Muža zo zoznamky nezaujíma nič o mne
Ahojte, od včera si píšem s mužom na zoznamke. Je to zrelý muž, starší odo mňa o 7 rokov. Zaujímala ho fotka. Videl ma, zaujala som ho, píšeme si celý deň. Ľudia on sa ma neopýtal nič osobné. Ani ako sa volám, čo robím, ako dlho som sama apd. Ja viem o ňom skoro všetko, čo robí, ako dlho tam robí, ako je to náročné, aké ženy sa mu páčia, nepáčia, ako dlho je sám, kde býva, ako často cvičí, kedy vstáva, koľko má detí, kde študujú... On sa ma neopýta nič osobné. Ja som si urobila záver, že ho teda zrejme nezaujímam. Ale prečo by sme si písali celý deň? Čo si myslíte, je takéto správanie normálne?
@anonym_ff5c7f nemam dojem, ze by mlcal 🙂 .. len sa nevypytoval.. a autorka mohla kludne hovorit o sebe aj bez vypytovania - vsak je na zoznamke, tak sa prezentujem, nie? .. ze sa neopytal na meno? no ja neviem, vsak ked sa s niekym zoznamujem, tak sa normalne sama predstavim, necakam, az sa ma spytaju, ako sa volam.. a aj v debate sa da kontrovat - niekto mi nieco povie o sebe a ja na to nadviazem tym, ako to mam ja..
takze zostavam pri dojme, ze to, ze sa nepytal, nemuselo byt nutne sposobene tym, ze nemal zaujem o nic ohladne autorky, okrem vzhladu..
ale ako som uz napisala vyssie, nic zle sa nestalo, nemyslim, ze by si boli sudeni 😀
@reanda snažila som sa asi 3x premostiť na mňa skúsiť to nasmerovať iným smerom. Nevydalo. Za to o veľkosti pŕs mi napísal. Aké má rád a na aké ženy mal doteraz štastie.
@reanda snažila som sa asi 3x premostiť na mňa skúsiť to nasmerovať iným smerom. Nevydalo. Za to o veľkosti pŕs mi napísal. Aké má rád a na aké ženy mal doteraz štastie.
@anonym_autor no tak je to blb.. tak naco ho riesis? .. neviem, podla coho mas dojem, ze ste si ludsky sadli, ked tu posobis, ze ti na nom vsetko vadi
@anonym_ff5c7f nemam dojem, ze by mlcal 🙂 .. len sa nevypytoval.. a autorka mohla kludne hovorit o sebe aj bez vypytovania - vsak je na zoznamke, tak sa prezentujem, nie? .. ze sa neopytal na meno? no ja neviem, vsak ked sa s niekym zoznamujem, tak sa normalne sama predstavim, necakam, az sa ma spytaju, ako sa volam.. a aj v debate sa da kontrovat - niekto mi nieco povie o sebe a ja na to nadviazem tym, ako to mam ja..
takze zostavam pri dojme, ze to, ze sa nepytal, nemuselo byt nutne sposobene tym, ze nemal zaujem o nic ohladne autorky, okrem vzhladu..
ale ako som uz napisala vyssie, nic zle sa nestalo, nemyslim, ze by si boli sudeni 😀
@reanda tak asi koľko ľudí, toľko chutí. Ja osobne by som s takým ďalej kontakt nerozvíjala. Mne príde, že je takou elementárnou slušnosťou obojstranná komunikácia. Za mňa taký človek nevie komunikovať a je tam niečo na tej emočnej úrovni zakrpatené. Ale, je to osobný názor. Mňa by taký človek rozčuľoval nesmierne.🤔
@anonym_autor no tak je to blb.. tak naco ho riesis? .. neviem, podla coho mas dojem, ze ste si ludsky sadli, ked tu posobis, ze ti na nom vsetko vadi
@reanda to bola jeho posledna veta.. predtym nez som to ukoncila
@reanda to bola jeho posledna veta.. predtym nez som to ukoncila
@anonym_autor toto normálne zablokuj, nerieš....ja ti poviem aké som raz mala rande naživo, celý čas hovoril len o sebe, ja som sa ani nepýtala, čo robil, jedol, cvičil (inak mám nejakú alergiu na chlapov čo vkuse cvičia a výsledok nikde), kde bol, aký je dôležity on v práci, a ako ho všetky ženy chcú a blablabla....ja som len počúvala, potom som povedala: ok, ďakujem za stretnutie, už musím ísť....aj takéto rande bývajú... internet ešte nebol
@anonym_autor toto normálne zablokuj, nerieš....ja ti poviem aké som raz mala rande naživo, celý čas hovoril len o sebe, ja som sa ani nepýtala, čo robil, jedol, cvičil (inak mám nejakú alergiu na chlapov čo vkuse cvičia a výsledok nikde), kde bol, aký je dôležity on v práci, a ako ho všetky ženy chcú a blablabla....ja som len počúvala, potom som povedala: ok, ďakujem za stretnutie, už musím ísť....aj takéto rande bývajú... internet ešte nebol
@anonym_e13658 Jj, ešte zabudol zhrnúť, ako ho všetky chcú a preto išiel na rande s Tebou a mala by si si to ceniť.
@anonym_e13658 Jj, ešte zabudol zhrnúť, ako ho všetky chcú a preto išiel na rande s Tebou a mala by si si to ceniť.
@enmery no on toho natrepal veľa, bolo to dohadzovane rande, takže som netušila s kým idem...
@enmery no on rozprával, ako sú všetky ženy zlatokoplky, všetkým ide iba o peniaze, ale keď napíše čo robí, tak ukončia komunikáciu.. ale vraj ony nevedia, koľko on zarobí a že má dve autá :D :D e nemá rád moletky, ženy s umelými riasami, prsiami, perami, nechtami.
@anonym_96406d ale praveze sme si sadli ludsky takmer vo vsetkom, vo vsetkych nazoroch. Ale ked ho nezaujimam ako clovek, iba ako obrazok, tak na co? Uz som sa s nim rozlucila.
@anonym_autor pises si s nim od vcerajska. Absolutne sa o teba nezaujima. Ako mozes napisat, ze ste si ludsky sadli? Ty musis byt totalne zufala.
Sadli ste si ľudsky takmer vo všetkom? ako prosím ťa, keď ti vadí jeho spôsob komunikácie a nezáujem o teba? nevie ani tvoje meno 🤦🏻♀️ ani ho to nezaujímaš. Ty sa vypytuješ, on odpovedá. Lichotí mu tvoj záujem. Nie je zvedavý na nič o tebe, za to ti opísal svoju predstavu o žene. Možno si ho na tej fotke až tak veľmi nezaujala a on nevedel, ako to ukončiť. Zabíjal s tebou voľný čas. Keby mal o teba záujem, hoc len sexuálny, už by ťa volal von.
@anonym_autor pises si s nim od vcerajska. Absolutne sa o teba nezaujima. Ako mozes napisat, ze ste si ludsky sadli? Ty musis byt totalne zufala.
@diewcatqoo sadli sme si v tychto temach - vztah na dialku, ze nema vyznam. Co ocakava od partnerky, co by vo vztahu nechcel, ako si predstavuje on buducnost, co rad robi vo volnom case, celkove zivotne hodnoty. Tu som bola az velmi milo prekvapena.
Píšete si od včera? ja že už aspoň týždeň, keď sa sťažuješ, že sa na nič nepýta. Za to ty si ho už stihla vyspovedať z každej strany 🤪 možno si o tebe myslí, že si až príliš zvedavá, a to mu nereže.
Píšete si od včera? ja že už aspoň týždeň, keď sa sťažuješ, že sa na nič nepýta. Za to ty si ho už stihla vyspovedať z každej strany 🤪 možno si o tebe myslí, že si až príliš zvedavá, a to mu nereže.
@anonym_93413e nie, pravaze ja som polozila otazku a on uz isiel samospadom. Stacilo nadhodit a mas 20 min o odpovede postarane. Potom sa snazis nieco odviezt aj svojim smerom, ale on ta vrati spat a ide si svoje. Ale ako vravim, v mnochych nazoroch na svet,na zivot, na partnerstvo a fungovanie sme sa takto teoreticky zhodli. Teda to som vedela iba ja, lebo on sa nezaujimal ako to mam ja.
Baby ďakujem, za mňa je to už teda hotová vec, ďakujem za vaše skúsenosti, téma uzavretá. Teda za mňa. Dobrú noc.
Baby ďakujem, za mňa je to už teda hotová vec, ďakujem za vaše skúsenosti, téma uzavretá. Teda za mňa. Dobrú noc.
@anonym_autor To je dobre,že počúvaš svoj vnútorný hlas. Ty si sa tu už viac krát radila ohĺadom toho, že si nevieš nájsť vhodného partnera.Pánko sa rád počúva, asi mu imponuje,ako sa o neho zaujímaš.Mala by som z toho tiež zlý pocit-že mu nejde o mňa ,ani o nič vážnejšie.Ale skvelé je,že si to skúsila.Skúšaj ďalej, po čase vyňucháš nevhodného chlapa už po 3 vymenených správach .
Mate iny sposob komuniacie, to je vsetko
Mate iny sposob komuniacie, to je vsetko
@bluka2 hm, pán vedie monológ a autorka sa zúfalo snaží predhadzovať témy, aby mu to išlo " samospádom". No, to by som nenazvala komunikáciou. Autorka sa síce dozvedela všetko, od rodinného zázemia, cez príčiny rozvodu, mená detí, profesiu, vozový park, voľný čas, hodnoty, ciele, názory na ženy..., ale teda pán sa nedozvedel ani jej meno. 🫣
A rozpraval o byvalych zenach frajerkach atd? Tito radi ohovoria zeny co boli. Je nedozrety a vela intelektu nepobral.
@bluka2 hm, pán vedie monológ a autorka sa zúfalo snaží predhadzovať témy, aby mu to išlo " samospádom". No, to by som nenazvala komunikáciou. Autorka sa síce dozvedela všetko, od rodinného zázemia, cez príčiny rozvodu, mená detí, profesiu, vozový park, voľný čas, hodnoty, ciele, názory na ženy..., ale teda pán sa nedozvedel ani jej meno. 🫣
@anonym_ff5c7f tak mozno je to aj debilizmus 😉
chce ťa len na sex.
ako človek si pre neho nezaujímavá.
možno je sám a potrebuje sa niekomu vyrozprávať.
@anonym_deaee3
Však to nie je trestné😁😁

@reanda tak si predstav, že aj autorka by mlčala, tak ako by sa cez písanie asi bližšie zoznámili?