icon

Muž zo zoznamky mi napísal, že chce byť môj otrok

14. sep 2025

Baby divná otázka ale jeden muž mi napísal cez zoznamku že chce byť môj "otrok" a mám mi vymýšľať úlohy že ma chce potešiť a zabaviť 😂 nie že by som tomu venovala obrovskú pozornosť, ale zaujíma ma, čo tym myslí aké úlohy? Ma niektora skúsenosti s mužmi s takouto úchylkou? Čo by ste vymýšľali?

Strana
z2
anonym_de449e
14. sep 2025

@anonym_autor pre začiatok umyť obloky a vypratať garáž

enmery
14. sep 2025

Nech Ti pošle prachy, potom upratať byt len v zástere a ihličkách.😂

zuzanita1609
14. sep 2025

Akože aj pokosiť by mohol a môže kľudne aj bez bičovania 😁,otrok je asi každý po takej 12ke na Slovensku 😆.

pasomnica
14. sep 2025

Povedz mu nech ide teda za teba do roboty 🤣

mirokub
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
15. sep 2025

Tak mu povedz,nech navarí, povysáva, dá prať,umyje okná, prezlečie postele,potom môže vydrhnut kúpeľňu a wc
Ak máš záhradu, pošli ho určite pokosiť, možno napilit drevo a to samozrejme všetko bez jedla a vody a zadarmo, veď je otrok 😂

jogy1984
15. sep 2025

@anonym_autor defakto ťa požiadal o ruku . Čo iné je manžel ako otrok ?

ukgirls
15. sep 2025

posli ho ku mne.. u mna sa narobi a kludne aj s bicikom ho popozeniem ... hlavne nech maka

micusa2222
15. sep 2025

@anonym_autor si v poriadku ? Nerobíš si srandu ?

anonym_8d2f99
15. sep 2025

@anonym_autor mala som dávno takú kamošku,ktorá bola domina a mala svoj okruh otrokov 🤣 rozprávala mi rôzne veci ,za mňa extrémne ale oni chcú napríklad bičovat, kvapkat po nich horúcim voskom, stipcovat bradavky, pele, bit po pepesi, zvazovat, chodit po nich a uz si ani nepamatam, ale aj zlatý dážď, zjesť to co ráno člupka do wc 🤮 určite je toho este vela ale v rýchlosti asi takto. Platia za to dobre, a je ich veeeeela

janinque
15. sep 2025

Pošli ho ku mne prosím ťa, akurát potrebujem vykopať základy na nový plot.

anonym_fb9a83
15. sep 2025

@anonym_autor ak chceš si začínať s uchylom ( lebo toto normálne nie je ani v bežnom živote) tak mu zadávajú úlohy. Ak chceš niečo v rámci bežnej normy ( sexuálne bez uchyliek) tak ho ďalej nekontaktuj. 🤷 zbytočne sa nad tým zamýšľať, čudákov behajú po svete milióny. 🙄

autumn1
15. sep 2025

Zaujímala by ma aká je to zoznamka. Ak je to pokec tak to potom všetko vysvetluje. Tam normálneho muža nenájdeš, na klasickej zoznamke ako tinder, badoo si to neviem predstaviť, že by to reálne niekto napísal.

koniarova
15. sep 2025

Mne sa teda nezdáš v poriadku ani ty. Ak to teda zase nie je výmysel. Kto má všetkých pokope v makovici, takúto správu vymaže, debila zablokuje a koniec. Nie ešte zakladať témy na MK.

kiki68
15. sep 2025

@anonym_autor vsak nech dojde k Tebe, bic do ruky a moze poriadit cely dom😀 potom mu nasekas, ze to cele spravil zle a vynadas mu. Pride o tyzden zase a cely stastny.

grof_monte_christo
15. sep 2025

Ja som asi staromódna. Raz som napísala mužovi po stretnutí prvá. Na druhý deň večer. Stretnutie bolo deň predtým poobede. Odpísal hneď, ze som ho potešila. A zacali sme sa stretávať. Po čase z neho vyšlo, že on bol vtedy hlavou ešte u bývalej a hľadal si už novú známosť. A bolo to cítiť, také nemastne neslane to bolo.
Ako nic tým nepokazís, ked sa ozveš prvá, len sa možno pripravis o zistenie, či aj ty si jeho takto zaujala. Lebo muž by muse matl obe ruky zlomené, aby prvý nenapísal žene, ktorá ho na prvý pohkad veľmi zaujala. A ak nenapíše, lebo je moc hanblivý, tak to nie je nič pre mňa. Takýto muž zas nedokáže zaujať mňa.

autor
15. sep 2025
@anonym_8d2f99

@anonym_autor mala som dávno takú kamošku,ktorá bola domina a mala svoj okruh otrokov 🤣 rozprávala mi rôzne veci ,za mňa extrémne ale oni chcú napríklad bičovat, kvapkat po nich horúcim voskom, stipcovat bradavky, pele, bit po pepesi, zvazovat, chodit po nich a uz si ani nepamatam, ale aj zlatý dážď, zjesť to co ráno člupka do wc 🤮 určite je toho este vela ale v rýchlosti asi takto. Platia za to dobre, a je ich veeeeela

@anonym_8d2f99 no to je asi tento prípad, ja som sa s tým stretla prvýkrát 😂 vraj mi chce platiť za to že mu budem vymýšľať úlohy, ale ja nemám šajnu čo na mysli ake úlohy keď je z druhého konca štátu

morpheuss
15. sep 2025
@grof_monte_christo

Ja som asi staromódna. Raz som napísala mužovi po stretnutí prvá. Na druhý deň večer. Stretnutie bolo deň predtým poobede. Odpísal hneď, ze som ho potešila. A zacali sme sa stretávať. Po čase z neho vyšlo, že on bol vtedy hlavou ešte u bývalej a hľadal si už novú známosť. A bolo to cítiť, také nemastne neslane to bolo.
Ako nic tým nepokazís, ked sa ozveš prvá, len sa možno pripravis o zistenie, či aj ty si jeho takto zaujala. Lebo muž by muse matl obe ruky zlomené, aby prvý nenapísal žene, ktorá ho na prvý pohkad veľmi zaujala. A ak nenapíše, lebo je moc hanblivý, tak to nie je nič pre mňa. Takýto muž zas nedokáže zaujať mňa.

@grof_monte_christo že ty si omylom napísala do zlej témy... 😂

sevrin
15. sep 2025
@autumn1

Zaujímala by ma aká je to zoznamka. Ak je to pokec tak to potom všetko vysvetluje. Tam normálneho muža nenájdeš, na klasickej zoznamke ako tinder, badoo si to neviem predstaviť, že by to reálne niekto napísal.

@autumn1 však čo iné. Tam snáď už aj v pravidlách sa píše, že pre úspešné zaregistrovanie sa vyžaduje nejaká sexuálna úchylka.

grof_monte_christo
15. sep 2025
@morpheuss

@grof_monte_christo že ty si omylom napísala do zlej témy... 😂

@morpheuss Ano, napísala 😅

morpheuss
15. sep 2025
@sevrin

@autumn1 však čo iné. Tam snáď už aj v pravidlách sa píše, že pre úspešné zaregistrovanie sa vyžaduje nejaká sexuálna úchylka.

@sevrin také pravidlo majú pre mužov aj na modrom koníku...

januska12323
15. sep 2025

To je úchylka kedy je žena domina a prikazuje chlapovi čo má robiť, pravidlá majú aké si určia. Keď o to nemáš záujem už mu neodpisuj.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
viera012345
15. sep 2025
@anonym_de449e

@anonym_de449e Predbehli ste ma s odpoveďou, ale máme rovnaké myšlienkové pochody 😀😀😀,len ja by som potrebovala upratať pivnicu a vymaľovať wc a kúpeľňu...

autor
15. sep 2025

Mňa len zaujíma, čo také si predstavuje že mu budem vymýšľať 300km ďaleko online 😂

dismonika
15. sep 2025
@anonym_de449e

@anonym_de449e presne, tiež som chcela napísať. To by mi mohol robiť otroka každý týždeň... jupí... a spokojnosť na obidvoch stranách

vlado19822
15. sep 2025
@jogy1984

@anonym_autor defakto ťa požiadal o ruku . Čo iné je manžel ako otrok ?

@jogy1984 🤣🤣🤣

misko9493
15. sep 2025

Každý má nejaké úchylky možno sa mu páčiš a nechce sex iba sa hrať

eeffka
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_8d2f99 no to je asi tento prípad, ja som sa s tým stretla prvýkrát 😂 vraj mi chce platiť za to že mu budem vymýšľať úlohy, ale ja nemám šajnu čo na mysli ake úlohy keď je z druhého konca štátu

@anonym_autor super treba mi robit na dome 🤣🤣🤣posli kontakt

anonym_59b47c
15. sep 2025

Akože ty mu máš napísať čo on má doma spraviť a on ti za to pošle peniaze? Kks veď by som sa bála takému dať číslo účtu 🤣 ale ak vymyslia ako toto robiť bezpečne takto na 300km diaľku tak by som to brala niekedy na dôchodok, super privyrobenie. Raz za týždeň napíšeš niekomu nech ide pozametať ulicu a dostaneš zaplatené. Aj 50 takých by som naraz obsluhovala, jeden hromadný mail za týždeň to vybaví a už sa len peniaze sypú 🤣

Strana
z2