icon

Muž v prechode

Včera o 17:30

Baby, co mate muzov okolo 40 plus minus.. nemate pocit ze idu do prechodu muzskeho?? Lebo jaa toho mojho by som niekedy priskripla uz za tie jeho nalady premenlive.. horsie ako zena pred kramami 🤣 tak ak mate takeho, ako reagujete na tie nalady .. ved to ja niekedy si ani neuvedomim ze zmenim nejako ton hlasu, a uz sa paprci, ze co mne je zase, a co som podrazdena a hnusna na neho ( a to ja som ani nezaznamenala nejaku zmenu na sebe 😏) .. a to potom cely den je len taky bez nalady.. chodi, vzdycha.. len spravy posiela na fb a smutne smajle. no des 😐😐

Strana
z2
anonym_c5bc02
Včera o 21:36
@anonym_cfdef9

@anonym_c5bc02 rozvod sme zatiaľ zavrhli, kvôli deťom. Ale sťahuje sa, ja zostávam s deťmi v našom dome, aby sme im ten svet nerozstrelili úplne. To je momentálne tá najdôležitejšia vec.

@anonym_cfdef9 sťahovanie je prvý krok k rozvodu.

anonym_cfdef9
Včera o 21:50
@anonym_c5bc02

@anonym_cfdef9 sťahovanie je prvý krok k rozvodu.

@anonym_c5bc02 keby bolo na mne, podám žiadosť hneď. Ale berieme ohľad na deti, pre ktoré to bola rana ako z dela...

anonym_b56b66
Dnes o 00:15

Môj 53 a posledný rok katastrofa. Stále stojí pred zrkadlom a vzdychá nad tým ako mu riednu vlasy, potom si naťahuje okolie očí a pozerá ako mu pri pustení sa vejárikovejú , sex mu prestáva so mnou chutiť, vyhýba sa mi až so stupidnými pripomienkami , v dobrej chvíli si dal zmerať testosteron a rozsah je od 6-26 nmol /l a on má 7 teda sa pohybuje naspodku , jasná andropauza, na všetko frfle , včera mal tu drzosť mi povedať že som mu už okukaná a že sa mu nepáčim , a to som štíhla a starám sa o sebe a sama bojujem s perimenopauzou . Čo je však horšie začal vypisovať mladým babám , scroluje, lajkuje , mne kľudne povie že ja už som u neho svoju úlohu splnila ( deti ), že sa musí pohnúť ďalej k nejakej inej . A nie , nie je to sranda , on to naozaj myslí vážne. Pol roka žijem svoj vlastný život s kamarátkami, zatiaľ si ten čas vypĺňam nimi . Ale dochádza mi trpezlivosť a keď som mu povedala že či si myslí že len on si niekoho može nájsť, tak som videla ako ho to zaskočilo najprv a potom sa začal smiať , že nech sa pozriem do zrkadla , kto by ma už chcel , prsia ovisnuté , brucho zjazvené popraskané . Prisahám , takýto nebol , bol to jeden normálny muž s bežnými chybami s ktorými sa dalo v pohode žiť, máme spolu dve deti , dospelé žijúce si svoj život. Ja mám 50 , perimenopuaza v plnom prúde , neskutočná únava , bolesti kĺbov a svalov , nespavosť , menštruácia je môj nečakaný hosť nikdy neviem kedy príde , ale robím čo môžem , cvičím , snažím sa stravovať ako sa najlepšie dá, beriem gynex a keď už mnou nervozita lomcuje , zoberiem bicykel, v zime palice a idem to vybiť. Všetko u nás speje k rozpadu manželstva je mi to strašne ľúto , takto som si svoj zrelý vek nepredstavovala. Som úplne v mŕtvom bode, neviem či zostať a vydržať kým to u neho prejde , lebo zatiaľ rozvod nenavrhuje , alebo odísť , zavrieť dvere a koniec života si užiť po svojom a možno aj s niekým iným .

anonym_a568f3
Dnes o 00:48

moj ma 49, nalada mu ostala, ale preplo mu, vsade sa riesi len perimenopauza a menopauza a ze starym casom prepina, ze mozte namety na trilery davat to sa malo kde uvadza

Strana
z2