower1 necakaj nic prevratne od cloveka, ktory napisal, ze par faciek sa da vydrzat. Taky clovek nikdy neprekroci svoj tien.

Neboj, zvládneš to, žila som to pred 4 rokmi...