icon

Muži a vnímanie telesných zmien: Riešia to?

12. dec 2023

Niekoľko rokov dozadu som mala pomaly telo bohyne a stretávala som sa s jedným muzom s ktorým sme to ani počas týchto rokov neukončili. Zostali sme v kontakte aj sa vonku vidavame ale osamote sme sa nejak nestretavali. Teraz nás ale čaká stretnutie ktoré asi viem ako dopadne 😃avšak za ten čas som dosť pribrala a nemám zďaleka take telo ako vtedy a popravde sa hanbím. Že si bude pamätať ako som vyzerala vtedy a ako teraz, bude porovnávať v hlave a zostane znechutený alebo co 😃myslite že muži riešia takéto veci alebo sa im páči žena ako celok? Normálne rozmýšľam že sa tomu radšej vyhnem ale tak veľmi ho chcem vidieť

Strana
z3
moonlight1210
14. dec 2023

Jeden sex na 15 minut a riesis to dopredu ako raketovy vesmirny projekt. Stale si ho len akosi idealizujes, aky je a aky bude v posteli, i po rokoch, co asi on vyzaduje od zeny... Nechapem naco ta potreba udrzat si u neho svoj (fyzicky) kredit, ktory veris (dufas), ze u neho stale mas. Je snad ten vas vztah-nevztah pre teba stale spojenie do minulosti a dava ti pocit, ze si este tak nezostarla?

Pozri.
Vidiet ta videl, vie, ze nie si viac uz ta mlada sexy stihla kocicka, ale dozrievajuca matrona s velkym apetitom, ktora sa klopi uz do druhej polovice zivota krasy (definitivne vadnutie nastava po 40tke, ked uz iba genetikou vyvolene nepotrebuju nic robit a maju mladucky vzhlad. Ta ostatna vacsina zien zacina (obcas s panikou) riesit, co sa da.).
Ze zadok uz nemas maly, chutny, sexy okruhly, ale ako mericu. Ani ze pas uz nemas do dvoch dlani. Ani stehna extra stihle, ani prsia gulate a pevne. To mu je vsetko od pohladu zrejme.
Nemas sa co bat, ze ho sklames. Ak o ten sex zaujem ma, tak tuto tvoju zmenu berie do uvahy.

Jedine, co ho moze zaskocit, ze hoci ste sa obcas videli, tak oblecenie kadeco skryje, upravi a vybalansuje, ale ked sa vyzlecies, moze nastat sok, co vsetko sa na tebe bude zrazu vlnit a natriasat, pripadne prekypovat a ovisat. S cim nemusel az tak pocitat.
Na druhej strane nevies, moze sa mu to pacit este viac. Su i taki muzi.

Ak ale vies, ze si potrpi na vzhlad zeny, tak do toho fakt nechod, kym si v telecvicni nevysekas zase naspat postavicku z kina. Lebo zazijes sklamanie. Trebars, ze sa k tebe necitlivo vyjadri. Alebo ten sex bude nemastny a bude ti jasne, ze ho proste uz nevzrusujes. Ze si v hlave narychlo prehrava ine predstavy, aby to dal, nebol trapas a mohol sa slusne milo rozlucit a vyskrtnut ta zabuchnutim dvier.
A tvoja desat rokov pestovana iluzia o vasom vztahu-nevztahu, ktory sa ako prchava stuzka prelinal casom i priestorom, a mala si ju rada, vezme kruto a bolestivo za svoje.

Takze ak uz to riesis ako vesmirny projekt, premysli si toto a podla toho sa zariad, ci do toho sexu pojdes, alebo ci to radsej neodlozis na den, ked zas schudnes (alebo si aspon vysekas spevnene telo, lebo vratit sa k mieram z puberty hrozi zas tym, ze v tvari budes pre zmenu vysusena slivka a posobit o 10 rokov starsie.).
No a hlavne - ci to fakt vsetko stoji za to kvoli byvalej laske spred 10-tich rokov.

Strana
z3