Muž sa uzavrie do seba

monickajunior1210
16. jan 2024

Zdravím, potrebovala by som poradiť. Mám vzťah trvá už 3 roky (ja mám 24 a moj 28). Momentálne ja chodím na vysokú školu a moj priateľ rieši hypotéku na nový byt. Keď je na neho toho veľa tak sa do seba uzavrie a nedokáže som nou komunikovať, až po pár dňoch sa mi ako tak zdôverí že ho vôbec niečo trápi. Nezvládnem tieto jeho nálady. Neviem čo mám robiť, bývame spolu len neviem či dokážem stále akceptovať takéto jeho správanie. Jeden týždeň sa chová milo a pekne a ďalší týždeň je zvláštny. Bývame spolu a dnes som mu povedala že pôjdem na dva týždne k mame domov a uvidíme čo bude. Len sama zároveň nechcem odchádzať od problému keď nastane ale dnes mi aj povedal nech idem lebo že stále do neho zabúdam a pýtam sa dookola tie iste otázky. Neviem čo mám robiť byt s ním v byte a bojovať alebo odísť na pár dni nech sa to trochu utrasie?

ahhola
16. jan 2024

Úporný introvert, z toho nevykreses kecalka, tak dobre rozmysli, ci znesieš holé vety po celý spoločný život , alebo sa ešte poobzeraj inde po menšom podivinovi, ktorý sa neruti z otázok svojej zeny🎀.

beata_k
16. jan 2024

@monickajunior1210 A ked pride dieta, tak sa zbali a uz ho neuvidis. Na vsetko budes sama.

evitka83
16. jan 2024

@monickajunior1210 tak ho nechaj, nech si vyriesi svoje zalezitosti, tak ako potrebuje on, v tichu. Nie kazdy sa potrebuje o problemoch rozpravat, niekto skratka o tom potrebuje iba rozmyslat a vyriesit si to sam. Muzi uz vobec nie. Moja skusenost je, ze paradoxne na takychto introvertnych muzov je v zivote lepsi spolah. Podla mna hladas certa, tam kde nie je. Je skratka ina povaha ako Ty. Ked Vam to inak klape, tak by som to skratka nechala tak. Jemu mozno lezie na nervy zas, ze Ty vsetko potrebujes riesit, ale toleruje to, lebo Ta ma rad a vidi v Tebe vacsie kvality v inej stranke zivota 🙂

888elizabeth
16. jan 2024

Ahoj, to je mužské myslenie a správanie a je prirodzené u mužoch s mužskou energiou, keď sa to v nich ešte len tak bije. Skvelá kniha je od Michala Drienika a volá sa ako pochopiť a zmeniť vzťahy. Bola hlavne zameraná na tieto rozdiely medzi nami ako ženami a mužmi a celkovo ako s tým pracovať. Nám to v domácnosti veľmi pomohlo a to sme ju zhltli raz dva 🙂

alalajka
16. jan 2024

Skúšala si tento problém s ním komunikovať ?

slovenka753
16. jan 2024

Úprimne, ja som taká istá. Ak do mna niekto dobiedzao čo mi je a pod tak mám chuť vraždiť. Veď poviem keď to chcem s niekým riešiť alebo poradiť. keď už to spracujem, tak sa ozvem.

Neviem, za mňa riesis nieco čo netreba riešiť.

kornelies
16. jan 2024

@monickajunior1210 Prosim, neber moj koment ako urazku. Od 21 rokov vo vztahu, spolu byvate. Aj tak spolu nevydrzite, zober to z kratsej cesty pokial si mlada a mas sancu najst ineho muza.