icon

Muž tvrdí, že nepozná môjho bývalého: mám ísť na stretnutie?

10. feb 2025

Ahojte. Stala sai taka vec, ked aom bola este s expartnerom, tak ma kontaktoval jeho znamy, ktori mi v tej dobe o nom povedal vela informacii, ktore som nevedela, co mi peislo divne. Pretoze ex tvrdil, ze nevie o koho ide. Ta osoba mi zacala znova pisat, a zase ona tvrdi, ze jeho nepozna, neviem o co mu ide, pozval ma aj von a neviem ci do toho ist. Trosku sa obavam, neviem co si mysliet.

taktotedanie
•
10. feb 2025

Akoze vazne? Nevies kto to je? Donasa na cudzich ludi a vola ta von? Zablokuj a neries

pribinak
•
10. feb 2025

Šibe Ti? Ísť von? Ho zablokuj všade kde sa dá

zabka79
•
10. feb 2025

Zle to zacalo, cervena vlajka....zrus ho

bystrozraky
•
10. feb 2025

Takže je tebou posadnutý, najprv sa zbavil tvojho ex podaním ti anonymných informácií (by ma zaujímalo, či boli všetky pravdivé), a teraz ty uvažuješ, či s ním ísť von? Podľa mňa je to veľmi zlá voľba. Od takých ľudí čo najďalej. Ono to už samo ukazuje, že ten človek nie je v poriadku. Inak by sa neschovával za anonym....

autor
•
10. feb 2025

@bystrozraky no, rozchod bol pre uplne ine dovody nez bola ta osoba

petronelag
•
10. feb 2025

Ale tak keď na ex vtedy donášal a teraz tvrdí, že ho nepozná, tak to si odporuje a vyzerá to ako podvod. Ja by som s takým mužom nikde nešla,

selest
•
10. feb 2025

Najprv ti na ex donasa a potom tvrdi ze ho nepozna..sibe jemu alebo tebe ze s nim vobec stracas cas..

sedmicka_x
•
10. feb 2025

Ja by som sa s nim vobec nebavila

renesance80
•
10. feb 2025

ešte aby nerozprával podobne hajzloviny on tvojmu ex , to je nejaký zabavač ...psychopaticky