icon

Muž popíja. Mám odísť?

18. apr 2023

Ahojte,s manzelom sme spolu 12 rokov,mame 2 deti. Uz dlhsie som si vsimla,ze si rad trochu vypije. Napriklad cez leto 2 piva,takze nikdy nie je opity,len tak lahko v nalade.
Posledne mesiace mi to uz vadi,lebo pil viackrat do tyzdna,aj ked mi slubil,ze nebude.
Obcas si doma otvori pivo,ale napr. som zistila ze flasa vodky,kt. dostal k narodeninam je prazdna. Proste potajme si vypije,ja vidim,ze je v nalade a on sa tvari,ze nic. Viackrat sme sa o tom bavili,stale hovoril,ze vie,ze ma problem a posnazi sa prestat.inak ako otec je super,o deti sa stara,berie ich von,k lekarovi,zo skolky....proste vsetko.ale toto mi uz vadi,stale kontrolovat ci si vypil.nikdy nie je agresivny,len jemne v nalade.
Som mu povedala,ze je alkoholik a on sa ani nehadal.
Ja neviem ci ma zmysel to este riesit alebo odist. Proste mu neverim,ze prestane pit.
Dnes siel pre dceru zo skolky,ze este pojdu na ihrisko.no a zastavili sa v nejakej restike,ona si dala palacinky a on zade prisiel v nalade. Pre mna je toto neprijatelne,kym.on sa tvari,ze sa nic nedeje.

Strana
z3
drago12587
19. apr 2023

Hahahaha :D tak toto je extrem :D chudak chlap..

drago12587
19. apr 2023

Sme spolu 12 rokov, je super otec, mame 2 deti, minule mal 2 piva, nikdy nerobi problemy, neni optity ale sem tam v nalade , mam mu znicit zivot , svojim detom aj mne ? Presne pre toto som prišiel na ženske forum, chcel som vediet, ako rozmyšlaju ženy.. toto tu konkretne si dam vytlačit a zaramovat.. neobhajujem alkoholizmus, ( on zjavne neni alkoholik v pravom slova zmysle) , ale realne sa pytam, čo si ty za ženu preboha.. normalne mam chut toho chlapa objat a popriat mu vela síl a medajlu, že to 12 rokov tahal. ( Je mi jasne, ze sa do mna pusti teraz vela žien, čo mali doma realneho alkoholika) ale som mega zhrozeny a znechuteny z narokov žien. Realne chceš detom zobrat otca a rozvratit rodinu lebo minule si dal pivo :D

sergejj
19. apr 2023

@sasanka605 jedno pivo denne nieje normalne podla Teba. No comment. 😀🫣 zenska, ked robim v zahrade, na stavbe, s drevom a vypijem jednu desiatku od smadu ani neviem ze som mal nejaky alkohol. 10 stupnove pivo ma 4% alkoholu. To je voda dobra od smadu. 😉 PS: tvrde nepijem , ale jedno pivko v lete nieje hriech. Spamataj sa.

sasanka605
20. apr 2023

@sergejj je rozdiel ked robíš v záhrade cely den a je rozdiel ked ides na ihrisko s dieťaťom alebo po neho do škôlky. Autorka tu píše o chlapovi co sa dostáva denne do “nálady”. Ani denne po práci v kancelárii ist na pivo (1,2,3) nie je normalne. Ako som pisala je to akceptovaná droga a ľudom to pripadá normalne. Dakujem, som spamatana dost. Moj chlap vyrastal tiez po krčmách s otcom takze ma rovnaký názor ako ja. Pivo si obcas kúpi a ked ide s kamarátmi tiez vypije ale je to sporadicky.

apolka77
20. apr 2023

Nečítam všetko, ale ak ale si dá iba pivo a do hodiny sa niečo stane že potrebuješ odviesť autom tak nemôže sadnúť za volant...to si uvedomuje? Ak chce popíjať aj keď len do nálady nemôže šoférovat! Mne by to vadilo . Nie je spoľahlivý partner...a z jedného piva v nálade zrejme nebude,,,si do toho šprcne poldecak pravdepodobne.zila som alkoholikom a tu by som bola veľmi veľmi v strehu. Jedna vec je dať si deci vínka tesne pred spaním a druhá 4x týždenne už poobede mať priblbly úsmev na tvári.

andisugar
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3