Muža zo zoznamky nezaujíma nič o mne
Ahojte, od včera si píšem s mužom na zoznamke. Je to zrelý muž, starší odo mňa o 7 rokov. Zaujímala ho fotka. Videl ma, zaujala som ho, píšeme si celý deň. Ľudia on sa ma neopýtal nič osobné. Ani ako sa volám, čo robím, ako dlho som sama apd. Ja viem o ňom skoro všetko, čo robí, ako dlho tam robí, ako je to náročné, aké ženy sa mu páčia, nepáčia, ako dlho je sám, kde býva, ako často cvičí, kedy vstáva, koľko má detí, kde študujú... On sa ma neopýta nič osobné. Ja som si urobila záver, že ho teda zrejme nezaujímam. Ale prečo by sme si písali celý deň? Čo si myslíte, je takéto správanie normálne?
Zažila som to raz chlap sa na nič nepýtal nič ho nezaujímalo. Potom povedal ze keď sa o niečom bavíme tak ze sama od seba mu poviem ak to budem považovať za vhodne 🤷♀️ vzťah sme spolu mali istý čas ale nezaujímalo ho ako som to mala pred ním keďže som rozvedená čo má baví zaujíma atď,,, znova by som to už neignorovala
to si len ty myslíš, že o ňom vieš všetko 😀
@amdornik tým som chcela povedať, že pýtam sa ja. Zaujímam sa iba ja. On absolútne nič. Jediná otázka bola, či s nejakým mužom niečo riešim momentálne. Ale ani moje meno? Ani práca? Ani deti, rodina?
@amdornik tým som chcela povedať, že pýtam sa ja. Zaujímam sa iba ja. On absolútne nič. Jediná otázka bola, či s nejakým mužom niečo riešim momentálne. Ale ani moje meno? Ani práca? Ani deti, rodina?
@anonym_autor áno, ja som ťa pochopila. preto som ti to napísala. a sedí to s tým, že sa ťa nepýta. keď nadobudneš dojem, že už o ňom "všetko vieš", začne sa zrejme pýtať a vyklopíš mu všetko 😀
@anonym_autor mala by som ten istý pocit co ty a viac hy som mu nepísala... o čom si píšete ked sa oň jich nepýta?
chce ťa len na sex.
ako človek si pre neho nezaujímavá.
možno je sám a potrebuje sa niekomu vyrozprávať.
https://www.odzadu.sk/s-muzmi-ktori-maju-tychto... - hneď prvý bod
https://www.odzadu.sk/s-muzmi-ktori-maju-tychto... - hneď prvý bod
@anonym_deaee3 no, on v podstate len odpovedá na to, na čo sa pýtam. Sám sa nechvastá, ale o mne sa zatiaľ nechcel dozvedieť nič. Len tú fotku.
Nuž, nie každý vie komunikovať, otázka je či je to len takto písomne cez zoznamku alebo proste taký je... mne ide zoznamovanie tiež ťažšie, obzvlášť cez správy, lebo sa neviem úplne pýtať, bojím sa, že prekročím nejakú osobnú hranicu, budem moc otravná, ale pritom ma ten človek zaujíma a som rada, keď sa o sebe rozhovorí sám... ak ti je na základe toho, čo o ňom vieš sympatický, tak by som dala šancu rande a tam sa rýchlo ukáže, či bude taký aj naživo a či ho zaujímaš alebo sa ho spýtaj rovno, že či on o tebe nechce vedieť nič
Nuž, nie každý vie komunikovať, otázka je či je to len takto písomne cez zoznamku alebo proste taký je... mne ide zoznamovanie tiež ťažšie, obzvlášť cez správy, lebo sa neviem úplne pýtať, bojím sa, že prekročím nejakú osobnú hranicu, budem moc otravná, ale pritom ma ten človek zaujíma a som rada, keď sa o sebe rozhovorí sám... ak ti je na základe toho, čo o ňom vieš sympatický, tak by som dala šancu rande a tam sa rýchlo ukáže, či bude taký aj naživo a či ho zaujímaš alebo sa ho spýtaj rovno, že či on o tebe nechce vedieť nič
@anonym_96406d už som mu napísala, že nemám z toho dobrý pocit. A že či vie, ako sa volám aspoň. Že jediné, čo ho zaujímalo bola moja fotka. A nič viac. Vraj sa ma to už chcel 2x opýtať. Ale nestalo sa.
@anonym_96406d už som mu napísala, že nemám z toho dobrý pocit. A že či vie, ako sa volám aspoň. Že jediné, čo ho zaujímalo bola moja fotka. A nič viac. Vraj sa ma to už chcel 2x opýtať. Ale nestalo sa.
@anonym_autor zablokovať..
Tak to by som neriešila už viac a proste nepísala si s ním, keď ti to nevyhovuje... každý sme nejaký, vy ste si zjavne nesadli, či je to norámlne alebo nie netreba súdiť
nie je, ja som zistila jednu vec, ze lepsie sa mi pise s mladsimi, este nie su taki klamari a uchylni ako stari, nehovoriac o zanedbanom vyzore
Tak to by som neriešila už viac a proste nepísala si s ním, keď ti to nevyhovuje... každý sme nejaký, vy ste si zjavne nesadli, či je to norámlne alebo nie netreba súdiť
@anonym_96406d ale praveze sme si sadli ludsky takmer vo vsetkom, vo vsetkych nazoroch. Ale ked ho nezaujimam ako clovek, iba ako obrazok, tak na co? Uz som sa s nim rozlucila.
Ženy, môžem vedieť z akého dôvodu je takýto hodný založenia témy?A to je len online?Z akého dôvodu ste také zúfalé pýtať sa hodiny trtka????????Málo vás ľúbil otec a preto chcete podobného dopriať dcéram?
@anonym_96406d ale praveze sme si sadli ludsky takmer vo vsetkom, vo vsetkych nazoroch. Ale ked ho nezaujimam ako clovek, iba ako obrazok, tak na co? Uz som sa s nim rozlucila.
@anonym_autor sadnúť si treba ale aj štýlom komunikácie a k tomu u vás nedošlo, stáva sa
Ženy, môžem vedieť z akého dôvodu je takýto hodný založenia témy?A to je len online?Z akého dôvodu ste také zúfalé pýtať sa hodiny trtka????????Málo vás ľúbil otec a preto chcete podobného dopriať dcéram?
@enmery zvacsa odpalkujem kazdeho chlapa. Som velmi prisna na muzov. Povedala som si dnes, ze urobim vynimku a nebudem hned kazdeho blokovat, lebo... ale tu som urobila prilis vela vynimiek. Ludsky je fajn. Ale nechcem takeho partnera, co nema o nic zaujem...
Viete co mi napisal? Jednej vadi, ze sa prilis zaujimam, jednej ze vobec....pritom ... ja som dievčatá pozične aj zárobkom úplne inde ako tento chlap. Ale to on ešte nevie. Lebo sa nepýtal. Ale chcela som mu dať šancu a neškatuľkovať chlapov.
A ako vyzeralo vaše písanie? Len si sa pýtala a on ti odpisoval? Tak foto mu nevadilo pýtať, ale ostatné už by bolo, že sa pýta veľa.. skôr mal rozhodené na viac strán a ty si ešte neprišla na radu aby venoval energiu tebe, zrejme sa zaujímal i inú.
A ako vyzeralo vaše písanie? Len si sa pýtala a on ti odpisoval? Tak foto mu nevadilo pýtať, ale ostatné už by bolo, že sa pýta veľa.. skôr mal rozhodené na viac strán a ty si ešte neprišla na radu aby venoval energiu tebe, zrejme sa zaujímal i inú.
@ekira1 to som si myslela, ale reagoval vždy hneď, obratom, žiadne prestoje, tie skôr boli na mojej strane. Na všetko rád odpovedal, s ničím nemal problém...
Viete co mi napisal? Jednej vadi, ze sa prilis zaujimam, jednej ze vobec....pritom ... ja som dievčatá pozične aj zárobkom úplne inde ako tento chlap. Ale to on ešte nevie. Lebo sa nepýtal. Ale chcela som mu dať šancu a neškatuľkovať chlapov.
@anonym_autor Dobre, ze si to s nim ukoncila.
@anonym_autor Dobre, ze si to s nim ukoncila.
@anonym_8deb66 ono podstatné bolo to, keď som to ukončila. Že napísal jednu vetu a dosť. Že sa v ňom mýlim, ale dobre.
@anonym_autor sebec, nezaujímala si ho, a ani ostatné, zaujíma sa o seba, hovorí o sebe, ani vo vzťahu by sa extra neprejavil. Povedal by ti ako sa mal v práci, ale ako si sa mala ty by ho už nezaujímalo, informoval by ťa, ako to má rád v sexe, ale na tvoje želania by sa už nedostalo. Taký oploštelý jedinec, takých sú na zoznamkách celé kopy. 🥴
@anonym_autor no to je presne toto čo som aj ja písala, že niekedy sa bojím pýtať, možno aj obyčajné veci, aby to niekto nezobral v zlom (viem, že je to môj problém a vec, na ktorej pracujem), ak ho nejaká dzžubala, že ju vypočúva, tak teraz chudák možno nevie čo...
ale ved ti to vysvetlil.. minule pohorel s nejakou preto, ze sa podla nej vela pytal, tak si teraz daval pozor.. ty z jedneho dna pisania vies usudit, ze je to sebec, co nema o nic zaujem, lebo ta nevypocuva ako na policii? ani ty zrejme nekomunikujes na jednotku, ked si z neho za jeden den vytiahla 'vsetko' a jemu si nedala priestor, aby aj on nieco tvoril.. vsak si mala byt chvilu ticho 😝
ale myslim, ze dobre pre neho.. co by robil s takou 'pozicne aj platovo uplne inde', co ma hobby viest krizove vysluchy 😀
ale ved ti to vysvetlil.. minule pohorel s nejakou preto, ze sa podla nej vela pytal, tak si teraz daval pozor.. ty z jedneho dna pisania vies usudit, ze je to sebec, co nema o nic zaujem, lebo ta nevypocuva ako na policii? ani ty zrejme nekomunikujes na jednotku, ked si z neho za jeden den vytiahla 'vsetko' a jemu si nedala priestor, aby aj on nieco tvoril.. vsak si mala byt chvilu ticho 😝
ale myslim, ze dobre pre neho.. co by robil s takou 'pozicne aj platovo uplne inde', co ma hobby viest krizove vysluchy 😀
@reanda krizove vysluchy? Ved sa ho pytam, o com je ta jeho praca rusnovodica / nie zeleznice /. Kde tam maju nejake vlakove supravy. A on pise 20 min o tom, ake je to nebezpecne, ake je to zodpovedne. Opytam sa ho, kedy chodi cvicit a pise dalsich 15 min o cviceni.
@reanda však sa prišiel zoznamovať. Tak mlčať môže pri pohári vína doma a nie na zoznamke. Ako, autorka sa snaží dozvedieť a urobiť si obraz a on za celý deň sa jej neopýtal ani na meno. Mne sa teda nezdá hanblivý, ale skôr bez záujmu, resp. " zaujímaj sa ty o mňa, ja ja ja." Ako čo na tej zoznamke máš robiť? Však písať si s niekým a to vyžaduje obojstrannú aktivitu. On si nepomyslel, že asi ako sa cíti to dievča, keď ani na jej meno sa neopýtal? To mu ani nedocvaklo?
@reanda tak si predstav, že aj autorka by mlčala, tak ako by sa cez písanie asi bližšie zoznámili?
To sú takí čo sa radi počúvajú🤣
@reanda tak si predstav, že aj autorka by mlčala, tak ako by sa cez písanie asi bližšie zoznámili?
@anonym_ff5c7f opýtam sa ho slušne, či deti žijú s mamou. Dozviem ich vek, kde študujú, s kým chodia, aké majú hobby. Koľko má áut, koľko m2 má jeho byt, aký byt mal predtým, kde býval, kde býva teraz, aké ma zmeny, kedy ráno vstáva, kedy cvičí, prečo cvičí, ako cvičí. Prečo mu to nevyšlo s ex, prečo mu nevyšli pokusy o vzťahy teraz... nadhodím jednoduchú otázku a on ide. Ani jedna otázka smerom ku mne. Už si dám na toto pozor.

to si len ty myslíš, že o ňom vieš všetko 😀