Muži a vnímanie telesných zmien: Riešia to?
Niekoľko rokov dozadu som mala pomaly telo bohyne a stretávala som sa s jedným muzom s ktorým sme to ani počas týchto rokov neukončili. Zostali sme v kontakte aj sa vonku vidavame ale osamote sme sa nejak nestretavali. Teraz nás ale čaká stretnutie ktoré asi viem ako dopadne 😃avšak za ten čas som dosť pribrala a nemám zďaleka take telo ako vtedy a popravde sa hanbím. Že si bude pamätať ako som vyzerala vtedy a ako teraz, bude porovnávať v hlave a zostane znechutený alebo co 😃myslite že muži riešia takéto veci alebo sa im páči žena ako celok? Normálne rozmýšľam že sa tomu radšej vyhnem ale tak veľmi ho chcem vidieť
@amelie2017 to je jedno vôbec to nie je podstata príspevku nemuselo to okolo tohoto ani ísť.podla mna len najväčší zúfalci berú to čo je a to nie je ani jeho ani môj prípad. Myslela som to skôr tak že keby bol pre mna niekto atraktívnejší určite sa budem venovať tomu a nie ešte nejakého priemerného záložníka. A u mna osobne raz keď sa mi niekto prestane páčiť už to opäť nevznikne pri tej osobe. Nemusíme z mužov zase robiť takých ako sú oni všetci takí že berú to čo je a potrebuju mat náhrady. Ja by som nešla s niekym kto sa mi nepáči, on možno takisto. Určite by nešiel za nejakou len preto že potrebuje sex ale dana osoba sa mu nepáči.ved dnes majú ženy aj chlapi toľko možnosti ze sú niektorí aj pohodlní mat sex a vyriešia si to veľakrát radšej sami 😃
@martinkatinka veď píšem že v kontakte sme dlhodobo ale skôr to bolo take ako s nejakou kamoskou keď si poviete že pôjdete už na tu kávu ale máte medzitým milion povinnosti a odloži sa no, no viete že sa chcete vidieť. Raz to nepasovalo mne potom zase jemu vždy dačo riešili sme aj iné veci ako celé dni to kedy sa uvidíme. Čiže prišlo to spontánne a to je jedno čo a ako iné som riesila. Že keď ma chce vidieť asi teda sa mu pacim stále ale ja so sebou bojujem 😃
@sissy27 to bude pravda keby chcem tak tiež viem vymenovať čo by mohlo byt na ňom lepšie ale ta charizma to do seba všetko pohltila a nikto iny so mnou nedokazal to čo on😃 aj tým ako sa na mna dival v tých momentoch sa nedalo niečo oklamať že je to hrane. Len je naozaj tak chudý že sa cítim pri ňom obrovsky. Som vysoká a pribrala som a možno je na tom zle hlavne to že samu seba porovnavam s časmi kedysi
A kolko si pribrala kil? Dolezite je zenske sebavedomie a kvalitne pradlo. Myslim, ze ziadneho muza neodradi od trtkacky trochu makksie a vacsie telo😃
Myslím ze to riešiš ty, keďže si so sebou nespokojna. Ja tiež riešim svoje kila a hanbím sa a rozmýšľam co si budú myslieť spolužiaci so strednej keď ich stretnem, a ze tam nepôjdem na stretávku kým neschudnem a teda podľa mňa to riešim len ja v svojej hlave, oni to budú mať z väčšej časti u prdele, možno si v súkromí povedia par zlých slov. Ale jenoravda ze ako som tucna, mam nízke sebavedomie a stále riešim toto ci som ko tučná a ako to vnímajú iny
Niektorym chlapom staci teple a vlhke, inym zasa vyhovuje modelka a niektori maju dostatok rozumu na to, aby brali zivot taky aky je a uvedomuju si, ze kazde zivotne obdobie clovek inak vyzera. Takze zbytocne sa netrap nad niecim, co este ani nenastalo. Ak skoncite sulozou, urcite si uzite tak ako to budete obaja chciet a nerozmyslaj nad hovadinami, inak to cele skonci fo-pa..
@iv007 😂noo kedysi som mala tip top postavu ani som nič nemusela robiť, teraz mám 80kg ani neviem ako som ku ním prišla teda viem lubim jesť 😅 a toto číslo ma už definitívne presvedčilo že idem s tym začať niečo robiť😊ale až po sviatkoch tie si ešte doprajem aj keby ho vidieť nemám 😂
@hortenziaj ja to práveže všeobecne až tak neriešim, áno pozerám na seba s tým že mohlo by to byt lepšie aj keď si pozerám staré fotky a chcem znova vyzerať tak 😃 ale v bežnom živote ma to nejak neovplyvňuje keď vyjdem von chlapi sa stále obzeraju pozornosti mám až až by som povedala čo mi sebavedomie doda a na druhu stranu akonáhle ide o tohto muža všetko to spadne na tom že som 3x taká ako on 😃vidieť ho veľmi chcem a na druhu stranu tieto myšlienky
Tak podvedome on môže vnímať ,že máš problém sama so sebou,tým môže mať problém s tebou,🤷
a ved mali ste spolu nieco ci preco to tak riesis?Ved kebyze chce tak s tebou je ked si bola taka krasna.Keby mu zalezalo na postave,nie?Daj vediet ako dopadlo stretko ale.A podla mna skoro kazdy muz preferuje isty tup zeny,otazne je ze ci ten tvoj take stihle ci pribrate.
Su muzi, co to riesia a vyzor je pre nich dolezity a potom su taki, co maju radi zenu kvoli jej vnutru a kila naviac im nevadia...takze do ktorej kategorie patri vies? ...alebo to zistis...
@euka210 tento vzťah bol a je postavený na príťažlivosti .ta bola vždy veľká a mojou otázkou je len to či raz keď to tam bolo zostane a bude ma brat stále rovnako alebo si to rozoberue na drobne a vzhľadom na môj problém to bude brat inak 😃ja by som ho vnímala rovnako aj keby schudol o dalších 10kg keď už teraz ho ledva vidno 😂
Muži sú rôzni, tak ako sú rôzne ženy.. a tak medzi nimi nájdeš takých čo by sa pohoršili aj takých, čo by si nevšimli ani 15kg navyse.. ty musíš vedieť aký asi je tvoj kamoš..
Moja sestra ma priatela uz pár rokov
Zacinali ked ona mala 45 kg teraz ma 72 a ja mam pocit ze ju miluje viac ako predtym
Su chlapi ktorym sa pacia zeny ktore maju krivky.
Ja osobne tiez zavidim zenam ktore su pekne stavane a tvarovane
Neboj sa nicoho a chod smelo do toho 😉 dobre to dopadne
Keď sa stretnete a rovno pôjdete do postele, je na mieste zvažovať, že si tie kilá na tebe naozaj všimne a bude to riešiť. Az po, samozrejme, najskôr si užije a potom uvidíš. Ak sa stretnete ako dvaja normálni ľudia, ktorí sa tvária, že su pomaly spriaznené duše, tak predpokladám, že pôjdete na kávu, možno do kina, možno kúpiť nejaký vianočný darček rodičom a pod…. Normálne aktivity. Ak sa počas toho rozhodne, že idete na ďalší level, očividne mu je číslo na váhe dost ukradnuté, podstatná je preňho tvoja osobnosť. Takze tu ti nikto neozrejmi, či mu tvoja nadváha vadí a čo si pomyslí, ked budeš v posteli, to zistíš len ty. Je už na tebe, či to chceš zistiť hned nahá, alebo pochopiť postupne počas stretávania sa, ktoré povedie do tej postele
Tak ked bol vztah zalozeny na pritazlivosti, potom teda ak si sa zmenila, bude to problem. A mam pocit, ze o citoch to nebolo, ked spolu nie ste.
Takže môj ti odkazuje, že keďže sa idete stretnúť za účelom sexu, bude mu tri päť či máš 50 alebo 90 kíl. On zasunie. Uľaví si a potom odíde.A že keby k tebe prechovával city a len si ich nechcel pripustiť, mali by ste aspoň ten sex s trošku väčšou frekvenciou. Nám to pripadá, že tie city prechovávas len ty. On to vie a preto si pre neho dobrá voľba, keď plán A zlyhá.
@miggy ďakujem za skupinove analyzovanie problému 😃napríklad ja to beriem skôr tak že keď ide o sex tam je o to dôležitejšie ako človek vyzerá lebo nebudeme sa s niekym stretávať za účelom sexu pre jeho dobre vlastnosti 😃 a zase na 1-2 stretka kvôli sexu sa možno z nárokov upustí, predsa len prvýkrát nevieme aké čo s niekym bude a druhýkrát je uz naša voľba či ideme do toho znova nikto asi nepojde nasilu, kľudne si môže on opäť naraziť nejane 18 ročne dievčatá so super tvárou a postavou 😊
@martinkatinka boli sme spolu pred rokmi a krátko ( ukončila som to ja nie naopak) a za ten čas to nebolo vyslovene o sexe, to skôr ja som bola angažovaná mat ho pomaly na prvom stretnutí ale on s tým cakal a videla som aký je zo mna cely hotový. Veľa sme toho v tomto nestihli a keď bol všetkému koniec naše cesty sa opäť spojili ale už to nešlo byt pár tak to zostalo aspoň takto, počas tých rokov sme si jednak fotky vymieňali tie chválil stále 😃 a stretnutia tak ako som písala nebola to hlavná náplň dňa zosúladiť sa netlačili sme na pílu. Čiže priebežne počas rokov ma videl ale prídem si že mám momentálne najhoršiu formu lebo trebárs ešte pred rokom som mala tak 70kg a teraz nejako pribudlo o 10viac🥲 ak by mal on inú postavu nebrala by som to tak drasticky 😃
Neries sex na jednu noc a nemusis riesit take blbosti.
@domkakvet toto je za mňa mimo, rovnako žena ktorej ide o vzťah chce byt o to viac príťažlivejšia pre chlapa aby bola to naj čo si mohol vybrať . Aspoň ja to beriem tak že mi nestačí povedať si že ma chce len preto že som dobrý človek alebo som inteligentná a pod. Otázka znela inak a nie či je vhodne mat sex na jednu noc
Podla toho ako si to opisala mi to prislo ako sex na jednu noc, no ak nejde o sex na jednu noc, tak na stretnuti si urcite nevsimne par kil hore a kym pride ku sexu este to mozes vylepsit do toho casu.
@chodec15 nie celkom tak, my počas tých rokov sme mali medzi sebou čo to sexuálne či už správy fotky aj nejaké tie stretnutia ktoré vždy dopadli dobre nebol dôvod pochybovať, takisto vonku pred inými patrím stále k tým výraznejším v dobrom slova zmysle vždy mám pozornosť aj keď nechcem z čoho teda plynie že to sebavedomie by byt malo ale len pri ňom pocitijem neistotu lebo on je naozaj tak chudý až sa ja cítim zle že ako žena ku nemu nepasujem ale to by som musela dať dole hádam 40 kíl aby som bola chudsia od neho 😃
akože extra chudosť u chlapa je nejaká super devíza? Napríklad mne sa chudí chlapi vôbec nepáčia.
@0silvia0 ani mne, keby si idem vyskladať postavu u muža rozhodne by nebola takáto 😃ale beriem ho ako celok čo sa týka výzoru hlavne tvar a celková charizma a popravde sa mi nikto nikdy viac nepáčil a nevyvolával vo mne takéto pocity. Preto aj moja otázka, určite sa mu všeobecne pacia viac postavy ako som mala kedysi komu nie Ale či ako muž toto berie po častiach alebo ma tiež vníma ako celok odhliadnuc od tohto ( keďže záujem z jeho strany nikdy uplne neopadol )
Z tvojho pisania teda nebadat, ze nemas sebavedomie, skor naopak.
@martinkatinka sebavedomie sa podľa mna nedá vždy zovšeobecniť že buď je alebo nie je podľa mna veľa z nás to ma tak že podľa situácie, ja sa necítim vždy že nado mna nie je ale viem že sa mužom páčim to si klamať nemusím keď to vidím ale pri tomto konkrétnom sa cítim ako malé dievča hanblive lebo mi na tom asi priveľmi záleží páčiť sa mu 😃
AUTORKA ja z tohto vlákna "čítam medzi riadkami", že minimálne jeden z vás má tento vzťah za viac ako len občasný (kvalitný) sexík... či mýlim sa?

@amelie2017 tiez mam pocit, ze proste med ju videl, spomenul si, ze si moze nezavazne uzit. Takze sa ozval a mal tutovku.