Muži a vnímanie telesných zmien: Riešia to?
Niekoľko rokov dozadu som mala pomaly telo bohyne a stretávala som sa s jedným muzom s ktorým sme to ani počas týchto rokov neukončili. Zostali sme v kontakte aj sa vonku vidavame ale osamote sme sa nejak nestretavali. Teraz nás ale čaká stretnutie ktoré asi viem ako dopadne 😃avšak za ten čas som dosť pribrala a nemám zďaleka take telo ako vtedy a popravde sa hanbím. Že si bude pamätať ako som vyzerala vtedy a ako teraz, bude porovnávať v hlave a zostane znechutený alebo co 😃myslite že muži riešia takéto veci alebo sa im páči žena ako celok? Normálne rozmýšľam že sa tomu radšej vyhnem ale tak veľmi ho chcem vidieť
@buberova jasne ale vidieť vonku čo sa niekde človek mihne a vidieť holu pri sebe je rozdiel 😃
A on je este stale Adonis? 😉
Všeobecná odpoveď nie je. Krása človeka ide aj (hlavne?) z jeho vnútra, kúzla osobnosti, vlastností. A niektoré veci pomôže prekonať romantická atmosféra, prítmie... A keby to bolo perspektívne, môžete začať športovať, viesť zdravší životný štýl spolu...
no a on je isto rovnaký adonis ako pred 20 rokmi, nepribral, nemá viac rokov, nezošedivel, stále ma hladkú pokožku bez vrások, husté vlasy, penis na povel v pozore bez problémov s výdržou, kondičku tip top... že? 😀
zjavne ti niečo naznačil keď tušíš, ako to skončí, ak by riešil to, že si sa vekom zmenila, tak ti tieto náznaky nedá...
Záleží od charakteru daného jedinca, sú takí ktorí keď priberies 3 kilá, sa otočia na päte...
Väčšine mužov je to podľa mňa jedno, hlavne, že je sex.
riešia, ale keď ťa videl vonku, asi vie, že si pribrala
@sissy27 toľko času zase neubehlo 😃vtedy som mala krásnych 18 teraz o 10 viac, behom rokov sme sa párkrát stretli a vždy to bolo super ale teraz mám v sebe nejaké pocity nespokojnosti so sebou a posilňuje sa to tým že on vyzerá uzasne stále 😃
@tiezjedna hej viacmenej len tak a preto to aj riešim .ale zase keby nechcel nemusel by sa ma držať, môže si nájsť akukolvek
@zobaka preto si hovorím prečo aj napriek tomu na mna nezanevrel 😃a bije sa vo mne či teda je to dobre alebo nie😃
@avonladyba horšie je to že on bol vždy dosť chudý akurát pred rokmi keď som bola aj ja vyzeralo to v pohode 😃 keby mal mužnú postavu toto vôbec neriešim lebo pri iných mužoch by som sa zle necítila 😃
@tiezjedna keby sme sa videli častejšie nemala by som takéto úvahy ale tým že je to zase po dlhom čase tak mi je to take cudzie, asi chápete ako to myslím.napriek tomu ho vidieť chcem čo Nakhorsie sa môže stať, asi len to že viac sa neozve 😂
@walentina7 bolo tam aj čosi viac lebo behom dlhých rokov na mna nezabudol kontakt bol stále a mohol ma nahradiť x inými ženami tým pádom by som šla do zabudnutia. Naposledy ame sa videli asi pred necelým rokom a to som tiež už mala inú postavu než v 18
@tiezjedna možno by som to mala brat tak že to on je oveľa viac chudý ako ini muži namiesto toho sa cítim zle ja že pri ňom vyzerám veľká 😃
@walentina7 na takéto súdy nemáš dosť informácií.
Jasne ze to riesia v hlave. Ved uvidis sama ako to dopadne.
@madeincssr veď to je jasné, čo by iné po 10 rokoch chcel? Hádam ju neide požiadať o ruku 😉
Autorka, chudý muž nie je žiadne terno, takže skutočne nemaj mindraky ani ty a uži si 😁
Chlapi strašne riešia výzor, ale ak s tebou neplánuje niečo viac môže mu to byť jedno. No aj mne sa stalo, chalan s ktorým som niečo mala a musím povedať že ako na jedného z mála si naňho spomeniem častejšie, tak som ho stretla v stánku predávať, ja práve blbé obdobie, pribratá, myslela som len na to ako vyzerám a dúfala že si to nevšimol ale to je blbosť, on tiež myslel na to ako vyzerám 😀 videla som mu to na očiach aj keď sme sa rozprávali o niečom inom.
Zrejme vie, ako vyzeras teraz. Druha vec, ak vas vztah vobec nebol o citoch, tak neviem preco sa vlastne idete stretnut. Ak ocakavas teda sex a on tiez a obaja to viete, asi neriesi, ze si pribrala, lebo ta videl a vie to.
Autorka, čiže vy ste sa niekoľko rokov nestretávali a teraz sa idete stretnúť cielene za účelom sexu???
tak zalezi kedy sa mate stretnut. mozno este kilo dve das dolu 🙂
pozor, to len tebe pripadá, že vyzerá stále úžasne, určite by sa našlo xy ďalších, ktoré by povedali, že už to nie je to čo kedysi... mne by napríklad príliš štíhly muž neprišiel ani náhodou atraktívny... takže toto je len tvoja optika a takisto on má na teba svoj pohľad ovplyvnený aj tým, že sa poznáte, niečo ste spolu prežili... iní chlapi by na teba povedali wau / meh, on má svoj pohľad...
Nerieš a určite by som nerobila kvôli nemu "psie kusy" ako ultra rýchle diéty a podobné somariny, ak sa mu nebude páčiť, tak nech ide inam...
Prepac, mne je len smiesne, ze ta mohol nahradit inymi zenami, ale na teba nezabudol za 10 rokov. Skor by som povedala, ze ty si ta nahrada, ked ho raz za par rokov ina opusti a on si potrebuje zdvihnut sebavedomie alebo vrznut.

Ale on ťa videl vonku, on vie že si pribrala