Muž sa odsťahoval ku kolegyni
Ahojte, prosím o Vaše názory, rady...
S muzom sme spolu 11 rokov, mame dve deti 9 a 3, svadbu sme mali pred 5 mes., pred týždňom sa priznal, že ma novy vzťah - kolegyňu. Odišiel k nej bývať. Musím však podotknúť že 5 rokmi mal tiež nejakú, vtedy som na to prišla keď som našla fotky s nou na nete, vzápätí keď sa na to došlo, vrátil sa k nám, že urobil blbosť a ze nechce stratiť rodinu. Teraz je to však iné, sam sa priznal a hneď sa odsťahoval. Neviem to spracovať, som na úplnom dne..
@janickacrazy mam 37, nie som z krestanskej rodiny
@katulik123 rozumiem
@marpel ja jej rozumiem a zdieľam s ňou ten istý názor....ja som single a môžem si robiť čo chcem a s kým chcem,no ver,že o rozvedeneho ani ženatého by som nezakopla....jasné,boli aj také pokusy,ale ani na sex nie.... počúvat tie kydy o tom,akú majú "furiu" doma,čo im nechce a dať a o cudzích deťoch ma fakt nezaujíma....môj čas je drahy,na takéto "problémy"
@lianka123 Prepáč, ale pre Teba je neakceptovateľné sa rozviesť. Tak čo by si robila, keby si sa ocitla v situácii, ako @kakika007 ? Či myslíš, že Tebe sa niečo také nemôže stať, lebo si si dobre vybrala? Ľudia sa menia. Nikdy nevieš, čo Ti život prinesie, alebo Tvojmu mužovi. A z mojej skúsenosti, takéto veľkohubé vyhlásenia, že "toto sa mne nemôže stať", "toto ja nikdy", "toto je pre mňa neakceptovateľné"... väčšinou skončia tak, že presne to sa tomu človeku stane. Držím Ti palce, aby si sa teda naozaj nikdy nerozviedla a ak aj áno, aby Ťa to nepoložilo.
@sense Anoooo, presne tak ako radis.....Autorka by teraz mala prepnut na racionalneho autopilota, co poriesi vsetky ekonomike a pravne aspekty vztahu...buducnost deti....a potom sa moze ist vyplakat nejakej kamoske nad poharom vina👌😉prosim, mila autorka, tak rychlo a bezcitne, ako konal on, konaj aj ty😉a drzim palce, je to morda tazka, ale zvladnes ju❣❣❣❣
@lianka123
@anita6666 súhlasím s vami👍 Síce nenazvala by som to priamo "vadný kus", ale predsa by mi "zablikali kontrolky" pozor pozor na tom niečo bude- prečo sa rozviedol? Asi v jednom alebo druhom človeku bude chyba...? (Teda pokiaľ tam nie sú bitky a nevera) Ľudia sa predsa nerozchádzajú len tak... Samozrejme v živote som to nezažila(ani u nás v rodine, že by niekto žil s niekým rozvedeným/rozvedenou) a netvrdím, že ma to nemôže v živote stretnúť, len som chcela povedať, že som rada, že nie som sama s podobným názorom😁
@1sally12
@lianka123
@anita6666 ... a práve kôli takýmto ako ste vy som ja mala veľký problém sa vysporiadať s rozvodom... aký vadný kus??? ste normálne??? ja som sa všemožne snažila zachrániť manželstvo a verte, či nie ten človek ktorého som si brala nebol ten istý, s ktorým som sa rozvádzala. Proste ľudia sa menia. My sme ešte dva dni pred tým ako to celé vypuklo boli párik roka, nik neveril, že práve my sa rozvádzame a ja sama som dostala taký šok, že som mala čo robiť. Hold ex to dobre kryl a ja som mu verila. V momente ako začal proces rozvodu sa na mňa všetci pozerali ako na chuderu, chúďatko rozvádza sa, čo bude teraz robiť? Kto si ju s deckom vezme. Cítila som sa ako vyvrhel, spoločnosť, ktorá je nastavená takto neľudsky ma ponížila a zlinčovala. Vlastná matka dlho dlho zapierala pred ľudmi, že sa rozvádzam. Lebo u nás sa nerozvádza, nik z rodiny nebol rozvedený a aj ja som z úplnej rodiny. No čo niekto musí byť prvý. Ja som mala nočné mory z toho, že budem rozvedená a dieťa bude z rozvedenej rodiny a to všetko pre takých, ktorý si tým neprešli ale už idú vykrikovať o tom ako im by sa to nestalo, ako my sme vadné kusy. A viete čo??? Ja som šťastne rozvedená, som dokonca na to hrdá, som hrdá na to, že som sa vyhrabala z dna, začínala od nuly na ulici s dieťaťom v náručí, bez peňazí, podpory... a som tu, som šťastná, spokojná a som ROZVEDENÁ a beriem to ako svoje plus, pretože len tie ženy, ktoré si prešli touto pekelnou skúškou vedia čo to znamená...
@misinka26 práveže som napísala, že by som to rovno nenazvala vadným kusom, aspoň čítaj🙄 a láskavo ma neurážaj. To akokeby som ja napísala:začať si s rozvedeným?si normálna? Ja som predsa nikde nenapísala že by som si v živote nezačala s rozvedeným!(nikto nevieme čo nám život prinesie)
@minimie napísala som podobný ;)
@marika5555
A co konkretne ti je luto?
@lianka123 To čo si dovoľuješ o cudzej žene takto sa vyjadriť??? Sa cítiš nadradene, až to je desivé.
@katulik123 kotkokotkotkotkodaaak
@lianka123 No práve si ukázala, že máš IQ tykve. 🙂 Prajem ti do života, aby si sa stretla s tým, čo sama odsudzuješ a dušuješ. Si veľmi zlý človek ak vieš takto útočiť na iných, smutný život musíš mať.
@katulik123 nechaj ju karma je zdarma a zariekaneho chleba najvacsi krajec 😉
@marika5555 to je samozrejme a este aj potrva,kym sa z toho vyhrabes. Ja som pred davnymi rokmi zazila so snubencom takuto zradu. Dlho som sa nevedela zmierit s tym. Chcela som umriet a necitit taku bolest. Dnes som stastna,ze nie sme spolu. Nech ti je nadejou,ze po preplakanych dnoch vyjde slnko a bude ti super. Neupinaj sa na chlapa,zivot je krasny. Je tazky a niekedy tvrdy boj,ale je krasny. Uzivaj si ho
Tak ta osoba ani ho nechcem nazvať inak, že chce každý druhý víkend deti a 2 krát do týždňa vyzdvihovat zo školy a škôlky. Pritom ten chudák nikdy nemal čas vyzdvihovat deti, furt len práca. A ze ich zobere k frajerke a ona pôjde k matke domov a budú sami. Neskutočne nervy mam
@minimie keď si predstavím že moje deti o ktoré som sa starala väčšinou ja majú byť s nejakou chuderou, tak ver ze mi to nepomoze

@lianka123 Predpotopný názor. Bitky, nevery, klamstvá, týranie detí uznávaš? Lebo kvôli tomu sa väčšinou ľudia rozvádzajú. Sú občas aj banálnejšie dôvody, ale určite sú v menšine.